מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חידוש זוגיות.שרי15/08/2010
אני בשנות החמישים לחיי. גרושה כ- 13 שנים. 5 שנים לאחר גירושי הכרתי בן-זוג, גם גרוש, ונוצרה בינינו כימיה אדירה שהובילה לקשר מלא חום, אהבה פינוק ופירגון, בייחוד מצידו של בן-זוגי. לאחר תקופה קצרה עברנו לגור יחד, בביתי. גם לאחר המעבר למגורים משותפים מערכת היחסים המשיכה לזרום על מי-מנוחות. בן-זוגי עזר לי מאוד מבחינה כספית וניהלנו משק-בית משותף. זכיתי לפינוקים רבים מצידו כמו מתנות יקרות-ערך, טיולים לחו"ל והחשוב ביותר - המון אהבה מצד שנינו. כמעט ולא היו חילוקי-דיעות או ויכוחים בינינו. שנתיים לאחר שעברנו לגור יחד הצעתי לו לערוך הסכם ממון ואף התעקשתי על-כך. הוא נפגע מאוד מבקשתי ופירש זאת כהבעת חוסר אימון מצידי .הוא אמנם הסכים לערוך יחד איתי את הסכם הממון, אך מאז הירבה לרטון על כך ולהביע חוסר שביעות רצון ממערכת היחסים בינינו. בשלב מסויים הודיע לי שהוא מחפש דירה להשכרה ולאחר תקופה קצרה עזב וניתק עימי קשר. תהליך הפרידה היה קשה מאוד עבורי וחלפו חודשים עד שהתגברתי. עברו מאז יותר מ- 4 שנים ולא בניתי קשר חדש. לאחרונה פנתה אלי חברה והעבירה לי מסר שהוא מעוניין לחדש את הקשר. אני שוקלת עניין זה ברצינות רבה, ובכל זאת חוששת מהבאות. אשמח מאוד לקבל עזרה. בתודה מראש, שרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חידוש זוגיות
מיכל פאטל18/08/2010שלום לך שרי,
קודם כל אני רוצה לחזק אותך על הצעד שעשית אז ביחס לכתיבת הסכם הממון, ועל האסרטיביות שהפגנת.אין מה לעשות בצד הרגשות , לצערינו בעולמינו צריכים להיות גם מציאותיים ולהיות ערניים.
לדעתי , אין סיבה לסרב לו אם את עדיין מעוניינת בו. התרשמתי שבסה"כ היתה לכם מערכת יחסים יפה וטובה.חבל שהוא פירש את הצעד שנקטת כאילו את אינך מאמינה/סומכת עליו , במקום שיבין
שבגילכם כל אחד מגיע כבר עם רכוש מסויים , ויש עניין וטעם לשמור את הרכוש מבלי לערב בו את הפרטנר -שיהיה מקסים ככל שיהיה.יתכן כי כעת הוא כבר עיכל את צעדייך, ומבין .תבדקי עימו מה הוא חש כעת?חשוב שהמערכת תהיה מושתתת על אמון והבנה הדדיים.
בהצלחה!
מיכל פאטל -יועצת זוגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?