מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדמעות מבקשת ייעצו לי מה כבר נכוןעצובית15/08/2010
שלום רב אני ובעלי נשואים 8 שנים עם שתי ילדים קטנים,
אנחנו בטיפול זוגי שלא מוביל לדעתנו לשום מקום כי שתינו לא מוכנים להשתנות
הוא מבקש שהבית יהיה נקי מכיוון שאני כל היום בבית והוא עובד שאני היחידה שאתחזק את הבית
אני מבקשת יחס, חיבוק, נשיקה מילה טובה קיום יחסי מין חודשים שלמים עוברים ללא יחסי מין (6 חודשים +) בטיפול הזוגי אמר למטפלת שאינו חש חשק כלל שסרטי פורנו או אירוטיקה לא משפיעים אליו שאין לו זקפת בקר ושאין הוא מוצא פורקן אחר לא אצל אחר\ת ולא באוננות המטפלת הציעה שיפנה לסקסולוג בחדר אמר כן שיצאנו משם קבענו חודש ימים לבצע את השינוי שנינו ושזה הצ'אנס האחרון. עברו שבועיים מאז הפגישה ואתמול שחזרנו הביתה מאחותו באוטו שאלתי אותו אם קבע תור והוא השיב שלא ושהוא גם לא יילך אמרתי לו שראיתי שהסרטים בעלי אופי מיני כן השפיעו עליו והוא הודה שכן אמרתי שראיתי גם שיש לו זקפת בוקר אז הוא הסמיק ושתק ואז אמרתי או שמצאת פורקן אצל אישה אחרת או שאין לי מושג כי בטיפול אמרת שאינך מאונן
הוא אמר אני כן מאונן אז השבתי אם כך הבעיה היא במשיכה שלך אליי אמר אולי.
אמר שאין לי זכות בכלל לדבר שעד שלא הביא לו הוכחות חותכות שהבית מבריק אין לי מה לבוא בטענות אך בשיחה קודמת הודה שאין הוא מבטיח שישתנה כלל אם הביא את הבית אפילו למצב מוזיאון. השבתי לו שבמאמץ משותף את בעיית ניקיון הבית אפשר לפתור אמר שאין זה תפקידו כי הוא כל היום בעבודה ושזה התפקיד שלי בלבד
המשכתי ואמרתי את בעיית הבית ניתן לפתור יחד את עניין המשיכה שלך לא.
בעבר ועד היום ניסיתי ליזום הן קרבה והן יחסי מין אך הוא הודף אותי ממנו.
אני מבקשת ממנו חיבוק או מנסה ליזום חיבוק והוא רוטן די כבר
אני מנסה ליזום נשיקה הוא נותן כדי לצאת ידי חובה כמו דודה
זה לא שהדבר היחידי שמפריע לי הוא חוסר בסקס אלא אין קרבה לא פיזית ולא מנטלית אין מילה טובה מצידו גם שאני מנסה לסדר וורואים שינוי גם שאני מבשלת את הדברים שהוא הוא אוהב ואף אחד אחר בבית לא אוכל תמיד ימצא מה להעיר.
אמרתי לו אז מה נעשה הוא השיב נראה שלך נוח ככה וגם לי נוח ככה
אז השבתי לא נכון לי לא נוח ככה בגלל זה לא מוותרת על תאריך היעד של 26 לאוגוסט
יש בכלל טעם להמשיך עד ה26 לאוגוסט הוא השיב שגם לו לא נראה שיש טעם למשוך כי רק על זה אני מדברת וכל פעם שואלת (אני רק שואלת אם הלך לסקסולוג או לפחות קבע תור) וכנראה שאני כבר נעולה על ההחלטה להתגרש אז שהיום יביא את המסמכים
אז אמרתי לו שאני לא נעולה על ההחלטה פשוט התאריך מתקרב ושום דבר לא נעשה.
במשך שלוש שנים זה ככה כל פעם אני מתקפלת אך הפעם אמרנו שזה הצ'אנס האחרון
ונראה זה לא מזיז לו שלוש שנים של זריקת חפצים לעברי כל עול התשלומים למעט המשכנתא נופל עלי בכל פעם מנסה לסדר את הבית מחדש למרות המוגבלות שלי ובכל פעם נשברת ומתייאשת מחדש אני כבר שבורה אין לי עם מי לדבר על זה אני פשוט הרוסה כבר ולא יודעת כבר מה יהיה הצעד הבא הנכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממשיכה
עצובית15/08/2010הוא משחק עם הילדים הוא מחליף לקטנה טיטול ומכין להם בקבוקים לפני השינה מבחינת אבא הוא באמת מדהים היה לי חשוב לציין זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה נכון
דליה שוורץ15/08/2010עצובית שלום,
את מתארת מערכת יחסים שלא ממש קיימת, ובעיקר כזאת שלא נעימה לך.
האם התנאים שלו מתאים לך? האם אתמוכנה להמשיך לנהל מערכת יחסים בה הוא עובד ואת האחראית הלעדית על הבית? האם את מוכנה להתנות את הקירבה שלכם לניקיון הבית? לפני שאת בוחרת בעצבות תחליטי אם מתאימה לך כזאת מערכת יחסים...
את בחרת לעצמך את הכינוי עצובית ואני חושבת שלא סתם בחרת את הכינוי הזה... את בוחרת להיות עצובה במקום לקחת אחריות על חייך ולהתחיל לפעול..
הגידרי לעצמך ולו בצורה ברורה מה את צריכה בחיי הזוגיות שלך,הגדירי מהם הקוים האדומים שלך שבלעדיהם לא תוכלי להשאר במערכת היחסים הזו.. אולי אם הוא ידע מה את צריכה ורוצה הוא יוכל להתחיל לפעול... בואי נתייחס למה שכתבת שהוא כנראה אינו נמשך אלייך.. גם במקרה זה את צריכה להחליט האם את מוכנה להמשיך לחיות עם גבר שלא נמשך אלייך..
בררי איתו מה הסיבה לכך ומה כן יגרום לו להמשך אלייך..
אני בטוחה שהגדרות ברורות שלכם אחד מהשניה יוכלו לקדם אתכם מהמקום בו אתם נמצאים כעת.
בהצלחה,
דליה שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?