מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידה כמה היא כואבת בנשמהאנונימית עצוב23/08/2010
יש לי בן זוג מושלם כבר שנתיים.אני מאושרת אני לא מרגישה שחסר לי דבר .אני אוהבת אותו יותר מהחיים שלי הסקס מעולה אהבה פורחת. אבל בזמן האחרון היו סימנים לבגידה .אבל אני המפגרת ישר סיפרתי הכול בפנים ואז הוא המשיך את השקר. והפך אותי לאובסיסבית, נפחדת, מרירה הכול אבל לא נתן לי להרגיש מעולם נבגדת. לא היה לו ביצים להודות.
פעם ראשונה לפני מספר חודשיים ראתי תמונה של בחורה במחשב ואז הוא אמר שזה שלא חבר שלו הוא הראה לו את התמונה של האקסית שלו וזהו.
פעם שנייה, ראיתי שהוא מתחיל להוסיף הרבה בנות לפייסבוק בטעמה שכולן ידידיות שלו וזה העלה עוד נקודה אדומה נגדה כבר שתיים לא התפוצצת צעקתי קצת הוא התחיל למחוק אותן ואני נכנסתי במקום לדבר עם כמה הן דיברו כאילו זאת שיחת הכרות לא רציתי להיפרד על זה לא רציתי להאמין שזה נכון.
פעם שלישית, הגיעה,יום שישי הזה הטלפון לא עוזב אותו זה מוזר והתחלתי להריח ריח מסריח ולא הצלחתי להבין מאיזה כיוון. טוב משכנו את היום יום שישי בערב הוא יצא לבית של חברים יום שבת בבוקר אני קמה בחיפושים אחרי הפלאפון האבוד ואז ב-10 מתקבלת הודעה הגבר "המושלם" עדיין יושן. ההודעה:"בוקר טוב מאמי השארת לי טעם של עוד". הלב התפוצץ לי לרסיסים ההורים שלו בבית אני יורדת למטה בשקט כאילו כלום לא קרה?ובפנים הלב מתפוצץ אני רוצה להעיר אותו במכות עם מקלות.ואז אני עונה לו כאילו זה הוא הפעם אני יידע הכול והוא לא יצליח לחרטט אותי הפעם.ואז היא אומרת שהם התנשקו אתמול שמרתי את המספר אצלי לבירור. אמרתי שיש לי חברה כבר שנתיים ואז היא התחילה לקלקל אותי. והבנתי שזהו הוא רצה את הזין שלו לתחוף למקום אחר.לשדות זרים.הלב התפוצץ ההורים שלו יצאו ורק אני הוא ואחותו נישא עליתי מהר, מאמי רוצה לקום החלטתי לא לספר מאמי הכול בסדר מה קרה לך הוא התחיל להרגיש שמשהו עובר עליי.
"אמרתי לא? איפה הייתה אתמול זבל אחד?" ואז הוא סיפר שכניראה חברים שלו עובדים עלי כי הם יודעים שאני קניאתי ואני לא. לא האמנתי זרקתי הכול על הריצפה התפוצצתי את הפלאפון שלו כימעט שברתי.התחלתי לבכות לא יוכלתי ארזתי הכול הוא לקח אותי הבית מחק מהר את המספר של הבחורה ובסוף הוא בבכה לי והסביר כמה הוא אוהב אותי ואני החיים שלו. ואז אני החלטתי להאמין בו טיפה.ושוב היינו יחד יום ראשון ויום שני כבר החלטתי לברר לעומק את מצב העיניינים.
התקשרתי לבחורה................................................................ איתה אמרתי שאני זקוקה לעזרה ששי הוא חבר שלי. ואז היא הייתה בעלם קצת שהתקשרתי
והיא הסבירה שהם התנשקו הוא ניסה יותר והיא לא נתנה.היום זה קרה.
אני מתה.
הגבר שרציתי איתו לבנות את העולם.
למה זה קורה ? למה הוא בוגד? אם אומר שהוא אוהב? האם אוהב? הלב מתפוצץ מתרסק לרסיסים איך הוא יכול לגעת באחרת שאני איתו.
מה לעשות עכשיו?
ריב, לצעוק, לברוח, להיעלם מהעולם, אני לא יודעת עם אני יוכל לחיות בילעדו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה...בזמן
ליאתי23/08/2010מתוקה שלי.מזל שלא בנית איתו את העולם.יותר קשה לגלות שהגבר שלך בוגד בך כשיש לך 2 ילדים קטנים...פשוט תחשבי היטב אם עם כזה שקרן ומניאק שהעיז לבגוד בך והוא אוהב אותך את רוצה לבנות חיים?תברחי ממנו.כמה שזה יכאב אבל לפחות לא תגלי עוד כמה שנים שהוא שוב בוגד בך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?