מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנא עיזרו לי - דחוף בחירת יועץ זוגיליאת שי30/08/2010
אני חדשה כאן, לא רגילה לפורומים לצאטים, לא יודעת למי לפנות לעזרה
אני קוראת דברים שנכתבו, ומזהה כל כך הרבה דברים מוכרים, והרגשתי כל כך לבד...
יש לנו ילדים מדהימים, המשבר פוגע בהם קשות
עבר זמן רב מדי יקר מדי נישואי במשבר, משבר חמור, בשלב הזה אני כבר לא יודעת אם עוד ניתן יהיה להציל משהו לצערי
אני מחפשת זמן רב יועץ/ת זוגי, אני נמצאת במצב של פראנויה... היינו אצל יועצת נחמדה פעם אחת, היא אשה מקסימה, אבל איני חושבת שהיא מקצועית מספיק, לא אכנס לזה, אבל זה הזיק יותר מלהועיל, ושימש בסיס לקשיים נוספים
איך מוצאים מישהו מתאים??? מישהו שבאמת יעזור??? זה לא ספר, אם התספורת גרועה השיער צומח הולכים תקופה עם קוקו ומוצאים מישהו אחר, זה קריטי, זה להיות או לא להיות.
אם יש עוד סיכוי קלוש, ברור לי שזה תלוי המון כרגע בייעוץ טוב ומקצועי, אבל איך ממוצאים? מישהו מוסמך, טוב???
אני לא רוצה מטפל קואצ'ר שישכנע אותי להסתכל קדימה, שצריך לחיות את ההווה ולהסתכל לעתיד, אנחנו צריכים מישהו שיאפשר תקשורת בינינו, הבנה של הצרכים ההדדיים, שיאפשר בחינה ובדיקה של העבר, של היסודות כדי שיהיה סיכוי ולא קלוש לבנות משהו בהווה למען העתיד...
אני עייפה ומיואשת, אין לי אמונה שיש סיכוי שיכול לקרות משהו טוב
אנא, אם מישהו יכול להמליץ לי על מטפל/ת / יועץ/ת מוסמך, מעדיפה עם רקע בפסיכולוגיה... מישהו כמו שאומרים "עם קבלות" מישהו שיהיה המושיע/ה שלי
אני לא רוצה לחשוב שבחירה לא נכונה תחרוץ את גורל נישואי, שיכול היה להיות אחרת
הנישואים עבורי הם מוסד קדוש ויקר, אני חייבת לדעת שעשיתי הכל
אנא מכם, עזרו לי, אני נואשת
אם תוכלו להמליץ לא רק איך למצוא מישהו טוב אלא על מישהו ספציפי, אם מי מכם קיבל עזרה ומבין את כוונתי
תודה מראש, שנה טובה לכולם,והצלחה,בשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת-
בני30/08/2010אני יכול לברך אותך שתמצאי מישהו שתצליחו להתחבר אליו ולעבוד בייחד, כי אין פתרונות קסם, מדובר על עבודה אישית וזוגית שהכוכבים האמיתיים בו הם אתם בעצמכם,
כל מטפל וותיק שיש לו קבלות מספיק לעניין הזה,
לא כל מטפל מתאים לכל אחד, אבל אפשר לבחור אחד או אחת מתוך ים של מטפלים לפי העדפות שונות,
קחי בחשבון גם את הטעם של בעלך שייתכן ותהיה לו התנגדות דווקא כדי להראות מי בעל בית,,,
---
תרשמי מייל ואנסה לעזור לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני תודה
ליאת שי30/08/2010תודה על התגובה המהירה
ברור לי שיש צורך בכימיה וקשר טוב עם כל מטפל/יועץ שנבחר
אין לי בעיה שבעלי יבחר, ואין לי העדפות, גבר אישה דתי חילוני... חשוב לי שיהיה מישהו מקצועי ואמין
וכמו שכתבת - עם קבלות - לכן אני רוצה המלצה ממישהו שיכול להמליץ ממקור ראשון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?