האהבה מתה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האהבה מתה
    מיקי
    21/08/2010

שלום.
    רציתי לדעת את דעתכם לגבי פרידה ופירוק תא משפחתי עקב "מותה" של האהבה.
    אני נשוי 15 שנה, אב ל-3 ילדים מקסימים ונשוי לאשה שאוהבת אותי מאוד. אין לי מילה וחצי מילה לומר בגנותה (אמא טובה ומסורה, נאמנה, דאגנית וכו'...) פרט לעובדה שאיני חש תשוקה אליה. האהבה שלי אליה מתה. מעולם לא דיברנו על כך מכיוון שאני חושש מהתגובה שלה ומפגיעה בה. גם פגיעה אפשרית בילדים יוצרת אצלי מצב שמונע ממני לעשות את מה שבאמת הלב מורה לי.
    האם עליי לשלם את המחיר ולהשלים עם המצב לטובת כל הסובבים ולוותר בכך על האושר האישי שלי?
    המחשבה על פרידה יושבת במוחי בקביעות.
    מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האהבה מתה

הוספת תגובה

• האהבה מתה

דליה שוורץ
    22/08/2010

מיקי שלום,
    אתה מתאר דילמה מאוד נפוצה ומאוד לא פשוטה.. מצד אחד האהבה כבר לא נמצאת בזוגיות שלך ומצד שני אתה לא רוצה לפגוע לא באישתך ולא בילדים. הדילמה היא מאוד לא פשוטה אבל עומדות בפניך 2 אפשרויות: הראשונה היא להמשיך את החיים כך ולוותר על האבה בתמורה לכך שאתה תיהיה בסדר עם כולם ולא תפגע באף אחד והאפשרות השנייה היא לעשות מה שהלב שלך רוצה ולשלם את המחיר. זה נכון שהמחיר יכול להיות יקר אבל השאלה היא מה יהיה החלק הטוב של הבחירה הזו. אם תרגיש שחייך חוזרים אליך ואתה מתחיל לחיות אותם כמו שהיית רוצה אז זה מה שצריך לעשות. אם אתה לא כ"כ בטוח שזו הבחירה אז תבדוק מדוע אתה חושב שפרידה תשפר את העניין... אולי תגלה שבעזרת שיחה רצינית עם בת הזוג שלך הריגוש והאהבה יכולים לחזור אליכם...

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו