איך אדע?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אדע?
    מיכל
    26/08/2010

היי זאת אני שבעלי בגד בי שבועיים..והוא בא מעצמו לספר לי כי היו לו נקיפות מצפון..ולא יצא לנו לדבר מאז שיחה רצינית היום ישבנו ודיברנו שיחה רצינית מאד הם ההורים משניי הצדדים(לא אני יזמתי ההורים יזמו)וסגרנו עינינים..אנחנו נישארים ומנסים לבנות לפני שהורסים אני כמובן כבר חסרת אמונה אבל זה צ'אנס אחרון ואני מוכנה לשכוח הכל..אבל מטריד אותי דבר אחד איך אוכל לדעת אם הוא ממשיך לבגוד???? או באמת היפסיק עם זה כמו שהוא ואמר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך אדע?

הוספת תגובה

• ועוד משו..

מיכל
    26/08/2010

אם הוא בא מעצמו לספר לי והוא רצה לגמור איתה את הקשר מה זה אומר??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי?

מיכל
    26/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמר היקרה

סיגלית גלאי
    26/08/2010

נראה לי שמעשיו מעידים על כוונותיו הטובות, אם הוא התוודה בנוכחות ההורים שזה בהחלט לא שגרתי וגם לא נעים. יש במעשה זה מעין הצהרה בנוכחות "עדים" שמטרתה להוכיח לך שהוא מתחרט ומעוניין להחזיר את היחסים ביניכם למקום טוב.
    כדאי שתשקיעו מחשבה להבין מה קרה כדי ללמוד מזה לעתיד וכיצד אתם מתכוונים לבנות שוב
    את הקשר ביניכם ממקום של סליחה (הסליחה תעניק מתנה לשניכם).

בהצלחה וכל טוב
    גלאי סיגלית
    יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אדע?

דליה שוורץ
    28/08/2010

תמר שלום,
    לחוות בגידה זה בהחלט לא נעים, ולהתפס בבגידה זה גם לא תענוג גדול. החלק הקשה בכל זה הוא החלק של קבלת ההחלטה מה עושים מהרגע שזה נודע. האם ממשיכים יחדאו נפרדים... זו החלטה לא פשוטה שצריך לתת לה הרבה משקל ותשומת לב.
    אתם בחרתם להמשיך יחד וזה נהדר אבל עלייך להבין כלל מאוד חשוב שהוא חלק מקבלת ההחלטה, אם את רוצה להשאר יחד ולחיות חיים משותפים טובים עלייך לשים בצד את החשדות ולתת בו את האמון הדרוש. נכון זה נשמע קשה עד בלתי אפשרי - הרי הוא כבר "פישל" פעם אחת, אבל אין דרך אחרת. עלייך להאמין שהוא בדיוק כמוך רוצה להמשיך הלאה ובשביל זה מוכן לוותר על הבגידה. הוא כמוך צריך להבין שהזוגיות הזו לא תוכל להמשיך עם בגידות ולכן אם יחליט להפר את האמון שוב אז את תדעי שמקומך לא איתו אבל את מוכרחה לתת לו את הצ'אנס שהוא רוצה כמוך להיות יחד. אם את תבדקי כל הזמן את הטלפון ותהיי חשדנית וכובלת הוא לא ירצה להמשיך לחיות כך ואז תגיעי לתוצאה של פרידה.... ולכן עלייך להבין שאם מהטרה היא להיות ביחד את צריכה לתת בו את האמון.
    אין דרך אחרת!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו