להתמודד עם בגידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להתמודד עם בגידה
    שושי40
    23/08/2010

במהלך סידור של ניירת ישנה, גיליתי פתק שנכתב לבעלי מאשה אחרת, שממנו עולה כי הם בילו יחד את הלילה... לפי התאריכים של שאר הניירות בערימה, אני מנחשת שזה מלפני כשנתיים. בנוסף, היא כותבת בסוף: "נתראה בשארית היום"- מה שמביא אותי לחשוד שזו מישהי מהעבודה שלו.
    אנחנו נשואים 10 שנים, עם שני ילדים קטנים, אחד מהם בעל צרכים מיוחדים.
    נישואים טובים סה"כ, בעלי מאד מעריך אותי ומפרגן לי, נמשך אלי ויוזם סקס לעיתים תכופות, אומר שהוא אוהב אותי.
    הוא מנכ"ל של חברה, מבלה שעות ארוכות בעבודה, וטס לא מעט לחו"ל.
    בחברה יש הרבה עובדות צעירות ומושכות.
    בעלי גבר כריזמטי, עם בטחון עצמי, תיאבון גדול לחיים, אוהב אדם, אוהב נשים ואוהב סקס. ידעתי את זה כשהתחתנתי איתו וזה חלק מהסיבות שבגללן אני אוהבת אותו.
    חוץ מזה, אני כבר לא ילדה, בת 40, ודי ליברלית בהשקפותיי על מוסד הנישואין, וסה"כ מאמינה שמה שלא יודעים, לא פוגע, בעיקר אם מדובר ב"סטוץ" שלא מערב רגשות עמוקים.
    אני גם לא כזאת תמימה, ומדברים שאמר בעבר ניחשתי שאולי הוא לא תמיד היה נאמן לי (למשל, תגובות סלחניות כשמדברים על "בגידות" של אחרים, אמירות כמו- כולם עושים את זה, וכו').
    אילו הייתי יודעת שזה משהו קצר ולא רציני, הייתי מוכנה להעלים עין, אבל יש שני דברים שמטרידים אותי- קודם כל, האם מדובר במשהו קצר שחלף או ברומן מתמשך, והאם היה/יש רגש בסיפור? ושנית, אם זו באמת עובדת שלו, האם היא עדיין עובדת איתו?
    בנוסף, אני מרגישה שמעכשיו לא אוכל להתנהל איתו כרגיל, כל עוד אני יודעת והוא לא יודע שאני יודעת... אני לא חושבת שבריא לקשר שאצבור כ"כ הרבה "רעל" מתחת לפני השטח. מצד שני, אני לא יודעת איך להתעמת איתו, וחוששת שישקר לי.
    אני לא רוצה בשום אופן לפרק את החבילה, יש לנו 2 ילדים קטנים שמאד זקוקים לנו, וכאמור, הנישואים שלנו סה"כ טובים.
    אשמח לקבל עצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להתמודד עם בגידה

הוספת תגובה

• לשושי

חגית
    23/08/2010

לשושי צהריים טובים
    משים לב למכתבך , ראיתי שהניירת שמצאת היא בערך לפני שנתיים,
    אז שושי יקירתי למה להעיר מתים מהקבר, אם זה נעשה לפני שנתיים, וזה נגמר, אינך יודעת,
    אך למה לך לבהור במחשבות מה היה ומה לא היה , תנסי לדבר איתו ולשוחח איתו,
    מה שנעשה לפני שנתיים לא נראה לי שכדי להעיר מתים מהתחיה, אלא להמשיך הלאה,
    אני יודעת מה את עוברת כי גם לי יש ילד עם צרכים מיוחדים וגם לי כל מני חשדות שהיו ושיהיו איני יודעת אך תמיד טוב לדבר עם בן זוגך על המצב.
    אני מאחלת לך הרבה סבלנות עם בנך בעל הצרכים המיוחדים, ובמיוחד עם בעלך , עדיף לשוחח עימו
    ולדבר איתו על הרגשות שלך שאת עוברת, כי את מכירה אותו הכי טוב,
    לא לעשות ענין ממשהו שנעשה לפני שנתיים, אולי זה נעשה ונגמר? אינך יודעת,
    הפתרון קצת מסובך כי את מכירה אותו הכי טוב מכל השאר,
    שיהיה לך בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

שימחה
    23/08/2010

שלום
    צר לי אך בגידה זה כואב ואם באמת את מסוגלת לסלוח ואם באמת זה רק עניין של כמה שאלות
    מדוע לא לשבת פשוט ולשאול?
    ואולי בכל זאת את קצת חוששת מהתשובות?
    וזה בסדר שלא תביני לא נכון זה באמת לא צריך היה להיות זה בסדר לכעוס ...
    שבי דברי אסור לשמור בלב מניסיון המחיר בסוף יקר ואין מצב שזה לא יתפוצץ בסוף.
    עדיף לשלוט במצב ולא לחכות לפיצוץ
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו