עצה..דחופה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצה..דחופה!!
    michel
    12/11/2007

אוקיי אז נתחיל ככה שאני צעירה, ויש לי רומן עם גבר נשוי וילדה בת 3.(גם הוא צעיר פחות מגיל ה 30).
    זה מתנהל פחות מ 3 חודשים, אבל בטירוף ענק. קרה מקרה כזה שהתאהבנו אחד בשניה וקשה לנו לא לדבר בטלפון או להפגש ולראות אחד תשניה, לפעמים זה יוצא כשהוא הולך לפארק עם הבת שלו ואנחנו משחקים איתה תוך כדיי.
    הסקס שלנו מטורף כמו שבחיים לא היה לי ואנחנו מאוד נהנים אחת עם השני.
    הריבים שלנו הם פשוט לא אמיתיים כי הם נגמרים בצחוק אפילו כשהם רק מתחילים, זה פשוט לא אמיתי וכמו בטלנובלות.
    אני מאוד אוהבת אותו והוא אוהב אותי מאוד אבל הבעיה שהוא נשוי ויש לו משפחה ואנחנו לא יכולים להיות ביחד למרות הכל.

לי אישית קשה מאוד להתחיל קשר עם בחור חדש כי הוא לא יוצא לי מהראש ואני מייד שוללת את האפשרות של הבחור החדש על השבוע הראשון.
    שלא לדבר על לעשות סקס איתו (עם הבחור החדש)כי הוא בכלל לא מושך אותי, ואני רק חושבת עליו.

כל החברות שלי אומרת לי שאני יעזוב אותו, שאני צעירה ויפה, ויכולה להשיג כל מה שאני רוצה.
    אבל לי קשה עם זה כי אני מאוהבת בבחור הזה אבל מודעת לזה שאנחנו לא ניהיה בקשר רציני ומחייב כי יש לו את המחויבות שלו למשפחה.

לפניי כשנה בערך פחות או יותר הייתי אצל מישהי שקוראת בקפה. היא ישר אמרה לי כשהסתכלה בכוס שיתחיל איתי גבר נשוי ושאני לא יסחף איתו לאן שזה יזרום.. אבל זה קרה בלי שאני ישים לב לזה למרות שחיפשתי לעצור את זה בהתחלה כשחיכיתי לזה , אבל זה קרה בבום איתו ולא שמתי לב לכלום מסביב.

תגידו לי בבקשה תביאו לי עצה טובה מה לעשות הלאה, כי אני ממש מאבדת את עצמי כבר.

תודה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצה..דחופה!!

הוספת תגובה

• רומן עם גבר נשוי

אילה אריאלי
    12/11/2007

הרומן שיש לך עם הגבר הנשוי הוא לא ממש קשר אמיתי. הרבה מהתשוקה והמין הסוחף שביניכם קשור לעובדה שאלו יחסים אסורים ובהסתר. לא בהכרח שמערכת היחסים הזאת היתה ממשיכה במידה והקשר היה עומד במבחן חיי היום יום (ניהול בית, חינוך ילדים, וכל פשרות וויתורים שקשר אמיתי מחייב).
    איני מאמינה שאני או מישהו אחר יכול לומר לך לסיים את הקשר. זה צריך לבא מתוך עצמך ומתוך הכרה שכל מה שאת חווה כרגע הוא סוג של פנטזיה ולא מציאות.

בברכה אילה אריאלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רומן עם גבר נשוי

אלה
    14/11/2007

הוא בד"כ מתכון בטוח ללב שבור. לגבר הנשוי "שלך" יש ילדה קטנה. הוא לא יעזוב את אשתו. את נוחה לו כי את צעירה ויפה וחושקת בו, אבל הוא ימשוך אותך כמה שיוכל ולא יהיה איתך באמת לעולם.
    תסתכלי קדימה כמה שנים ותשאלי את עצמך אם זה המקום שהיית רוצה להיות בו, בזמן שיש לך אפשרות לפגוש את הגבר שיהיה שלך באמת, שאיתו תהיי מאושרת בשלמות כי אף אחת חוץ ממך לא תחבק אותו בלילות.
    תחשבי על זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..גבר נשוי

michel
    15/11/2007

תודה לך על העצה הנכונה אלה.
    אבל מצד אחר יש בינינו את ההבנה הזאת לקשר מה שאמרת אנחנו לפעמים מטיילים עם הילדה שלו ביחד בפארקים משחקים איתה והוא מסתכל עליי כשאני משחקת איתה ואומר לי "איך הייתי רוצה שאת תיהיה איתי" (ולא במובן של סקס).
    אנחנו מאוד נקשרנו אחד לשני ולא יכולים שלא לדבר או להפגש כי אנחנו מתחילים להשתגע.
    וקרה קטע מוזר שהוא התעורר ב 3 בלילה והתחיל מתוך שינה לשגע את אישתו לסקס והוא אף פעם לא היה עושה זאת בחיים כשהוא ישן.(מה שקרה לו לפני כמה ימים) ועצם העובדה שזה קרה לו מתוך חלום עליי וגעגועים
    איך את מסבירה את זה??

תודה שוב:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו