מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גבר דיסקרטי...נגה11/09/2010
הכרנו לפני מס' חודשים, אנחנו בשנות ה- 30+ הוא המוקדמות ואני המאוחרות יותר, לכל אחד יש משפחה. התאהבות ענקית. אני כבר בהתחלה הייתי מאוד פתוחה , הוא ידע את שם משפחתי לרבות פרטים נוספים, אולם סרב לומר לי את שם משפחתו (גם כשדיברתי על אולי על ניתוק בעקבות כך)שכן אמר והיה והדבר יתגלה, החוקי שלי יכול לאלץ אותי לחשוף פרטים. מבחינתי זהו דבר אלמנטרי, מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה דעתי ?
רון11/09/2010דעתי שאת אישה ארורה ומסכנה ללא שום תכלית בחיים שהבטחון העצמי שלה שואף לביצה השמאלית שלי !!
אה ועוד דבר......שבדרך כלל אני מאחל לבוגדת כמוך שאם ירצה השם שגם בילדיך יבגדו הבעלים/נשים שלהם/ן
אישה נחותה שכמוך, בגלל נשים כמוך שמן של הנשים מתעוות
להקיא עליך טינופת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרון
נגה11/09/2010לא ארד לרמה הנחותה שלך. לא לקחתי בחשבון תגובות בסגנון זה, צר לי עליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנחותה ?
רון11/09/2010רמה נחותה ?!?!?!
הרמה שלך היא נחותה אישה קטנה שכמוך
צר לי עליך אישה "ואימא" נחותה אני משוכנע שהילדים/משפחה שלך בזים ומתביישים בך !!
אפס מאופס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון
ירון11/09/2010אני לגמרי מסכימה עם מה שנכתב על ידך, כאישה שעברה בגידה
ללא ספק מה שכתבת על נגה הן מילים כדרבנות !!
את מביישת את העם הנשי !!!
שאפו רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אביבית !!
רון11/09/2010לשם שינוי אישה שמבינה עניין ואת התנהלות העניינים.
בגלל נשים כמו העילגת, "אימא" נגה, החברה הישראלית נראת כמו שהיא נראת.
חבל שנשים כמוה מכתימות את המין הנשי
שבת מבורכת אביבית !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואלה.....
ירון11/09/2010כנראה שחברי הפורום מבינים כמה שהאישה זניחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבר דיסקרטי
דליה שוורץ12/09/2010נגה שלום,
את אומרת שמבחינתך זה דבר אלמנטרי ולכן זה מה שחשוב שיקרה. כל אחד קובע לעצמו את הגבולות ואת הדברים החשובים לו ביותר ואם את הגדרת זאת כמשהו כ"כ בסיסי אז עלייך ללכת עם הגבולות שלך...
נסי להבין למה זה כ"כ חשוב לך ואם יש לך תשובה שמצדיקה זאת אז אל לך לוותר.. אם את מגלה שזה סתם עקרון ללא תוכן אמיתי אז עליך לשקול לוותר על זה....
בסופו של דבר זאת תיהיה החלטה שלך.
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדליה שלום,
נגה12/09/2010אני מודה לך על תשובתך, סידרת לי את הדברים בראש.
נגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבילית.....
רון12/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב לדעת שיש עוד גברים כמוך שמביעים
שחף13/09/2010שאט נפש גדולה כ"כ מבגידה ,אני מקווה שההתייחסות שווה גם לגברים שבוגדים,אני מרגישה שיש יותר מדי סלחנות כלפי העניין והגיע הזמן לומר את זה ,בגידה היא דבר בזוי ונתעב,אל תנסו לתרץ תירוצים!!
נ.ב. לא חייבים להיות בוטים מדי כדי להמחיש את גודל השפלות של מי שבוחר/ת לבגוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנגה
שמחה14/09/2010צר לי עליך לא אכתוב כמו רון אבל אומר לך כן שאת משחקת באש את פוגעת בבעלך
פוגעת בילדיך ופוגעת גם בעצמך.
יום אחד הסרט הזה יגמר מסיבה זו או אחרת ואת תצטרכי ללמוד לחיות במצב חדש שילך איתך כל החיים.
את לא רק מאוהבת בגבר אחר את גם פוגעת את בוגדת את עושה דברים שאין עליהם סליחה
אומנם את טיפוס בוגדני אבל גם חברך החדש כזה וברגע שישבר לו ממך הוא ימצא קורבן אחר
עבורו את בסך הכל אוביקט שפותח רגליים בשביל לקבל כמה מילים יפות.
פתחי את הדברים עם בעלך וחזרי לדרך הישר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?