עצובה מאוד :(

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצובה מאוד :(
    עצובה :(
    16/08/2010

שלום
    בעלי ואני נשואים כשנה, בלי ילדים.
    לפני כשבועיים הוא אמר לי שנראה לו שהוא לא אוהב אותי יותר. לקחנו פסק זמן של כמה ימים אחריהם הוא החליט שכדאי שנפרד. למחרת הוא התקשר ואמר שהוא מבולבל ואולי בכל זאת כדאי לנסות יעוץ זוגי (מה שהצעתי מההתחלה) אמר שאני אחזור לישון בבית.
    ישנתי בבית לילה אחד שהיה מאוד לא נעים. הוא לא דיבר איתי בכלל כל הערב. אחרי שניסינו לדבר הוא אמר שוב שהוא רוצה זמן להחליט לבד (ושאני אסע להורים..)
    הוא לא יודע כמה זמן ייקח לו להחליט והוא לא ממהר לקבוע פגישת ייעוץ (ניסיתי לקבוע בעצמי אך בגלל שלא קבעתי עם פסיכולוגית מוסמכת הוא ביטל ואמר שיתייעץ)
    אני אובדת עצות. לא יודעת כמה זמן לתת לו להחליט
    זה מאוד פגע בי , מעבר לזה שהוא לא אוהב אותי אלא ההתנהגות שלו שרומזת לי שהוא אפילו לא מוכן לנסות לחדש את הזוגיות.
    שאני מנסה לשאול למה הוא התחתן איתי הוא אומר שהוא לא יודע אם זה היה מאהבה או שאולי זה מה שציפו ממנו
    חשוב לי להגיד שבזמן הנישואים דיברנו על ניסיון להביא ילדים בשלב מאוחר יותר.
    מה לעשות?? אני עצובה... בא לי לבכות כל היום!! ואני לא יודעת מה אני צריכה לעשות

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצובה מאוד :(

הוספת תגובה

• עצובה-

בני
    16/08/2010

אין לי כ"כ במה לנחם אותך,,,
    אני מאחל לך שהתאונה שקרתה לך שלא באשמתך,,, (פגע וברח.), לא תשנה שוב,
    הצד הטוב של הסיפור, שאתם רק בהתחלה ללא ילדים והתחיבויות גדולות, אני בטוח שזה יקדם אותך הלאה לעתיד טוב יותר,
    מאחר ולא ציינת בני כמה אתם, וכמה זמן הייתם ביחד עד החתונה, כי אולי הוא צעיר ופזיז מידיי, כך שבטיפול נכון ומקצועי, ניתן יהיה לברר ממה זה נובע והאם זה בר תיקון,
    בכל אופן, שיהיה לך לילה טוב, ולבכות זה מנקה את הנשמה ופותח את הלב לדברים חדשים,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצובה ואובדת עצות

סיגלית גלאי
    17/08/2010

שלום לך,

בד"כ לאחר שנת נשואים זוגות מוצאים את עצמם, קצת בוחנים, קצת מבולבלים ושואלים איפה אני בכל "העסק" הזה. זהו שלב ההתפכחות והחזרה למציאות לאחר תקופת "ירח הדבש". ולכן ייעוץ זוגי יכול בהחלט לעזור לכם להתמודד עם השלב הזה (שהוא נורמטיבי בהתפתחות חיי הנשואים). זוגות רבים עוברים את המשבר וממשיכים יחד עוד שנים רבות.

כרגע, לפי תיאורך בן זוגך מעמיד אותך בסיטואציה לא פשוטה, שהרי לך אין הרבה מה לעשות. ובכל זאת, אני ממליצה שלא תעזבי את הבית (ואפילו לא למספר ימים לבית הוריך) יש סיטואציות לא נעימות ואפילו קשות במהלך חיי הנשואים, אבל כדאי להתמודד איתם יחד. גם אם אתם שניכם בבית ולא מדברים, עדיין זה עדיף על כך שלא תהיי נוכחת כלל.
    כדאי שתשאלי אותו: מה השתנה? מה הוא מרגיש שחסר לו בזוגיות שלכם? מה גורם לו להיות מבולבל? שאלות אלו נועדו כדי שאת תביני האם את יכולה לעזור לו וגם כדי שלך תהיה תמונת מצב ברורה לשאול את עצמך האם זה מה שאת רוצה להתמודד ולהילחם עליו בכל מחיר כדי לשמור על הזוגיות שלכם?
    חשוב שתקבלי תשובות, גם אם תחליטו בסופו של דבר להיפרד, לפחות תדעי שניסית הכל ולא היה ביכולתך לשנות דבר. אומרים "כל עכבה לטובה" כל זמן שאין ילדים, עם כל הקושי זה פחות מורכב.

מאחלת לך בהצלחה בכל החלטה שתבחרו והרבה שמחה
    סיגלית גלאי - ייעוץ זוגי בדרום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

עצובה :(
    17/08/2010

ראשית תודה על התגובה.
    אני עזבתי את הבית כיוון שהוא אמר שהוא רוצה לקבל את ההחלטה כאשר אנחנו בנפרד.
    חשבתי שלא יהיה לי נעים לבד בדירה ולכן החלטתי אני לעזוב.
    ניסיתי לבקש לחזור לגור ביחד אבל הוא אמר שהוא עוד לא יודע עדיין.
    אני מתלבטת אם לבקש שאני אהיה בדירה והוא יעזוב אם הוא רוצה.
    מה את חושבת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעצובה:(

סיגלית גלאי
    19/08/2010

לשאלתך,
    עלייך לשקול מה נכון לך לעשות, האם נעים לך בדירה? האם את מסוגלת לחיות בה לבד? האם יש שם חפצים וכד' שאת זקוקה להם? ועוד.. אם לך אין סיבה להיות שם וזה לא מספיק חשוב לך, אז אני לא בעד לנהל "מלחמות" על כלום (חבל על הכוחות).
    אבל קחי בחשבון שאם הוא נשאר בדירה ייתכן שזה יהיה מצב מאוד נוח עבורו שעשוי אולי להטות את ההחלטה לקראת פרידה.
    מכיוון שאת מכירה אותו, רק את יכולה לקבל החלטה נכונה לגבי מה נכון לעשות עבור שניכם.

בהצלחה !
    סיגלית גלאי
    ייעוץ אישי וזוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגיע לך יותר

רעות
    20/08/2010

לעצובה
    חבל לבזבז עליו יום אחד של עצב , קחי החלטה חד צדדית והיפרדי ממנו ותדאגי לקבל כל מה שמגיע לך (רכוש וכו...) וצאי לדרך חדשה מחכה לך משהו טוב יותר ממנו, אם לאחר פרק זמן כל כך קצר הבחור לא יודע , מתי הוא ידע? מזל שאין לכם ילדים , תחשבי שזה כמו חבר וקשר שנגמר וצאי לחפש בן זוג שיש לו מה להציע לך שיאהב אותך , ואל תהיי עצובה תאמיני שמשהו טוב מחכה לך בהמשך. שיהיה לך בהצלחה .
    להערכתי הבחור חצוף עד מאוד אם לפני הנישאוין היה אומר מה שאמר ניחא, אבל להגיד לאחר חתונה , איזה עוול לעשות כך לבחורה ועל כך אני חושבת שעליך לקבל החלטה להפרד לא מגיע לו שתשארי איתו.
    רעות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו