גירושין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירושין
    מרי
    05/08/2010

אני סתם כותבת לאחר שראיתי כאלה שכתבו והם במצב שלי אני בת 25 גרושה עם ילד בן 4 חודשים התגרשתי לאחר שילדי ואני יחד עם כל הגרושות חוווה את הקושי היומיומי של גידול ילד לבד והתחושה של הבדידות ולפעמים אפילו קורה שאני מצטערת שהתגרשתי למרות שזה היה גם רצוני והרצון הזה שיהיה מישהו שיחבק יפרגן ויעריך. והסטיגמה הזאת על הגרושות... נוראית! אבל אני מאמינה שכל מה שצריך לקרות קורה והכל בחיים זה לטובה! אז שיהיה לכולם רק שמחה שלוות נפש ואהבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירושין

הוספת תגובה

• ווואו

ירון
    05/08/2010

מדוע התגרשת בגיל ככה צעיר אישה יפה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .....

מרי
    06/08/2010

כי הייתי נשואה למישהו שגדול ממני בהרבה ואהב רק את עצמו ואת ההריון והלידה עברתי לבד בקושי גדול כי הוא רק ירד עלי וניסה להוריד לי את הביטחון הרבה אלימות מילוללית ספגתי ממנו והחלטתי שלאחר שאני יולדת אני מתגרשת וזה לאחר יעוץ זוגי והרבה מאד דברים שניסיתי כדי שיהיה טוב אבל בילתי אפשרי. אני לא חושבת שאפשר לשנות אופי של בן אדם במיוחד שהוא גדל בסביבה כזאת הבנתי שעם כל הקושי בגידול ילד לבד במיוחד בגיל שלי שכולם מבלים ,נוסעים חיים איך שאומרים ואני קצת יותר כבולה הרבה יותר קל מאשר לחיות איתו. היום כבוד, הערכה ופירגון אני דורשת וכך כל אישה צריכה להיות כי הבטחון שלי באיזה שהוא מקום נפגע.. תמיד להסתכל על הדבר הטוב ולשאוף להכי טוב! שבת שלום ומבורך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להדס

אורלי
    08/08/2010

כל הכבוד לך על האומץ חזקי ואמצי ותשמשי דוגמא לעוד הרבה נשים במצבך. אני מחבקת אותך וחושבת שיש לך אישיות מדהימה. כל הכבוד! ואמן שתמצאי את אהבת חייך שיעשה ממך מלכה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורלי

מרי
    08/08/2010

תודה לך על התגובה ואני מאחלת לכולם שימצאו אהבה אמיתית ומי שכבר חווה את זה אז אהבה יותר נכונה ומשודרגת.. ובנוסף לא לשפוט אף אדם גם אם הוא מעד כי אף אחד לא רוצה לשים את עצמו במקום של מישהו אחר... רק הצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להדס...

ע
    10/08/2010

אני נמצאת במצב די קשה כרגע יחסים מאוד כושלים, עם ילד בן 10 חד' ובהריון נוסף.
    שקראתי את מה שרשמת אשפר להגיד שאמרתי לעצמי וואו כל הכבוד, אני ישמח מאוד לדבר איתך ולשמוע את מה שאת חווית ובטוח שעדיין חווה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ע

מרי
    18/08/2010

בכיף אשמח לדבר איתך ואם יצא לי לעזור אז עוד יותר אשמח תכתבי לי איך אוכל ליצור איתך קשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמוך כמוני

שיר
    20/08/2010

הדס כל הכבוד לך! אני עם תינוק בן שלושה חודשים ונישואים נוראיים. חווה המון אלימות מילולית. מחכה ליום בו אתגרש ואמצא זוגיות חדשה וטובה יותר. מזדהה עמך המון! אך פוחדת על בני. פוחדת לגדל אותו לבד. איך יוצאים מהתפיסה הזו ולוקחים את האומץ לקום ןללכת? אני כל כך סובלת ובוכה ללא הרף. אשמח ליצור עמך קשר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירי

מרי
    21/08/2010

תראי זה בכלל לא פשוט לגדל ילד לבד זה מאד מאד קשה אבל זה הרבה יותר קל מלגדל ילד שאת עצובה ולא טוב לך וצריכה להתמודד עם בן זוג כזה אני חושבת לפי דעתי שעדיף לפרק חבילה מאשר לסבול ולגרום לילד סבל כשבני זוג לא מתאימים ולהתעורר עוד 15 שנה ולהגיד למה לא עשיתי את זה מזמן. הילד שלך קטן וזה קשה מאד אבל הכל אפשרי והכי חשוב שתיהיה לך סביבה תומכת כמו משפחה, חברות. היה לי מאד קשה ועדיין אני בקושי רב אבל תמיד שאני ברגע של משבר אני חושבת על כמה רע הגרוש שלי עשה לי ואם הוא היה איתי עכשיו כבר הייתי יוצאת מדעתי... דברי איתי והלוואי ואוכל לעזור לך.. רק תנסי להיות עם הרבה שמחה ושיהיה לך רק טוב ותמיד תחשבי לעצמך שאת הכי טובה וראויה לדבר הטוב ביותר אף אחד לא שווה אותך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירושין

דליה שוורץ
    22/08/2010

מרי שלום,
    אני מדכימה איתך שלהיות גרושה עם ילד/ים זה לא פשוט אבל אני מציעה לך לחשוב ולהחליט אך ורק מה את רוצה שיקרה לך בחיים. לאן שתכווני שם תיהיה. אני מסכימה איך שמה שצריך לקרות קורה אבל לפעמים צריך לדעת לעזור לזה קצת, כלומר קבלי החלטה מה את רוצה שיקרה ואז השקיעי את כל המאמצים כדי שזה יקרה. באופן הזה את מגדילה את הסיכוי שהדברים שאת רוצה יהיו.

בהצלחה רבה לך,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

מרי
    22/08/2010

אבל אני את הצעד שלי עשיתי אני פשוט מנסה לעזור לכאלה שלא רוצות להמשיך את הזוגיות אבל פוחדות בגלל הילדים ואני חושבת שבזוגיות יש דברים שניתן לגשר עליהם אבל שזה מגיע משני הצדדים. וגם לתת הזדמניות יש גבול, שהזוגיות כושלת ואין ברירה אז עדיף שכל אחד ילך לדרכו ואפשר לבנות את החיים שוב. אני היום במפנה חדש ואחר בחיים שלי אבל אני מבינה שלא קל כי יש נשים שהם פחות עצמאיות ופוחדות לחיות לבד ולגדל לבד ילד ונכון זה קשה אבל זה אפשרי!
    רק כל אחד צריך שיהיה שאיפה ויראה את עתידו וכך יותר קל.זה מצחיק אני בת 25 ועברתי כל כך הרבה ולי קשה גם מבחינה זאת שבחורות בגיל שלי יוצאות מטיילות ואני באיזה שהוא מקום עדיין עוברת את ה שלב הראשוני להיות אמא עם כל הדבר המדהים הזה גם החופש שלי קצת הלך לו.
    תודה רבה לכולם על התגובות כיף לי לכתוב זה משחרר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו