מסובכת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסובכת
    ענת
    21/08/2010

נפרדתי מבעלי לפני 6 חודשים, לאחר 17 שנים ביחד ושלושה ילדים. התנהלנו לאורך השנים כמו ילדים קטנים. בשלב כלשהו אני התחלתי להתבגר והוא לא. הוא פתח עסק שמוטט אותנו כלכלית והסתיר ממני את האמת עד שהיה מאוחר מדי. ניסיתי להמשיך עם הנישואים גם אחרי ההתמוטטות הכלכלית אבל משבר האמון וחוסר המוכנות שלו להתבגר ולקחת אחריות על חיים עם 3 ילדים שברו אותי. הוא האכיל אותי לא מעט דרק ושקרים במהלך הפרידה סביב המזונות לילדים. ולמרות שהחיים שלי טובים יותר בלעדיו נכנסתי לסחרור כשהוא התחיל לצאת עם אחרת (שקוראים לה כמוני!!). למה??? ואיך לכל הרוחות משתחררים????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מסובכת

הוספת תגובה

• מסובכת?

דליה שוורץ
    22/08/2010

ענת שלום,
    את מתארמת מצב של פרידה שעשתה לך בסך הכל טוב, את אומרת שחייך טובים יותר בלעדיו וזאת כנראה בגלל הדברים שתיארת. למרות זאת לא פשוט להתמודד עם העובדה שהוא יוצא עם אחרות ואת מבינה שגם הוא המשיך הלאה. למרות שאת זאת שלוקחת אחריות ואת זאת שהתבגרה והוא זה שהכניס אתכם לתסבוכת הכלכלית, הוא קם על הרגליים ויוצא עם אחרת במקומך.
    ענת, את צריכה ללמוד להסתכל על עצמך בלבד. מה עושה לך טוב להיות איתו או בלעדיו? אם את מחליטה שחייך טובים יותר בלעדיו, אז אל תסתכלי אחורה, הוא יחיה את חייו ואת חייך ועלייך לעשות הכל כדי שהחייך יתנהלו על הצד הטוב ביותר. כל מה שקורה מסביב רק מפריע לך להוביל את עצמך למקומות טובים יותר.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסובכת

ענת
    22/08/2010

דליה, תודה רבה על העצה. את צודקת לחלוטין. אשמח לקבל עצות איך להשאיר את המשקעים מאחוריי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו