זוגיות לסירוגין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוגיות לסירוגין
    איילה
    13/08/2010

אני גרושה שנים רבות. ב-4 השנים האחרונות הייתי בזוגיות שידעה לא מעט פרידות. גרנו יחד בביתי. לכאורה הקשר התנהל יפה. אבל, כל אימת שהערתי לו, בנימוס ובטקט, על משהו שלא נראה לי, ולו הפעוט ביותר ואף חסר משמעות, היה אורז את חפציו ועוזב בכעס. לאחר תקופה מסויימת היה מתקשר, מתנצל, מבטיח שזה לא יקרה שוב ומבקש לחזור. ואני, שהתגעגעתי אליו מאוד, קיבלתי אותו בשמחה. ההיעלמויות שלו היו לתקופות של שבוע, חודש, ארבעה חודשים וגם חצי שנה. לאחרונה עזב לפני ארבעה חודשים. לצערי הרב, אני לא מפסיקה לחשוב עליו ולהתגעגע אליו ומחכה שוב שיחזור, כמו בפעמים קודמות, למרות שאני מודעת לכך שזה קשר הרסני. עלי לציין שאני משכילה מאוד, אינטיליגנטית ועוסקת בתפקיד מאוד בכיר בניגוד אליו. ובכל זאת, "נופלת" בתחום הריגשי למרות המודעות הגבוהה שלי. מה אני עושה? ניסיתי להתגבר בכל דרך ואיני מצליחה. בשנות ה- 50 לחיי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות לסירוגין

הוספת תגובה

• זוגיות לסירוגין

סיגלית גלאי
    13/08/2010

איילה שלום,

את מתארת קשר לא יציב ואף מונה את החסרונות שלו. מתיאורך נראה שאת מבינה היטב שזאת זוגיות לא בריאה ובוודאי שזאת לא הדרך לזוגיות יציבה ומאושרת המושתת על קבלה והבנה.

אם כך, תשאלי את עצמך למה את בעצם מתגעגעת ? האם יש גם ייתרונות לקשר הזה, שאת כל כך נאחזת בו? מהי הסיבה שאת ממשיכה לחכות לו למרות שחלפו כבר 4 חודשים?

קחי אחריות על חייך, אם את מרגישה שאינך מסוגלת לעשות זאת לבד, כדאי שתיעזרי באימון/ייעוץ אישי כדי להבין מדוע את חוזרת שוב ושוב על אותו תסריט, שינוי בדרך המחשבה וההתנהגות עשויים להוביל אותך לדרך חדשה.

צאי ממצב ההמתנה, תני לעצמך הזדמנות לצאת ולהכיר אנשים חדשים. עד שתמצאי בן זוג כלבבך, שיקבל אותך כפי שאת, שידע לכבד אותך, מגיע לך לאהוב ולהיות נאהבת ולא צריכה להימצא סיבה שתתפשרי על כך.

בהצלחה,

סיגלית גלאי
    ייעוץ אישי / זוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסיגלית,

איילה
    13/08/2010

המון תודות על תשובתך המהירה והמעודדת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו