מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעלי בוגד עם החברה הטובה שליחגית23/08/2010
שלום רב !
ברצוני לשתף אותכם בנעשה,
הנני בת 37 נשואה + 3 ילדים , בתחילת שנה זו הכרתי חברה חדשה , והחלנו לדבר ולשוחח אחת עם השניה בחודשים האחרונים החלה לשוחח עימי על דברים אינטמיים, והיינו יושבות עד שעות הלילה ומשוחחות,
בשבועיים האחרונים שמתי לב שבעלי מקבל הודעות טקסט ממנה, הודעות אינטמיות כאלה,
וכשהוא מקבל הודעות , הוא מסתכל על ההודעה וישר מוחק אותה, ניסתי לדבר איתי ולהגיד לו אם יש לך משהו להגיד לי לדבר עמי תגיד, נדבר כמו אנשים בוגרים, לא היתה לו תשובה,
לעיתים שהיא מגיעה אלי והוא נמצא יש בינהם כמו חיוכים מוזרים כאלו, נראה לי שהוא בוגד .
אני נמצאת בעבודה בשעות הבוקר, והילדים נמצאים במסגרות עד שעה 16:00 ,
אני מנסה כל הזמן לדבר איתו ולהגיד לו , בעלי גם אם אתה בוגד תגיד תספר לי , אתה מתנהג כמו חשוד,
כמה פעמים היא היתה אצלי והסתכלתי בפל' שלה וראיתי הודעות טקסט ממנו, הודעות כמו, אני מתגעגע אליך, פרח שלי, וכל מיני הודעות מרגשות ויפות, ולי הוא לא כותב שום הודעה מרגשת , רק בקשות שקשורות לילדים,
האם אני צריכה לנסות לדבר עם בעלי שיפתח את רגשותיו אלי, או שהוא כבר פיתח רגש חזק מאוד כלפי החברה שלי או לנסות לדבר איתה, כרגע לא דיברתי עם אף אחד, רק אספתי ראיות,
אבקש את עזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שירי24/08/2010שלום לך,
היא כבר לא חברה שלך וגם אף פעם לא הייתה חברה שלך באמת.
לדעתי ,
את חייבת להתעמת איתה להגיד לה שאת יודעת לדרוש ממנה לעזוב ולהתרחק מבעלך.
וכמבו לנתק ממנה את הקשר. אם היא נשואה גם להגיד לה שלא תחששי לספר לבעלה...
את בעלך לתפוס לשיחה (שאת במצב של חוזק ) - להגיד לו שאת יודעת ושלא ייסבן אותך ,להגיד לו את כל מה שעל ליבך... תדברי איתו בצורה גלוייה ופתוחה ותראי לאן דברים מובילים.
כמובן אם את רוצה להמשיך בנשואייך - הוא חייב לנתק את הקשר (כמובן את חייבת לדעת שהוא ניתק) ואת צריכה לראות אם עצמך האם את תוכלי להאמין לו ולסלוח לו במשך הזמן...
תלכו ליעוץ ביחד.. תראי אם את מסוגלת לעבור את המשבר הקשה הזה...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצהריים טובים
חגית24/08/2010תודה לך על תגובתך ,
אקח את דבריך לתשומת ליבי, ואשקול אותם בכובד ראש,
אך עלי לציין כי "החברה" כל הזמן מזכירה לי את כמה היא אוהבת אותי, ומכבדת אותי, ונעים לה בחברתי, ומתקשרת אלי, שולחת לי הודעות, ממש כמו חברה "אמיתית" קשה לי לדעת
זה נראה כזה ממש אמיתי ולא מזויף,
שאלתי היא האם זו הצגה על מנת להתקרב לבעלי , או שהיא חברה אמיתית.
תודה לך ושהיהי לך צהריים טובים,
הנני חוששת כי גם אם אעיר לו , בספטמבר כאשר הילדים יחזרו למסגרות מלאות, הוא יפגש איתה
בבוקר כאשר אף אחד לא נמצא,והם יכולים להגיד לי שלא היה כלום ולא נברא, קשה לי להאמין, בגלל המבטים שלהם, אני במצב מוזר, אבקש את עצתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחגית שלום
שירי24/08/2010חגית,
אני קוראת את התגובה שלך ולדעתי את אישה תמימה מידי...
אני מצטערת - היא לא נקראת חברה שלך .... לכל הדעות (למרות שהיא הכי נחמדה אלייך בעולם, אל תתפתי חלילה לחשוב כך )
את בעצמך כותבת שהם מתכתבים -
מה יש לה לכתוב לה לכתוב לו סמסים ועוד אינטימיים . מה לו ולה . חברה שלך או חברה שלו?
והיא גם מקבלת ממנו כל מיני סמס - פרח שלי ועוד כהנה אמרי שפר ....
את כותבת שאת במצב מוזר . את נמצאת במצב של אישה נבגדת - כמו לצערי רבות ורבים ... שעברו שעוברים ועוד יעברו....השאלה מה את עושה עם זה....
את מפחדת שהוא יפגש איתה? - מאוד מובן- אבל גם בלי שתדברי איתו אם הוא בוגד בך הוא יפגש איתה בכל מקרה.
אז מה עושים? התשובה צריכה להיות אצלך. מה את רוצה מהחיים שלך? איך את רואה את החיים שלך עם בעלך (האם את מוכנה לעוד אישה אחת בנוף) ? האם את מוכנה להמשיך בקשר של חברות עם אישה (שברור כשמש - לפי מה שאת כותבת - שמשתפת פעולה עם בעלך. ) האם יכולה לקרוא לך חברתך ולסמוך עליה בגלל שהיא נחמדה וטובה אלייך? אחת שהורסת את הזוגיות ואת הדבר הטהור שהיה אמור להיות רק לך ולבעלך....
רק אל תיהי תמימה מידי.... תחשבי טוב טוב (אולי אפילו תפני לעזרה מקצועית - שיעזרו לך להתמודד מול השבר הזה ...)
תקחי לך כמה ימים של מחשבה - תאגרי כוחות תתיעצי... אבל אל תמשכי את זה יותר מידי...צריך להכות בברזל שהוא חם... ולדעתי ,אסור גם בשבילך יותר מידי להתמהמה....
לדעתי, את חייבת להתמודד ולהתעמת מולם.....
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירי מסימה
חגית24/08/2010תודה לך שירי על היעוץ, אקח את זה לתשומת ליבי ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
חגית24/08/2010תודה לך התשובה, נאמרו כאן דברים נכונים מאוד,
ויכול להיות שאני פשוט צריכה לפקוח את עיני מן הנעשה כאן,
תודה לכן על תשובותיכן שיהיה צהריים טובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חגית
סיגלית גלאי24/08/2010שלום חגית,
אני מציעה לך להתרכז בעצמך, חשבי מה את רוצה? האם את רוצה לשמור על המשפחה שלך? האם את אוהבת את בעלך ולא רוצה לחלוק אותו עם אף אישה אחרת?
אם ענית כן על כל השאלות, אז בהחלט כדאי שתפעלי כדי להשיג את מטרתך.
את יודעת בוודאות שהיא יוצרת קשר רומנטי (גם אם הוא רק מילולי) מאחורי גבך, נתקי איתה את הקשר. את לא חייבת לה דין וחשבון. את כן חייבת להגן על הזוגיות והמשפחה שלך.
שימי דגש על היחסים שלך עם בעלך, צרי בעצמך את מה שאת רוצה שיהיה קיים ביחסים ביניכם.
השינוי לא יתרחש מעצמו, מישהו מכם צריך להתחיל.. במטרה לקרב אתכם שוב זה לזו.
אני מציעה לך להיות היוזמת, צאו יחד לבד, הזמיני חברים משותפים, התקשרי אליו במהלך היום והתענייני בשלומו, שלחי לו הודעות חביבות.
כשהוא יבין כמה זה נעים לו, הוא ילמד לעשות זאת גם עבורך.
אם תהיי נחושה לא לוותר, זה יקרה.
בהצלחה,
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי / אישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליועצת
חגית24/08/2010ערב טוב לך
אני מאוד מודה לך על התשובה, הנני יודעת שזהו תהליך,
אקח את דברייך לתשומת ליבי ואתחיל לפעול .
חשובה לי כן הזוגיות שלי והמשפחה שלי,
תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?