מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נמאס לי אני רוצה להתגרש.ליאת30/08/2010
הי,חברים לאחר 5 חודשים...
הבנתי שבעלי מקבל אותי כמובן מאליו הוא ממשיך כאילו אני חייבת להתגבר לי לבד על הבגידה שלו.הוא עסוק בעסק שלו ובעצמו,תראו מה גיליתי:עשיתי העתק הדבק כדי שתראו.
"הכלל הבסיסי ביותר הינו : כל הרכוש שנצבר במהלך הנישואין, עם גירושין מתחלק בין בני הזוג בחלקים שווים, בלי קשר לשאלה על שם מי רשום הרכוש".
אז אין לי ממש מה לדאוג יש לי איך להתחיל את החיים בצורה טובה ביותר עם איזה חצי מיליון שקל מזומן ומוניטין של עסק ...{ללא קשר לרכוש...}מזונות זה 1200 ש"ח לכל ילד.הוא חייב גם לתת דיור 40% באותה רמת חיים לפחות שהיתה לפני .ועוד הכסף שיש לי בצד..אז מהבחינה הזאת אני מסודרת.!!!
אמרתי לו שאני הולכת לרבנות והוא פשוט צוחק עלי הוא יודע שכל מה שהוא יעשה אני יהיה שם בשבילו ואסלח לו לכן הוא גם לא מתאמץ לרצות אותי{הוא היה שבועיים בח"ול ועברו כבר 5 ימים והוא בקושי מבר איתי רק מושיב אותי על המחשב לעשות לו עבודות,אתמול רשמתי לו מכתב ארוך שהסברתי לו למה אני רוצה שנפרד הסברתי לו הכל.והוא אמר שבכלל קרע את המכתב ולא קרא.לי נמאס שיראה שאני מעיזה ללכת ממנו ואולי הוא ירתע וישתנה??מי יודע??מחר אני הולכת לפתוח תיק ברבנות.אז או שאני כבר לא יהיה מובן מאליו או שנפרד-ומזה אני כבר לא דואגת-לילדים שלי יהיה מה שיצטרכו ומה שתמיד היה להם.וגם אמא שמחה יותר אולי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת היקרה-
בני30/08/2010מצער אותי לשמוע בכלל על גירושין, ועוד יותר ממך,,,
אני מבין לליבך ואת המניע שכאילו לא נותר לך ברירה אלא להקצין את התגובות שלך כדי להראות לבעלך שיש כאן מישהו שצריך להשקיע בו ומייד,
אני רק מעיר לך על הדרך,,,
אין זוג שלא עובר משברים, ולא משנה כלל מהי הסיבה, אבל כן משנה איך פותרים את הבעיות לפני שהן מצמיחות קרניים,,,
יאמר לזכותך וזאת אני למד ממה שכתבת שניסית כביכול הכול ! והבחור לא קולט את המסרים העבים שאת משדרת לו,
הרשי לי לומר לך בשעה כאובה זו, שאת הצעד הפשוט ביותר כמו לגשת לחבר טוב שלו, או לבן משפחה שמכיר אותו לפני ולפנים > את חייבת לנסות,,,--- ! רגע לפני שאת עושה מעשים שקשה יהיה לחזור מהם בקלות,
---
אני מבין גם את הרתיעה שלו ללכת לייעוץ מסודר, אבל לך אסור לוותר , את שותפה במפעל החיים שלכם חצי חצי לכל דבר ועניין, ולכן זכותך לעמוד על שלך, ולהביא מישהו שיציל את הנישואין שלכם, הרי אם הוא היה חולה ח"ו, היית מזעיקה רופא באמצע הלילה בלי לשאול אותו,,,, גם כאן תקבעי עובדה ותאירי לו את הדרך כדי להציל את הזוגיות שלכם, הוא יודה לך בסופו של דבר ותצאו נשכרים גם אתם וגם הילדים שלכם שיעריכו את המאמץ הגדול שעשית עבור הקן המשפחתי שלך,,,---
---
טוב את עושה שהחלטת לעשות סוף לסיפור, אבל תעשי צעדים לבנות ולא להרוס,,,
---
יש כאן אנשים טובים שמוכנים לעזור לך להניע את התהליך,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהידידתי
שימחה30/08/2010חמישה חודשים זה כלום אתם עוד באמצע התהליך הוא עוד בכלל לא מבין מה קורה הוא עוד עסוק בעצמו אולי אפילו כועס על עצמו ואת מצד שני עוד כל כך בפנים כל כך כועסת וכואבת
אברתם איזה שהוא טיפול בדרך? זכית לקבל עזרה?
להתגרש זה קל השאלה היא האם זה מה שאת רוצה באמת?
האם לא יכול להיות שאת קצת נהנת מלהיות הקורבן?הנבגדת?
תבדקי את עצמך ותקבלי עזרה - חבל הגעת עד לכאן זה לא הזמן להרים ידים
בהצלחה מכל הלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם בעלי דפוק שכזה
מיכל30/08/2010תקשיבי..בעלי היתנהג בדיוק אותו דבר אחרי הבגידה הם סתומים מה לעשות?תישבי עם עצמך ותחשבי אם את באמת אבל באמת לא אוהבת אותו יותר ואין לכם סיכוי..יש לי מחר דיון ברבנות אני רוצה לעשות את הצעד הזה לא רק בגלל הבגידה בעיקר כי הוא לא מישתנה..ביחס וכו' ו..שלחי כבר בקשת חברות לפייסבוק:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?