חייב להחזיר את ארוסתי אלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייב להחזיר את ארוסתי אלי
    תומר
    06/09/2010

ביום בהיר, ללא התראה מוקדמת לאחר כמעט 3 שנים של זוגיות נפלאה. היא ניגשת אלי ואומרת לי שהיא נוסעת כמה ימים לאחותה לחשוב, כדי להיות בטוחה לפני שאנחנו עושים את הצעד הגדול. לאחר כמה ימים נפגשנו והיא החזירה את הטבעת בגלל סיבות לא ברורות ולא כלכך משקפות את מה שהיה. בשבועיים הבאים אח"כ פינינו את הדירה ותקשרנו בסמסים רק בנושא הזה ואחרי שסגרתי את כל הדברים שם התקשרתי וביקשתי להיפגש ולדבר. במהלך השבועיים האלה אני מרוסק וגם שומע מאנשים שהיא על הפנים ולא מפסיקה לבכות. וכשנפגשנו באמת ראיתי את האישה שאני כל כך אוהב, רזה, שבורה נראת לא טוב ובמצוקה. דיברנו ואמרתי לה את כל הדברים שאני מרגיש וחושב על מה שהיה ובעיקר למה היא לא אמרה כלום ולמה היא בחרה פשוט לקום וללכת ולא לנסות לפתור.
    היא אמרה שזה נכון והיא החזיקה הרבה דברים בבטן והיא עשתה את זה בצורה כזאת כי זו הדרך היחידה שהיא יכלה לעשות זאת. לא היה לה את האומץ לדבר ולהגיד לי כי היא פחדה שאפגע. היא שמה אותי תמיד במקום הראשון בחיים שלה (ולא היה אף אחד כזה אף פעם) ועשתה המון ויתורים בשבילי והיו רגעים שהיא לא הרגישה שאני שם אותה גם בעדיפות ראשונה (מה שלא נכון היא הכל בשבילי). שנינו בכינו והיא אמרה שהיא לא איבדה פרור מאהבתה אלי ואני עדיין הכל בשבילה ואם היא לא הייתה רוצה להתחתן איתי היא לא הייתה מדברת עם אימא שלי כדי שנעשה ארוחת אירוסין עם הוריה. אבל היא חושבת שהיא עשתה את ההחלטה הנכונה עכשיו והיא צריכה לחזור לעצמה ולהתמקד בעצמה וקשה לה לסגור איתי את הדלת. היא לא יכולה להגיד לי כמה זמן זה יקח "אולי חודשיים, שלוש חצי שנה". אני ביקשתי שתשקול לפתוח דף חדש ונשכח ממה שהיה אמרתי לה שאני לא מוכן לוותר עליה ועל הקשר הזה כי באמת היינו משהו מיוחד ואהבנו והיה לנו טוב. שאלתי אותה אם היא מאמינה בנו והיא אמרה שכן. נפרדנו לשלום בחיבוקים חזקים ודמעות ואמרתי לה שאשתדל לא להתקשר ושתקח את הזמן ואני מצפה לטלפון ממנה. היא אמרה שהיא מעריכה את זה שאני לא אתקשר. מאז עבר שבוע וחצי ולא דיברנו. הבנתי שהיא מסננת את כל החברות שלה והיא מדברת רק עם שתיים מהן והן לא מספרות כלום. אני מרוסק אוהב אותה מאוד וחייב להחזיר אותה אלי. ולא מבין אם יש אהבה כזאת למה היא עשתה את זה??? אודה לתגובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייב להחזיר את ארוסתי אלי

הוספת תגובה

• תומר-

בני
    06/09/2010

אתה רוצה---
    לא חייב !
    אם אתה רוצה לאכול אז תאכל, אבל אם אתה רוצה לצרף עוד מישהו אז תבקש יפה, ירצה יופי, לא ירצה לא נורא, תמשיך הלאה,
    אלא אם אתה בקטע שיעשו לך טובות, שזה נחמד, אבל לא כולם אוהבים שייעשו להם טובות, אז תבקש תפציר תתחנן, ובסוף ייעשו לך טובה, קח בחשבון שיכול לקרות שיום אחד, יזכירו לך את זה שעשו לך טובה, ותרגיש לא נעים,
    -
    אולי היא עשתה משהו שהיא מרגישה שכעת היא לא ראויה לך, תתכונן גם לזה,
    -
    למרות שזה מאוד קשה, תן לה את הזמן, תשדר לה שאתה אוהב אותה ללא תנאי, אבל אל תרדוף !
    כתיבה וחתימה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני

תומר
    07/09/2010

הי בני, תודה על עצתך. אתה צודק אני לא חייב ולא צריך טובות. אני מאוד רוצה ומאוד אוהב אותה ואני יודע שהיא אוהבת אותי. וקשה לי לתפוס את העניין הזה ששני אנשים אוהבים אחד את השני והזוגיות הייתה טובה ולא היה איזה פיצוץ או ריב שהוביל לפרידה. אז למה לא להיות ביחד.
    גם אני לא מצליח לחשוב על משהו שבגללו היא מרגישה שהיא לא ראויה לי.

איך אני אמור לשדר לה אהבה ללא תנאי? אני חושש להתקשר או לדבר כדי לא להלחיץ ולהרחיק אותה עוד יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תומר-

בני
    07/09/2010

תודה
    תאמין שזה לא בשליטתך,
    יש דברים שאין לנו שליטה עליהם, אתה יודע, מתי ניוולד, אצל מי, מי יהיו ההורים שלנו, מתי נמות וכו',
    אז תוסיף גם את זה, נכון יש קליק, וכימייה, ומתמטיקה, (צוחק,,,).
    אבל מה שמכתוב למעלה ^ זה מה שיהיה בסופו של דבר,
    אתה ע"פ מה שרשמת עשית את כל מה שביכולתך והשתדלת עד מאוד,
    כעת הכדור בידיים שלה,
    תהייה שלם ע"ע לקבל כל החלטה שלה,
    כך תוכל לקבל את המצב יותר בקלות,-
    ולשאלתך מה לעשות,
    שוב אני לא הייתי עושה שום דבר, מלבד לכסוס ציפרניים, או לעשות ספורט, או כל דבר אחר שמרגיע אותך,
    ואהבה ללא תנאי-
    כוונתי שאתה מוכן לקבל אותה ללא תנאים מוקדמים, ונותן לה את החופש שלה,
    ברגע שהיא תרגיש שזה בא מתוך שלימות אמיתית מצידך, זה יעזור לפתור את הבעייה לכאן או לכאן,
    -
    אז זכור ---
    אין לך שליטה על מה שקורה ובטח לא עליה,,,
    אתה מוכן לקבל אותה בכל רגע נתון,
    ודבר שלישי,
    אתה משתחרר, ופתוח להצעות חדשות, איי זה כואב אני יודע, אבל הייתי חייב להוסיף
    שנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרידה כואבת

סיגלית גלאי
    07/09/2010

תומר שלום,

אם היא מאמינה בכם ואתם הכל אחד בשביל השני, כדאי שתתקשר שוב כדי להציע לה שתלכו יחד לייעוץ זוגי, במטרה להבין כיצד ניתן לפתור את הקשיים שהיא חשה בשותפות שלכם, שאתה אולי
    לא היית ער להם. אולי היא תצליח לראות באמצעות הטיפול עם אדם שלישי ואובייקטיבי את הדברים קצת אחרת וגם אתה תקבל תשובות ברורות יותר למצב.
    במידה והיא תסרב להצעה, כל שנותר לך לעשות הוא להישאר נאמן לרגשות שלך ולא להיכנס למצב של "אגו", להמשיך ולגלות סבלנות, לתת לה את הזמן הדרוש לה לקבל החלטה. עד שתרגיש שאתה רוצה ובוחר להמשיך הלאה.

בהצלחה ושנה טובה

גלאי סיגלית -ייעוץ זוגי/ אישי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חושבת ש...

מיכל
    07/09/2010

שיש לה מישו אחר בראש אני אישה ואם הייתי מיתנהגת בצורה כזאת אז זה מנקיפות מצפון..והיא פשוט לא רוצה ליפגוע בך..תברר את זה חב שתיפגע..ב ה צ ל ח ה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו