מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דגובהלי26/08/2010
שלום לכולם" לילמוד ליסלוח" "הזמן יעשה את שלו" "להשאיר עיו אחת פתוחה""לתת לזמן לצד שני" מה אתם חושבות שזה עוזר לנו מפחית את העלבון והשפלה שהם גרמו לנו הבוגידים שלנו.אנחנו לא צריכים להראות להם שאנו חלשות להפך.לעשות משהו שהם יקנאו בנו .לעשות שינוי עצמי במרא בליבוש באיפור לצאת לבילויים עים חברות פעמיים בשבוע. שהו ישמור על הילדים.ולא להראות לו כמה אנכנו כאבות בפנים ומדממות.אני אחריישישה חודשים לבגידה ולא יוצאת מזה בעלי בגד בי עים גרושה שלא ניראת יותר יפה ממני.בעלי לא בבית כבר שלושה שבועות הוא בבית חולים לטיפול אישי הוא יוצא בעוד שבוע.הארגשה בבית נורעה אני מתגעגעת אליו מאוד הוא מאוד חסר לי .אבל צדשני אני לא יוכלה ליסלוח לו ובטח לא לישכוח. אני מנשה להיות חזקה ולראות לו שלא חסר לי כלום שאני יוכלה להחזיר לך באותו מתבע קשהלי לתת אימון במישהו שהיה" נשויי" לך 19 שנה ועשה מה שעשה שנתיים עים אותה אישזונהשהיה הכול בניהם ולא ידעתי כלום.אניעדין בוכה על מר גורלי לא מצליחה להתרומם ולעמוד על הרגלים.אייך בונים אימון חדש זוגיות חדשה אנירוצה לפחות לידים להשאר איתו ואוליי גם בישוילי מה מה מה עושים אין לי חייך על הפנים בכלל. מרגישה שאני אין לי יותר כבוד לעצמיייייי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי
שימחה26/08/2010שלום לי
רק מה שכתבת כאן מוכיח עד כמה את חזקה עד כמה את גיבורה ועד כמה בעלך קטן לידך ואין לי ספק שכך הוא גם מרגיש.
כולי תקווה שאת איתו כי את מאמינה ביכולתכם לתקן ולשפר ולא רק בגלל הילדים.
וכמו שאמרת תמשיכי בדרכך אך שימרי תמיד על עיין אחת פקוחה.
זיכרי גם כי גורלך הוא תמיד לחשוד תמיד לבדוק בסך הכל בשום זוגיות אחרת לא
תוותרי על זכותך לא להיות נבגדת ולקבל מבן זוגך את המגיע לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?