איך להיפרד!??!?!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להיפרד!??!?!
    יעל
    17/08/2010

לא יודעת מאיפה להתחיל.. אני די מתוסכלת. אני יודעת שהבעיה היא אצלי אבל אני חייבת עזרה ממכם. יש לי בן זוג כבר 3 שנים. אני צעירה- בת 25 .. הוא בן 33. הכרתי אותו בעבודה .. בהתחלה הקשר היה נפלא, עד שגיליתי שהוא בחור מאוד מאוד לוחץ(למה את לא עונה בכל רגע שאני מתקשר כאשר את בהפסקה בעבודה? למה יצאת עם חברה...) ובנוסף, בחור מאודדד רגיש. זאת אומרת, כל מילה קטנה לא במקום, היה סיבה לויכוח..( פעם אמרתי לו שהוא קצת משוויץ לפעמים והוא לא דיבר איתי שבוע.). בכל מקרה, הקשר הזה לא יציב כלל.. נפרדתי ממנו לפחות 500 פעם... אבל הבעיה היא שאני לא מצליחה לסגור איתו לגמרי את הקשר. תמיד היו לי רגשות כלפיו, אבל נמאס לי. בנוסף, גיליתי שהוא רכושני בצורה בלתי נסבלת... לא רק שהוא קונה את הדברים הכי יקרים(טלויזיה פלזמה ענקית, מחשב ענק, וכדומה) , הוא גם לא מרשה לי להתקרב אליהם. מבחינתו, אני לא אדע לשמור או לכבד את מכשירי החשמל הנשגבים שלו. היו לנו 3 פרידות ממש גדולות שהחלטתי שיותר איני מסוגלת להיות עם בן אדם כזה למרות שיש בו גם צדדים טובים ובאמת ניסיתי למצוא את הטוב, הבעיה היא, שהוא מציק!!!!!!! אאפשר להפרד ממנו יפה.. כל זה מתחיל ישר בצרחות שלו בטלפון, אחר כך הוא גם מקלל, אומר לי שהוא שונא אותי והלוואי שאמות ואחר כך, אחרי יומיים, שלושה, הוא מתחיל עם היסורי המצפון.. כותב לי שירים באימייל, מכתבים בלי סוף.... דברים שתאמינו לי, אם הייתם במקומי, לא הייתם עומדים בזה. בנוסף, הוא שולח ומתקשר אין ספור פעמים וגם אם הייתי רוצה לשכוח או להמשיך הלאה, זה באמת באמת בלתי אפשרי!!! וכל פעם אני נותנת צ'אנס, וכל פעם אני מקווה שהוא יתחיל להשתנות.... והשינוי קורה, עד הפעם הבאה שנדלק אצלו משהו....
    בסופו של דבר, אני רוצה להפרד... חייבת להיות לבד.. לא יכולה להמשיך בקשר שמייסר אותי. אין לי כבר כוחות לרגשנות, לתינוקיות, לרכושנות.... איך נפרדים לעזעזל בצורה שתשים קץ לזה?!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך להיפרד!??!?!

הוספת תגובה

• רוצה להיפרד

סיגלית גלאי
    17/08/2010

יעל שלום,

את מנהלת זוגיות לא מכבדת, עם אדם שלא יודע לחלוק איתך את הדברים שלו, נוהג בך באלימות מילולית, מתנהג באופן ילדותי ועוד, כדאי שתהיי מודעת לכך שדברים אלה לא משתנים גם לאחר הנישואים - האם זה בן הזוג איתו את רוצה לבנות חיים ומשפחה?
    אם החלטת שאת רוצה להיפרד, הצמדי למטרה שלך בכוונה בלתי מעורערת, תאמרי לעצמך ש"בכל מצב" את לא חוזרת, עלייך להיפרד מהאשלייה של "אולי", "אני מקווה" מחשבות אלה תוקעות אותך באותו מצב.
    תשאלי את עצמך איזה בן זוג את מחפשת? מה יאפיין אותו? ותתחילי לנקוט בפעולה, חפשי והצמדי רק למה שאת רוצה. התמקדות במטרה ובפעולה תשמור אותך במסלול הנכון.

בהצלחה וכל-טוב.
    סיגלית גלאי - יועצת זוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למתלבטת

אורלי
    18/08/2010

פשוט תחשבי איך יראה עתידך עם אדם כזה. ותראי בד את התוצאה העגומה. התנהגות טיפשית כזו לא תתקבל על הדעת כשיש ילדים, חשבי על חייך העצובים ומלאי המריבות אם תחיי עם אדם כזה. פשוט עשי משהו טוב עבור עצמך ותאמרי לו שחייך ואושרך הרבה יותר חשובים ואת מעוניינת להמשיך הלאה ולא להתקע. בהצלחה חמודה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו