מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלת וכואבתמיכל24/08/2010
אני נשואה שנתיים עם שני ילדים,ילדתי לפני שלושה וחצי חודשים עד הלידה הכל היה כמעט בסדר:) אחרי הלידה נכנסנו לחובות ובעלי היה חייב לעבוד כל היום התמודדתי לבד מהבוקר עד הלילה הוא היה בעבודה.אני כל היום בבית מיתחרפנת עם הילדים ושהוא חוזר כבר עייף ואני רוצה יחס ואינלו כוחות ואני היתייאשתי בחודש האחרון התחלתי להגיד לו שאני אוהבת מישו אחר ושאני רוצה להיתגרש כל יום זה מה שהייתי מחדירה לו לראש(וזה לא באמת נכון)רק רציתי שיבין והיתייחס קצת אלי..ולפני שבועיים עברנו שבת יחסית טובה ביחד ובמוצש אמרתי לו שאני אוהבת אותו ולא רוצה להיתגרש..ובשעה 2 בלילה אני לקחתי את הפון שלו ותפסתי הודעה שהוא הישאיר בכוונה שאני יראה ההודעה הייתה מבחורה שרשמה לו אתה מלאך אישתך מיתבגרת היא לא מבינה מה מפסידה וכו'..ואז הבנתי שיש לו מישהי חברים שלו היו פה אבל לא יכלתי לעצור את עצמי שאלתי אותו מה זה הוא אמר שיסביר אחכ אבל אני היתפרצתי בכיתי צעקתי ולא האמנתי..הוא היסביר לי שזאת רק יועצת שלו והם היו בקשר שבועיים בלי שאני ידע כלום..חברים שלו הלכו הוא ירד איתם למטה כמה דק' הוא אמר שדיבר איתה עכשיו וסיים איתה את הקשר, ואיכשהו בסוף האמנתי היתנשקנו היתחבקנו...ביום ראשון קמתי בבוקר כולי מדוכאת קראתי לו שיבוא הביתה הוא הגיע וראיתי בפון שלו שהם דיברו בבוקר שאלתי מה זה?ולמה זה?הוא אמר שהוא היסביר לה שהם חייבים לנתק את הקשר וזהו וזה ניגמר סופית עשיתי בלאגן בכיתי בלי סוף וכבר לא האמנתי לכלום..עברו כמה ימים הייתי בדיכאון נוראי לא אכלתי ורק בכיתי..לפני שבוע פתחנו תיק ברבנות כי אמרתי לו שלא אוכל ליסלוח ואני רוצה להיתגרש אחרי שחזרנו מהרבנות הוא סיפר לי שהם ניפגשו באותו מוצש שהכל היתפוצץ והם היתחבקו הייתה נשיקה בלחי..ומאז אני שבורה לגמרי לא סומכת עליו ומבולבלת נורא אני אוהבת אותו והוא אותי הוא ממש אבל ממש לא רוצה להיתגרש הוא רוצה שניסגור את התיק וניפתח דף חדש הקשר שלהם נגמר ואת זה אני יודעת בוודאות! אני לא יודעת מה לעשות לא יכולה להאמין שהוא עשה כזה דבר מה אני עושה עכשיו??אני אובדת עצות חייבת עזרהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שירי24/08/2010שלום,
להגיד לבעלך שיש לך מישהו אחר -כדי לקבל תשומת לב זאת לא הדרך... (הערה שהייתי חייבת לכתוב)אבל אני לא באה להטיף לך...
בעלך (ממה שאני מבינה) בוגד בך וזה מספיק קשה - אז ככה פתחת תיק ברבנות ובעלך מאוד רוצה להמשיך איתך את חייך...
השאלה מה את רוצה - ממה שאני מבינה אז גם את רוצה להמשיך איתו...
זה שפתחת תיק ברבנות -אומר שאת חד משמעית מולו ואת לא מוכנה שיבגדו בך - וזה טוב... תמשיכי להיות איות חד משמעית (ואל תסגרי את התיק - אם אפשר אולי להקיפא את זה או בנתיים לא לעשות שום דבר עם זה)- שיבין שמעידה הכי קטנה שלו את תמשיכי במהלך הגירושין..
תדרשי ממנו להבין מבלי להכנס יותר מיד לפרטים. פשוט שיהיה כן איתך.
תנהלו שיחה פתוחה ואמיתית...הייתי מציעה אפילו ללכת ליעוץ זוגי .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירי עוד שאלה בנושא
מיכל24/08/2010קודם כל תודה רבה!רשמת שאני ידרוש ממנו שיהיה כן איתי נכון?בקשר למה?להמשך חיינו או על מה שהיה?ובקשר להמשך איתו אני ממש פוחדת להיפגע שוב!וזה מה שעוצר אותי מלהחליט.ואם אני מחליטה לחזור להראות לו שאני סומכת עליו?ועוד משו אני מאד רוצה לפגוש אותה ליראות מי היא וגם ללכת לאיפה שהם ניפגשו האם זה נכון???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמר היקרה
שירי24/08/2010תמר,
אני לא יועצת ... אלה לעניות דעתי ולפי מה ששמעתי ....
הכנות צריכה להיות על מה שהיה (בלי לרדת לפרטים) ועל מה שיהיה..
חשוב לדעת מה את רוצה ... האם את רוצה לנסות לשקם האם ותכלי לסמוך עליו... אך גם מה הוא רוצה . בגלל זה תשבו ותשוחחו ...
הפחד להפגע שוב -מובן מאליו. ולכן חשוב מאוד שלא תתני את עצמך בבת אחת - מצד אחד תנסי תפתחי תאמיני מצד שני תהי עם עין אחת פתוחה... ללכת לאט לאט ולבנות את האמון....
וכן לנסות (אני יודעת זה קשה מאוד ואת גם לא חייבת לעשות את זה מידי .. הוא הרוויח את זה ביושר)
להראות לו שאת סומכת עליו (כמובן במידה ויש על מה).... אני שמעתי מאנשים חכמים - שזה כמו ילד קטן שאם לא תסמכי עליו אז הוא יגיד היא מימלא לא סומכת עליי - אז למה להיות צדיק?
(אבל לפחות בהתחלה וקצת יותר -כל הזמן לוודא ששום דבר לא מתרחש סביבך )
ועוד משהו אני מאד רוצה לפגוש אותה ליראות מי היא וגם ללכת לאיפה שהם ניפגשו האם זה נכון???
עצרי- לא כדאי לך..... את רוצה שהסיוטים האלה יופיעו לך בחלומות .. את לא צריכה להתמודד איתה.. את צריכה להתמודד מול בעלך.
אולי תלכו ליעוץ זוגי- אחרי משבר כזה צריך מישהו מקצועי שיחנה אותך\אתכם
חזקי ואמצי...
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מיכל24/08/2010הוא כן ניפתח אלי וסיפר לי הכל היה ביניהים רק חיבוק לא יותר מזה (גם זה גרוע כן..)אני חייבת לראות אותה הסקרנות הורגת אותי אגב אני ניראית מאד מאד טוב והבנתי שהיא ממש לא זה ירגיע אותי להראות מי אני ולהוציא לה ת'עיניים שבסוף אני איתו ולא היא(אגב היא ממש בנתה עליו,היא מאד ניפגעה שהוא חתך את זה )מה את אומרת?ואת נורא עוזרת ליי כי אני מאד מתוסכלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמאס כבר מהבוגדים האלה!!
ליאתי24/08/2010מתוקתי.בעלך בגד בך.
ואת לא יודעת מה לעשות.איזה אומץ היה לך ללכת לרבנות?כנראה שנפגעת מאד...
תראי ,מנסיון השאלה איזה מין קשר זה היה?הייתי ממליצה לך להוציא פרוט שיחות שלו ולראות ממתי זה?אולי זה היה עוד לפני שהיית מאיימת עליו שאת לא אוהבת אותו??א"כ אז הוא חרא כמו הבוגדים ואם יש לך ילדים וטוב לך אז תמשיכי הלאה,ואם הוא ימשיך איתה זה בעיה תהיי עקבית אחריו.
אבל מנסיוני המר אני ממליצה לך לחיות לך חיים משלך תהני לך תכייפי, תתלבשי ,תתאפרי , תקני לך בגדים,נעליים רק כל מה שיעשה לך טוב,תביני הגברים שבוגדים לא שווים את הדמעות שלנו הנשים הטובות,והיפות,תאהבי את עצמך ותראי שהוא ירדוף אחרייך.
תני לא לפרנס ואת שבי לך בבית תהני מהחיים שאת לא צריכה לעבוד תטפלי בילדים,תשקיעי בהם ובעצמך תראי שיהיה לך יותר טוב רק ככה תוכלי להשתקם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמר שלום
סיגלית גלאי24/08/2010את מתארת תקופה של שינויים רבים שאתם עוברים גם מבחינה כלכלית וגם מבחינת הרחבת המשפחה, שינויים בד"כ משבשים את השגרה ומכניסים גורמי לחץ שמבלבלים אותנו ואת רגשותינו.
ילדת לא מזמן ובד"כ זוהי תקופה רגישה לאישה שצריכה להסתגל למצב חדש, הוא שקע בעבודה בעקבות חובות, ובעצם שכח לשם מה הוא מתאמץ כל כך. הוא שכח לתת לך את היחס ותשומת הלב הראויים. אין ספק שכל זה יחד הביא אתכם למערכת יחסים זוגית ירודה.
אבל, האהבה קיימת בינכם ובהחלט כדאי לשמור עליה. ( אין צורך למהר ולהתגרש- חבל!)
כשתתגברו על הקשיים הקשר שלכם יתחזק ותלמדו להעריך עוד יותר את מה שקיים ביניכם.
אני מציעה לכם לנסות ולהבין יחד - מה גרם לו ליצור קשר עם אישה אחרת? אני משערת שגם לו חסר חום ויחס ממך. ומה גורם לך לשקר לו כדי לסחוט ממנו תשומת לב? במקום שתערערי את האמון שלו בך (ועוד ללא סיבה) מומלץ שתשתפי אותו בסדר היום העמוס שלך, ובציפייה שלך לקבל ממנו יחס והבנה בסוף היום.
אין ספק שחיפוש פתרונות בחוץ או שימוש בשקרים הם איתות למצב לא תקין של מערכת יחסים, אבל בהחלט ניתן להתגבר ולשפר את המצב.
כדאי שתנהלו שיחה פתוחה ורצינית ותבררו מהם הצרכים של כל אחד מכם ומהם הפתרונות המתאימים לכם כדי להענות לצרכים אלו.
אם תרגישי שאתם לא מצליחים ליצור את השינוי המיוחל בעצמכם, אני ממליצה שתפנו לייעוץ זוגי, תקבלו הדרכה ותעלו חזרה על דרך המלך.
בהצלחה,
סיגלית גלאי - יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליועצת
מיכל24/08/2010האם זה נכון ליפגוש אותה?הסקרנות הורגת..וללכת לאיפה שהם ניפגשו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"סקרנות הורגת"
סיגלית גלאי24/08/2010תשאלי את עצמך לשם מה? האם זה יתרום לך משהו?
לדעתי זה לא יתרום לך דבר ולהיפך, זה עשוי להזיק כי לסקרנות אין גבול!
למרות הקושי הרב להתגבר על יצר הסקרנות, אני מציעה לך להפנות את כל הפוקוס
והאנרגיות שלך בך ובבעלך בלבד! זה עשוי להניב תוצאות חיוביות יותר.
כל-טוב
סיגלית גלאי
ייעוץ זוגי / אישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אני עושה עכשיו??
מיכל26/08/2010יש לי שבוע להחליט מה אנירוצה...אני רוצה שנשב ונדבר אבל הוא עובד מהבוקר ועד 2 בלילה בעבודה אין לו דקה זמן ושהוא מגיע הוא כמובן שפוך לגמרי..מה אני עושה?הוא לא יכול לפנות זמן מהעבודה.והזמן אוזל עוד שבוע אני חייבת להחליטט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?