---

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ---
    ?
    05/09/2010

שלום לכולם.

אני בחורה בת 16 שמאוהבת בגבר מבוגר ונשוי.יש בינינו כמעט 25 שנה.
    הוא חושב שאני מאוד מיוחדת ובוגרת לגילי.מצאנו שפה משותפת ויש לנו פנטזיות משותפות ואנחנו מתים להגשים אותם יחד.אבל מצד שני הוא בוגד באשתו המון ונערות חטובות צעירות וביישניות עושות לו את זה.אז המחמאות שלו לא שוות יותר מדי.
    אבל אני חסרת בטחון עצמי ולא חושבת שיהיה עוד אחד כזה שיחשוב שאני "מיוחדת".אז אני מרגישה שאני מפספסת אותו.הוא לא מבטיח לי שלא יזרוק אותי אחרי שנשכב והוא אוהב את אשתו וטוב לו במשפחה שלו.הוא רק מחפש קצת להתרגש.הוא אומר "מים גנובים מתוקים יותר".
    אני גם לא רוצה שמשפחה תהרס בגללי.אני לא יודעת מה אני רוצה מעצמי.
    אני אוהבת אותו ואני יודעת שהקשר הזה יעשה לי רע מאוד.אבל אני לא מצליחה להתנתק ממנו כי כמו שאמרתי אני מרגישה שאני מפספסת אותו כי לא יהיה עוד אחד שיחשוב שאני יפה ומיוחדת.
    אז אני לא יודעת מה לעשות.

אני אשמח לקצת עזרה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ---

הוספת תגובה

• -

בני
    05/09/2010

מה את מצפה שייכתבו לך ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לינה

מרי
    05/09/2010

חמודה את התשובה את כבר יודעת.
    את לא צריכה עזרה מאף אחד תעשי חשבון נפש אמיתי עם עצמך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לינה יקרה

דליה שוורץ
    05/09/2010

לינה שלום,
    את בחורה צעירה וגבר נשוי עם ביטחון עצמי רב יכול להיות מאוד מבלבל ומאוד כובש. אבל את נערה צעירה שכל החיים עוד לפנייך, הוא גבר נשוי עם משפחה שמחפש ריגושים ואומר שיש סיכוי שיזרוק אותך אחרי שתשכבו.... עכשיו את צריכה להחליט אם את רוצה להמשיך איתו את הקשר או לא...ההחלטה כנראה ברורה לך אך קשה לך לבצע אותה ולכן אני מציעה לך בחום לפנות לייעוץ אישי למטפל / מאמן שעובד עם נערים ונערות מתחת לגיל 18כדי שתוכלי לקבל עזרה בכל נושא הביטחון העצמי שלך וכדי להבין מדוע את מוכנה להתנאים שלו....

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה הכבוד שלךךךךךךך??

מיכל
    07/09/2010

תקשיבי טופשה קטנהה אם את תיגרמי לגבר ליבגוד אישתו את תיהי מיסכנהה הגלגל חוזר חמודה ואחרי שהוא יזיין אותך הוא יטיס אותך לאלף עזעזאל בחייאת מה את זונה??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטל

לינה
    08/09/2010

אתן כאלה מתוסכלות.
    את במיוחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה!

אני
    08/09/2010

לבת ה-16 יקירתי!
    תתרחקי משם!
    מתוקה את צעירונת את ילדונת ,סליחה אבל את כן!אני גדולה ממך רק ב5 שנים ואני בעצמי עוד ילדה!
    חמודה תעזבי ומהר!
    גם ילד בגילך שהיה שוכב עם בחורות אחרות אין לך מה לעשות שם
    עוד יותר גבר בן 40 ונשוי!
    את ילדה עוד מה זה השטויות האלה על סקס?! ואם כבר עם בן גילך פחות או יותר
    ומאהבה!מקקשר מחברות ,מתוקה זה דבר של פעם בחיים אם הסקס ירקם מחברות וקשר וקרבה זו הרגשה מדהימה שונה לגמרי,אני שכבתי "רק" בגיל 19 וחצי,אחרי שמגיל 16 בחורים רצו אותי,אבל ידעתי שאני מחכה,כן מכחה! לבחור שיהיה איתו קשר וקרבה ואהבה,מתוקה את צעירה מאוד!
    איך את יכולה לחשוב בכלל לקחת כאופציה את זה שמישהו שתשכבי איתו יזרוק אותך אחרי הסקס-אל תתני לו להתקרב אליך אפילו!
    אני לא מכירה אותך אז אני לא אומר עליך שאת בטח מתוקה וחכמה ויפה אבל תגלי את בעצמך את מעלותייך ותעריכי את עצמך!
    תכירי ותהיי עם חברות ידידים תקראי תעשי ספורט תתענייני במשו לכי לחוגים תתנדבי ,יקירתי תחיי בפני עצמך,ןכאשר תכירי בחור בסיבות גילך שיהיה ביניכם קשר טוב אז תשכבי ויתר מזה תעשי אהבה, יש לך את כל החיים לבחורים וגברים

אז קדימה חמודה תחתכי משם מ-ה-ר!

שנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה

ירון
    08/09/2010

תתרחקי משם כי בעוד כמה שנים מי יודע אולי תופיעי שוב בפורום נערות ליווי, פאק איזה דור מסריח יש לנו טיפשה אחת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנערה בת ה--16

אביב
    09/09/2010

כל עוד לא נכנסת לחיי הגהנום אני מייעץ לך לנוס בשיא המהירות( אגב אני מבטיח לך שיהיו הרבה נערים ובחורים שיראו בך אשה או נערה מיוחדת וכל זאת עם קצת סבלנות שנה טובה ובהצלחה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו