מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כולם אותו הדבר.......רינת02/09/2010
לפעמים אני כותבת פה ורוצה לשמוע עצות של אחרים ,מה כדאי לעשות וכו'
הפעם שנכנסתי כדי לכתוב קראתי את ההודעות, ואחרי שקראתי סיפורים ובעיות של אחרים אני מבינה עד כמה הבעיות שלי קטנות ומצומקות לעומת בעיות של אחרים.
היה לי חבר במשך 4 וחצי שנים אני בת 24 והוא בן 29, לאחרונה עלה הנושא שהוא לא רוצה להתחתן
אז נתתי לו את ההזדמנות לבחור מה הוא רוצה לעשות עם הקשר כי הקשר לא מתקדם לשום מקום
ההחלטה שלו הייתה להיפרד כי הוא לא רוצה להתחתן
בימים הראשונים קיבלתי את זה ממש קשה אבל ככל שהזמן עובר אני כועסת ומאוכזבת יותר, מעצבן אותי שהוא תמיד אמר "אני מאוהב בך ואם אני לא יתחתן איתך אני לא יתחתן בחיים" אז איך פתאום שאתה צריך לקבל החלטה אתה קם והולך?איפה כל האהבה שלך? ,אני כועסת על עצמי וגם עליו כי נלחמתי עם כל כך הרבה אנשים כדי להיות איתו (עם אמא שלו, חברים שלו, אבא שלי ועוד הרבה) והוא לא מוכן להילחם עלי פעם אחת מסכנה!!! אם באמת הוא היה אוהב אותי כמו שהוא טרח להשמיע את כולם ולהגיד לי כל הזדמנות, הוא לא היה מוותר עלי כל כך בקלות...
אני לא חושבת שאפשר להכריח מישהו להתחתן אבל למה משכת את הקשר כל כך הרבה זמן אם אפילו לא הייתה לך כוונה?
הגעתי למסקנה לאור כל מה שעובר עלי וכל מה שקראתי פה בפורום : שעדיף להתחתן ולא כשמאוהבים באותו אדם אלא אוהבים אותו, כי אז אולי עוצמת הפגיעה תהיה פחות כואהבת!!!
מהיום אין אצלי מושג כזה אהבה,אהבה זה שם נרדף לכאב לב!!
הייתי רוצה להאמין שהוא יחזור אבל מה הסיכוי שזה יקרה?! אני חושבת שקלוש.
גברים זה עם מכוער מבפנים!!! הם רקובים מהשורש, ולמצוא כאלה שלא רקובים זה לא קל.
הם בוגדניים, אנוכיים, וכל ההמעלות הרעות שיכולות להיות באדם נמצאות אצל הגברים.
מקווה למצוא את המקום שיהיה לי בו שקט נפשי ואושר ומאחלת את זה לכל אישה שהתחתנה/ יצאה עם בהמה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולם אותו הדבר את צודקת
צביה03/09/2010יש משפט שאני תמיד אומרת: אין אמונה בגבר עד הקבר.
יש הבדל בין מלים למעשים להגיד אני אוהב אותך אבל לא באמת להתכוון לזה זה באמת פוגע. ואנשים שבאמת אוהבים אותנו לא אמורים לפגוע בנו.
גם אני נפגעתי בחיים הרבה פעמים מגברים והתאכזבתי
אומרים שהזמן מרפא את הפצעים מאחלת לך ולי ולכל הבחורות שנפגעו מגברים שאהבו שלא ניפגע יותר ונתאכזב למרות שזה לא נראה לי מציאותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לאיחולים
שחף06/09/2010שנה טובה,בריאות ,אושר ,שכל פצעי העבר יגלידו ומהמשברים והאכזבות שחווינו נקום יותר חזקים,שנלמד לאהוב אחד את השנייה אהבת אמת,אהבה שאינה תלוייה בדבר,אמן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוכזבת מאהבה
סיגלית גלאי03/09/2010לילך שלום,
4 שנים של השקעה בקשר הם בהחלט זמן לא מבוטל וכשהציפיות לא מתממשות מרגישים כעס
כאב ואכזבה. חשוב שלא תתני לרגשות האלה לגרום לך להאמין שכל הגברים הם אותו דבר.
אל תאבדי את האמונה בכוחה של אהבת אמת בגללו, כנראה שלגביו לא הצלחת לראות את מה שהאנשים הקרובים לך ראו, ובכל זאת תמיד עדיף מוקדם מאשר מאוחר.
נסי לראות את חצי הכוס המלאה, למרות פער הגילים ביניכם את זאת שגילית בגרות והחלטת
לקבל החלטה אמיצה לאן הקשר מתקדם. עכשיו את יודעת שעלייך להסתכל קדימה, להאמין בכוחותייך להתגבר עליו, את צעירה חשבי באופן אופטימי על כך שאת ראויה להכיר אדם שהאהבה ביניכם תהיה הדדית ותוביל לקשר של מחוייבות מרצון, ככל שתהיי נחושה לרצות בזה תצליחי.
בהצלחה,
סיגלית גלאי
ייעוץ אישי וזוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?