בגידת בעל אחרי 40 שנות נישואין עם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידת בעל אחרי 40 שנות נישואין עם
    דליה
    09/09/2010

באיח ור של 10 שנים גיליתי שבעלי מבלה את לילותיו,עם נערת ליווי קבועה,כוללימים שלמים נעדר מעבודתו באמצע היום הכל כמובן באישור הממונה עלו.נעשה מכור לחלוטין עד כדי זילזול בי לחלוטין. עד שגיליתי שכספים,נעלמו,יחסי מין השתנו היתרגל לנערה הצעירה אבל אני עדיין ישנתי וחשבתי על עבודה ושקרים שלו שאנחנו בעובר כל הזמן. הכל מתוך אהבה ,נאמנות טוטלית.עברו 4 שנים הכל ניסינו עדיין אומר שאני בחלום .היינו אצל פסיכיאטר,סקסולוג,מכונת אמת בהתאם לרצונו. לאחר שמצאתי בבית נירות ספוגים בהפרשות זרע, אודם, ששלחתי לבדיקה פטולוגית ובבדיקה חד משמעית נאמר הכל . כולם מבינים ,כולל עקבות במחשב שהאיש משקר.אינני מסוגלת לבלוע את הרעל הזה עוד.אושפזתי בעקבות הטרגדיה הקשה .אחרי הפסקה של שנה חזרתי לעבודה ,אבל אין סוף ליסורי. הייתי בטיפולים הכל שטויות כי אני יותר מידי מודעת למה קורה,אין לי מנוח .הייתי רוצה לדעת איך לפגוש את הנערה ? כיהוא עדיין מכחיש אפילו הראתי לו את המקום בו הוא שוכב איתה באופן קבוע. אנא תעזרו לי לצאת מהבוץ הטובעני הזה כי האיש חולה במצב קשה .לי ממליצים כדורים המדינה השתגעה. בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דליה-

בני
    12/09/2010

אני מאחל שנה טובה שתצליחי לצאת מהמחשבות ומהצורך לדעת כל פרט,
    מומלץ לך לצאת לעשות משהו עם עצמך לפניי שתשתגעי כמו "המדינה",,,
    הוא צריך טיפול גמילה כמו לשתייה או סמים כו',
    אבל מי שחשוב כאן זו את, תחזירי לעצמך את החיים כמה שיותר מהר,
    אין לך שום קשר למה שקרה איתו, זו לא אשמתך,
    ההכחשה שלו יותר גרועה מהמעשה עצמו, ולכן אני בספק אם יוכל להשתקם,,,
    תתדאגי לנפש שלך, תתחזקי, ואז תבחני אם את מסוגלך לסייע בידו לעבור את התהליך הארוך הזה, ובתנאי שהוא משתף פעולה מרצון,

גמר חתימה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו