מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיבה ותוצאהירון06/09/2010
קראתי פה כל מיני מודעות ותגובות בעיקר של נשים בנושא בגידות. תמיד דובר על התוצאה שהיא הבגידה אבל כמעט ואף אחת לא דיברה ולא ציינה מהי הסיבה שהביאה את בעלה לבחור בדרך שהוא בחר, להכיר מישהי אחרת ולבגוד.
האם אתן הנשים לא צריכות להסתכל על עצמכן במראה ולהגיד איפה נעוצה סיבת השורש אשר גרמה לבעל שלכן לקום ולבגוד בכן. כמו לכל דבר בחיים לכל תוצאה יש סיבה ואולי אתן לא הייתן מספיק ערות לעלות על הבעיה ולפתור אותה מבעוד מועד. יש גם נשים אשר מודעות לבעיה אך לא נוקטות בשום אמצעי לשיפור המצב בדעה שלהן זה לא יקרה.
דבר נוסף שאיני מבין זה שאם כבר בגדו בכן ואתן ממשיכות לחיות עם הגבר אז לפחות צריך לנסות לפתוח דף חדש ולא להישאר ולגרום לכל הצדדים להמשיך ולסבול.
נשים יקרות תפסיקו לנפנף בזה שאתן עובדות ואתן אמהות ותתחילו להשקיע קצת יותר בקשר האישי שלכן עם בן זוגכן, קראתי עצה של סקסולוגית שפנתה לנשים ואמרה להן לתת לבעלים שלהן סקס ויחס גם אם הן עייפות כי אם הן לא תתנה מישהי אחרת כבר תיתן.
בתחום האיכות ישנו מושג שנקרא פעולה מונעת, למנוע את הדבר לפני שהוא מתרחש אם לא תתנו לגבר את הסיבה לבגוד רוב הסיכוים שהוא לא יבגוד בכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירון---
בני06/09/2010---
תבקש סליחה מהנשים שמתפקדות כמו מכונה, גם יולדות, גם מיניקות, מבשלות, קמות בלילה, מכבסות מגהצות, מתלבשות מתאפרות, הולכות לעבודה, חוזרות לנקות ולמרק את הבית כדי שתוכל אתה להביא חברים ותגיד וואווו איזה אשה נפלאה יש לי,,,הם גם מתקשרות לוודא שהאוכל שלך לא נשרף, דואגות להכין לך מטעמים שאתה אוהב,,,שומרות על הילדים כמו בייביסיטר כשאתה מבלה במשחק כדור רגל, או סתם מגרד באף,-
איך אתה רוצה שיהיה להם עוד כוח להתחנחן אליך בסוף היום ?
דאגת לעוזרת שתנקה את הבית ?
אתה קם בלילה כדי לתת לה קצת כוחות למחר בבוקר ?
אתה בא בצהריים לשמור על הילדים כדי שהיא תנוח ?
אתה בא לקלח את הילדים בערב ?
תנסה פעם לבצע את כל המטלות הללו ליום אחד ! ואז תגיב,
דרך אגב אני ניסיתי-- וקרסתי, מאז אני מעריץ את אשתי, ובא הביתה בכל הזדמנות ושם כתף בכל דבר שהיא מרשה כמובן,,,חחח---
איך , איך רוצים שאשה אחת קטנה ושברירית תעשה את כל זה בלי להתמוטט ?
החיים תובעניים, כולם רוצים שיהיה להם הכל מהכל, ושוכחים את הפנים מאחוריי המכונה,
גבר צריך לתמוך באשתו, ולעשות הכל כדי שהיא תהיה מרוצה,
איך אומרים > "אם אתה לא אוהב את מה שאתה מקבל תבדוק מה אתה נותן !"
איכס איזה מילה זו נותנת,,,- מה אתה ילדון ?
תתבגר,
אתם שותפים לכל דבר ועניין, ותעשו הכול כדי שהמפעל שבניתם יצליח, וכשיש קשיים ויש ! כמו ש"אין דג ללא עצמות כך אין בית בלי צרות," אז מתגייסים לעזרה במה שרק ניתן,
ואם האשה לא מבחינה ושוכחת את הצרכים שלך, עליך מוטלת האחריות להעיר את עינייה בדרכיי נועם בלבד, ולא באיומים וסצנות,
וכשאין ברירה ויש כבר נתק או פער בציפיות אז הולכים למומחה ללבן עיניינים,
זה הכול !
כתיבה וחתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני בני ילד רע
ירון11/09/2010בני שלום,
למה לקח לך כל כך הרבה זמן לעשות את מטלות הבית ועקב כך להעריץ את אישתך?
אני יכול לציין שאני את מטלות הבית עושה שווה בשווה עם אישתי אם לא יותר מזה.
אני אוסף את שלושלשת ילדיי ממוסדות החינוך שלהם ונמצא איתם עד שאישתי אשר לקחה אותם בבוקר מגיעה.
אני עושה את הקניות לבית וכן אני זה שמבשל לאישתי את האוכל שהיא לוקחת לעבודתה.
אני מקלח את הילדים ואף מספיק לתלות את הכביסה שהכנסתי לפני כן למכונה.
צדקת בדבר אחד, לאחר כל מטלות הבית שאני עושה ודאגה לילדים (בתוספת לעבודה בבוקר במשרה מלאה) אני מרשה לעצמי אחת לשבועיים ללכת למשחק כדורגל.
אני חושב שאם יש שותפות מלאה מלכתחילה אזי לא מגיעים למצב שבו אני צריך להעריץ אותה על מה שהיא עושה.
עדיין בהקשר ליחסים אני עדיין חושב שהרבה תלוי בגישה של האישה כלפי יחסי המין.
בהצלחה לך במטלות הבית
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירון-
בני12/09/2010טוב אז כעת אני גם מעריץ אותך------
ממך ילמדו וכך ייעשו, אשרי האשה שזכתה לבעל אוהב שכזה,
אבל כפי שאתה רואה ושומע, העולם הולך להקצנה יותר ויותר, ומה שיה פעם ברור מאילוי, נעשה היום פתוח לכל הכיוונים,,, הנה תראה מעליך סבא חביב אחד, שסחב את העגלה עד גיל 50 ופתאום יש פער בניהם ביחסים אז הוא שואל האם לבגוד, וציפור קטנה לחשה לי שמי ששואל אז כנראה כבר בגד ורוצה לקבל כאן קצת חיזוקים, אבל עזוב לא חשוב הגיל אומרים לנו תמיד,,, ואני שואל אשתך בשר מבשרך, נמצאת במשבר הורמונלי, לא תבוא לקראתה ? בשביל מה כרתת ברית עם אחד ויחידה ? לא בכדי שתעזרו אחד לשני ותתמכו זה בזה לאורך כל השנים ?
ואם בארזים נפלה שלהבת,,, האיש הוא מהדור הישן, אז איך נבוא בטענות לצעירים שחונכו על תן לי הכל כאן ועכשיו אחרת אני חותך אותך לשניים,,,
-
ולשאלתך מדוע התחלתי להעריץ את אשתי,
כשאתה קם בבוקר בחתיכה אחת אתה לא שם לב למכלול החלקים שבאים איתך ללא בעיות, אבל כשאתה מבלה שלשה ימים בבית חולים כי התנפחה לך היד ולא יודעים על מה ולמה, אז אתה מתחיל להעריך כל איבר ואיבר בגוף שלך,,,
הרי לכולנו ברור גם בשנות 2010 שלאשה יש תפקידים מסויימים, ולכן קשה להבחין עד כמה היא משקיעה באופן מיוחד רק בשבילך, וכל הגברים שכבר כן עושים משהו בבית, דואגים ליחצן את עצמם כל הזמן, משמע זה לא טבעי, עיין ערך שמשון הגיבור ואריה,,,
לכן אם אתה עושה את זה מתוך האהבה נטו , ושלא על מנת לקבל פרס,,,
> אז ממילא אתה לא מאוכזב כשהיא לא "נותנת" לך בלילה,,,------------
אני מקווה שהבנת את השורה האחרונה,
גמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נכון לחלק מהמקרים
שחף06/09/2010זה באישיות של האדם ולא משנה כמה ננסה למנוע,לרוב זה סתם "עיניים גדולות",צורך בריגושים,להרגיש שעדיין "יש לי את זה",תחושת הכיבוש ועוד כהנה וכהנה סיבות שאינן תלויות בהתנהגות האישה,במראה החיצוני שלה או בהשקעה שלה .יש גברים עם מח של ציפור ,מה לעשות!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת פשוט צודקת.
יעלי26/09/2010אז מה הפתרון לעשות את אותו הדבר או להמשיך להיות המפגרת של הבעל הדפוק? להמשיך ולפנק אותו אין בעיה לעשות לו טוב מה עוד? לדעתי לעשות לו אותו הדבר שירגיש רע בדיוק כמונו. ואת צודקת בכל זה עיניים גדולות זאת סטיה זה הכל שישקיעו את הכל בבית ןלא בחוץ מתנות כסף סקס הכל הם משקיעים בחוץ גם את הנשמה על חשבון הבית והילדים הכל קורהבגלל שהאישה תמימה וטובה לרוב אם היא רעה ומפחידה הוא יפחד ממנה. לאן הדרדרנו היום זה פשוט מגעיל באיזה חברה אנחנו חיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעלי
שחף06/10/2010גם אני שואלת את עצמי לאן הגענו,פשוט עולם הפוך,כשיש להם אישה טובה בבית ,נאמנה ,מסורה,הם מזלזלים ומחפשים ריגושים עם נשים ביצ'יות.אבל לאמיתו של דבר העולם לא הפקר ומי שפגע וזלזל בסוף חוטף את המכה,צריך רק סבלנות,ובנוגע להחזיר להם באותה מטבע אני לחלוטין לא מסכימה , בגידה ובוגדנות בכלל זה דבר רע,בזוי ושפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיבה ותוצאה
דליה שוורץ12/09/2010שלום ירון ושלום גם לכל המגיבים להודעה של ירון..
אין ספר חוקים למערכות יחסים ואין כללים אחידים לכל הזוגות ולכן כל מה שאמרתם הוא נכון אבל לא בהכרח מתאים לכל זוג...
יש זוגות שעם שיתוף פעולה בכל מה שקשור בבית יוכלו להנות אחד מהשני בלי לבגוד. יש זוגות שהסקס עם אותו/ה בן/בת זוג במשך הרבה שנים גורם לשיעמום בלי שום קשר לאהבה ולשיתוף פעולה. יש נשים שגם אחרי יום שלם של עבודות מסוגלות לתת לבעל שלהן את תשומת הלב שהוא צריך וזה מספיק ויש כאלה שלא.. ולכן, כל זוג כדאי שיקבע לעצמו את הכללים והחוקים שלו. כל אישה צריכה להסביר בבירור איזה שיתוף פעולה היא צריכה ועל כל גבר מוטלת האחריות לתת כתף בצרכים של אישתו ולהגיד מה הוא צריך בשביל להיות מאושר.... ברגע שבני הזוג יתקשרו אחד עם השני וילמדו להסביר את הצרכים של כל אחד מהם יהיה קל יותר לשמור את שנהם מרוצים מהזוגיות.
בהצלחה לכל הזוגות שבוחרים בדרך המבוססת על תיקשורת, ושתיהיה שנה טובה!
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידות
מאיה13/09/2010כל מילה חצובה בסלע. לצערי הנשים מתבכיינות לאחר מעשה ולא רואות את הסופה המתקרבת והורסת את הזוגיות. כפי שרובנו יודעות גברים שונים מנשים בעניין המיניות ובמידה והזוגיות חשובה לנו אנו צריכות להתאמץ יותר במיטה, במידה ולא הגבר יחפש סקס במקום אחר. הברירה בידנו, חדר המיטות הפרטי שלנו יכול להפוך לסקסי מהנה ומענג לשני בני הזוג ולא רק חדר שינה. לתשומת לב הנשים שמקטרות שנבגדו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיה אני מצטערת אבל דעתך לא נוחה לי
יעלי26/09/2010כי גם אם אני הנימפומית של בעלי כן ושאני מעבר לזה אמא טובה אישה טובה וחמה הוא יבגוד בי כי היום מי שבוגד הוא קול ולא רק זה זה היצר הגברי לבדוק עוד ה יש בחוץ אני לא מצדיקה אותך כי הגברים השתנו היום משיחה עם גברים לא צריכה להיות סיבה אני לא צריכה להיות המשוגעת במיטה איפה הצניעות של פעם איפה הגבר המחזר היום הכל הפוך אז לידיעתך לדעתי בחורה צריכה לעשות לו אותו הדבר שירגיש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבולשייט אחד גדול
פעם ראשונה10/10/2010והנה אני מוצאת את עצמי מגיבה לך מאיה היקרה:-)
אני אחת שבודאות יודעת שסיפקתי את בעלי מינית שיכלית וריגשית
ואם אני אהיה כנה אין דבר שהוא לא קיבל, אין פנטזיה שלא הוגשמה עבורו
אם אני לא הייתי זונה במיטה אז אני לא יודעת זונה מה היא.....
והנה היום גם אני מגיעה לפורום הזה בגלל פאקינג פייסבוק
ופאקינג לא יודעת מה שהוא חיפש.....
יש גברים שקשה להבין אותם וזה ממש אבל ממששששש לא תלוי בבת הזוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם על פייסבוק דיברת...
רוי10/10/2010אז גם אני כאן מהודעה אחת קטנה ומטופשת שבעלי שלח לזונה שלו:מתגעגע אליך...אל תכתבי בפייסבוק דברים אישיים כי יש מישהו שיכול לראות...לשים עין...פאקינג פייסבוק.
מכאן הכל להתחיל...
אני בדיוק כמוך יפה וסקסית ועשיתי לזבל הכל רק שפשוט זה לא הגיע לו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדון יקר
עטיה26/09/2010אדון יקר
אף אחד לא מנפנפת במה שהיא תורמת.
אולי אני יכולה לנפנף במה שהוא לא תרם. מצ'ו ישראלי טיפוסי. תמיד מקטר, אימא שלו ואחותו תמיד יותר טובות, לא מעריך את מעשי, את תרומתי, ואף את תרומתי לארוח ילדיו מנישואין ראשונים על דעת עצמי, אלטרואיסטית. והוא מבקר, מקטר, לא מעריך את מה שקיבל חינם (דירה, ריהוט). הכל מובן מאליו. מחמאות ממנו אי אפשר היה לקבל, אי אפשר היה לנגוע במכונית שלו, אלימות מילולית של מ'צו טיפוסי, שבכל מקרה תמיד משך אליו את רחמי הסביבה, בכל מקרה. היפוכונדר מוחלט.
אל לך למהר להכליל. הגבר שלצידי, הפר את האמון, כאשר הרשה לידידותיו לשלוח אסאמאס בימי שישי בערב אליו לנייד. והוא שיקר וטען שהשותף, שלו לעסקים שלח אליו אסאמאס.
חיבוק ממנו או בקשה למילה טובה, (בקשה עדינה שנעשתה ברוך) הסתיים תמיד ב "לא עכשיןו, לא ככה, לא באילוצים, למה עכשיו..." אוצר שלא מהעולם הזה. מתי הוא התחיל לדחות אותי, כאשר היה צועק, ובערב פתאום היה במיטה מתעורר לחיים. ביקש לשחק בקורבנו, בואפן טוטלי.
זה גבר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיבה ותוצאה
דליה שוורץ26/09/2010ירון היקר.
אני מסכימה עם מה שאתה כותב. לכל דבר יש סיבה ואחת הסיבות שגברים בוגדים היא אישה ששמה רק עצמה ואת רצונותיה במרכז, אישה ששוכחת שיחסי מין נועדו גם עבורה. אני מסכימה באמת עם כל מה שכתבת אבל על הגבר להרים דגל אדום ולהתריע בפני אישתו שהוא לא מרוצה ממערכת היחסים, שהוא אינו מסופק מיחסי המין שמתקיימים מעט מדי. לצערי ברוב המקרים הגברים נמנעים מלנהל שיחה עם האישה שלהם ובוחרים בדרך הרבה יותר פשוטה...לחפש אישה אחרת.
שימו לב נשים וגברים כאחד'. אם יש לכם קושי בזוגיות, דברו עליו ונסו להגיע לפתרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעולה מונעת
שימחה10/10/2010כן ידידי שוב מישהו פישל ובמקום לעשות פעולה מונעת ולא לאפשר לחכמולוגים כמוך
לכתוב כאן שוב נתנו לאוד אידיו...ט לכתוב שטויות.
ובמידה ואבא שלך היה משתמש בפעולה מונעת היה בעולם קצת יותר אויר לאנשים וקצת פחות שטויות ממך...
אתה בסך הכל עוד אחד שמחפש להצדיק את עצמו .
בתקווה שאותך אישתך זרקה אחרי שתפסה אותך מאחר וזה מה שבאמת מגיע לך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?