מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודע מה לעשותמובך מאוד05/09/2010
לא יודע מה לעשות. זה נשמע מאוד בנאלי ואולי בהמי אבל.... אישתי אינה מוכנה לעשות סקס יותר מפעם אחד בחודש אפילו פחות מזה אם אני ממש לא לוחץ. הראש שלה פשוט לא בזה. מאז שנולדו ילדים - אין סקס מעניין אותה יותר.
זה גורם לי סבל כי סקס אינו רק צורך מיני אלא גם ריגשי ואני מרגיש ריחוק גדול מאוד.
דיברנו על זה המון - היא אומרת , סלחו לי על המילים: תעשה ביד - לך לאתרי פ'...זה דוחה מאוד אפילו לחשוב על זה במיוחד כי אני בא מרקע דתי.
בנוסף היא אומרת שאני לא מציאותי כי זוגות עם ילדים עושים אפילו בתדירות פחותה מזאת.
אבל העיניין הזה גורם לי פשוט להפסיק לאהוב אותה כי זה כבר 6 שנים ככה ואין לי יותר כוח.
חבריי אומרים לי למצוא משהו בצד אבל איני בנוי כך ולא כך חונכתי. פרייאר:)
אני מרגיש שנתגרש בזמן נראה לעין.
מה לעשות? האם באמת אני מבקש משהו בלתי סביר?
למה שאשא אשמה שילדים יגדלו במשפחה חסרה כי אבא רוצה יותר סקס???????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר -
בני05/09/2010מאחר וחצי נשמה שלך נמצאת במצוקה (הכוונה לאשתך כמובן). עליך מוטל האחריות לרומם את האהבה ולחדש את הקשר הרגשי והפיזי כאחד,
הפתרון בהישג ידך, עם קצת השקעה וסבלנות,
לך קודם לבדך ליעוץ מיני או זוגי, ותעשה הכל, אבל הכול ! כדי שהזוגיות שלכם תהייה כפי שהיא צריכה להיות,
אמרת רקע דתי,,,
אלוקים הוא זה שהנדס את היצורים כאן, ו"סקס" דרך אגב זה רעיון יצירתי שרק הוא יכל להמציא,,,
אין דבר יותר טהור יפה ומושלם,,, מסקס עם אותה אשה שאוהבים,,,---.
אז כל הכבוד על הנאמנות, הגיע הזמן לשנס מותניים ולגרור אותה לדברים הטובים באמת.
כתיבה וחתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?