מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילד שנוצר מבגידה עם גבר נשויאליענה22/08/2010
חברה טובה שלי בהריון מתקדם מגבר נשוי עימו ניהלה רומן... מצד אחד אני שמחה בשבילה על כך שתזכה לממש את רצונה להיות אם, ומנגד קשה לי עם הסיטואציה, הגבר יודע על ההריון וכבר הודיע כי אינו מעוניין בילד וכי לא מעוניין להיות חלק מחייו. ואני שואלת את עצמי - מדוע הילד אשם ? האם רק אני חושבת כי ההחלטה שעשתה להמשיך בהריון (למרות שגילתה אותו ממש בשלבים מוקדמים ויכלה לבצע הפלה) זוהי החלטה אגואיסטית, הילד יוולד לתוך מציאות שבה אביו לא רצה אותו ולא רוצה אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל את חוות דעתכם
אליענה15/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמנם באיחור אבל
מיכאלה14/09/2011אולי את עוד מקבלת הודעות על ההודעה...
שמי מיכל, ואשמח לשוחח איתך בנושא
ניתן ליצור איתי קשר ב- [email protected]
בתודה מראש ויום טוב
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאויש
ירון15/09/2010ילד ממזר !!!! אוי ואבוי לו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילד ממזר רק אם הגברת נשואה-קצת ידע
סיוון17/09/2010לא יזיק
גח'ט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטויות הילד לא ממזר, רק מסכן...
ליאת שי25/09/2010הילד אינו ממזר - ממזר הוא ילד שנולד לאשת איש - אישה נשואה! מגבר שאינו בעלה!!!
נראה כי מדובר כאן באישה פנויה... הגבר הוא נשוי
מה שהופך את האישה לנבלה הורסת משפחות
זונה - מאחר וחזקה וגבר אינו בועל אישה בעילת זנות אלה לעשותה אשתו ובמקרה זה, לא הייתה לו כוונה לעשותה אשתו אז מה נשאר? ... כל הכבוד...
ומה שהופך את הגבר למנוול (ולא משנות הסיבות הלגיטימיות לכאורה לבגידה, מעשה הבגידה לעולם!!! לעולם!!! אינו לגיטימי)
אז המסקנה - הילד אינו ממזר, רק מסכן כי הוא נולד להורים אגואיסטים, רעים, הורסי משפחות, אכזריים...
מה לעשות, ילדים אינם בוחרים למי להיוולד, ולא צריך במדינה הזו לצערנו רשיון להיות הורים, רק לפתוח את הרגליים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאליענה
שימחה16/09/2010יקירתי
זאת לא חברה זאת זונה ותנהגי בזהירות כי זונה תמיד נשארת זונה
ויבוא היום בו תדפוק גם את חברתה...
תעשי לעצמך טובה ומהיום תקראי לה חברה לשעבר או סתם תאונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד שנוצר מבגידה
סיגלית גלאי16/09/2010אליענה שלום,
מדברייך ניתן להבין "שאת הנעשה אין להשיב" חברתך קיבלה החלטה וסיבותיה עימה..
למרות שהמעשה אינו מוסרי ויהיו לו בוודאי השלכות לעתיד שלה ושל הילד.
כל שנותר לקוות שהיא תהיה אם נפלאה לילד, שתעניק לו חום ואהבה.
בהמשך החיים אולי היא תמצא לה גם בן זוג מתאים שיהיה לו לאב (מי יודע??)
עכשיו כשזה המצב הנתון ולא ניתן לשנותו, מה הטעם לשפוט אותה?
עלייך לקבל החלטה אם את רוצה להיות חלק מחייה, לתמוך בה, לעזור ולהישאר
חברה שלה או שלא!
סיגלית גלאי
ייעוץ אישי וזוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאליענה
רינת16/09/2011שלום לך
אני איפושהו מבינה את הדאגה של חברתך פה . שכמובן אמורה להיות .את יכולה לבוא ולדבר איתה להסביר לה את ההשלכות שיהיו בעקבועת ההיריון שלה .
את יכולה לייעץ לה בתור חברה , אבל את לא יכולה לשנות את החלטה שלה או להכריח אותה .
בסופו של דבר אני מאמינה שהיא ילדה גדולה ותקבל החלטה בחיים שלה ואף אחד לא יוכל למנוע את זה .
אז עם כל הניסיון לעזור פשוט תצאי מזה , החיים שלה , הגורל שלה , החלטה שלה , ולך אין פה מקום לקבוע .
תעשי שוב פעם ניסיון להסביר לה שזה לא נכון במיוחד שהאב לא רוצה את הילד ותחשוב על זה שוב פעם ,.
ועם את חברה ואני מאמינה שאין סיבה שחברות שלכם תפסק בגלל הדבר הזה , היא הרי לא הזיקה לך , אלא מזיקה לעצמה . אז פשוט תתמכי בה .
ולכל אלה ששופטים ואומרים שהיא לא חברה אלא זונה , למה אתם ממהרים לשפוט אדם ?לא נראה לי שיש זכות למישהו מיושבי הפורום לשפוט מעשים של אנשים .
פשוט תתמכי בה וזהו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?