בגידות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידות
    אני
    11/09/2010

שלום לכל הפורום
    אתם קולטים באיזה עולם אנחנו חיים?! יש פורום על בגידות?! יש פה אנשים שמחפשים פרטנרים?!
    מה קרה לקשר לאהבה לאמון
    לצערי גם בגלי הצעיר מכירה 2 שבגדו בהן,מה הבעיות שלכם?!
    עם בן זוגי לשעבר היה ברור חד משמעית שלעולם לא נבגוד
    וגם בקשר בחיתוליו זה הדבר הראשון -אין דבר כזה
    מה זו ההערכה העצמית הנמוכה כ"כ של הבוגדים שהם לא יכולים לשפר את היחסים בבית אז הולכים החוצה?!
    ואני אתייחס לקלישאה שאני שונאת-אוהבים את מה שיש בבית אבל רוצים לאכול גם בחוץ... אז "תתבלן " את מה שיש בבבית ,תלכו לקנות כלים חדשים-ייעוץ שיחות ,אם אתם ביחד תהיו ביחד תבדקו מה קורה מה קרה מה אפשר לשפר
    אם רואים שהיחסים במיטה כל-כך משפיעים על היחסים בין שניכם אז תפרדו!
    ואז אפילו סליחה על הבטות תזיינו בכל מקום ואת כל מי שבשוק הרווקות ,אבל לבגוד זה הדבר הכי שפל שיש!

ואל תעזו לומר לי את עוד צעירה כנראה את תראי דברים אחרת,לא ..זה עניין של הגינות ומוסר
    דבר שכנראה יותר ויותר חסר ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידות

הוספת תגובה

• אשת חייל מי ימצא !!!!!!!!!!!

רון
    11/09/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אתך, רון.

סלעית
    25/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתבה שהתפרסמה היום מוכיחה את טענתי

סלעית
    25/09/2010

שהעולם השתגע והגבולות היטשטשו!!!! אמצעי התקשורת הרבים מידי משמשים קרקע פוריה לבגידות!!! ציטוט: "מה עושה הפייסבוק לזוגיות שלנו?... הרשתות החברתיות, ובראשן הפייסבוק, שינו את הדרך בה אנו מגדירים את החברים שלנו, את מקומות הבילוי ואפילו את הזוגיות שלנו. המהפכה חדרה גם את כותלי בתי המשפט, והיא מחייבת אותנו לבחון את ההשפעה המכרעת שלה על התא המשפחתי.

"אם פעם בגידה הייתה להיכנס למיטה עם מישהו אחר, היום כשיש לכל אחד 200 חברים בפייסבוק המסלול הוא הרבה יותר קצר", מסביר ליאור (שם בדוי) שנפרד מאשתו לאחר שניהל מערכת יחסים ברשת חברתית. "לקרוא למישהי חברה אפשר גם בלי לשבת איתה שעות בבתי קפה", הוא מוסיף.

עולם הרשתות החברתיות משנה סדרים חברתיים, מניב קשרים מסוג חדש, אבל לעיתים גם מביא לקריסת מערכות יחסים. "ככל שהחיים האינטרנטיים הופכים להיות יותר ויותר מרגשים, כך החיים בבית נראים ונחווים ויותר ויותר אפרוריים", מסבירה הפסיכולוגית נגה נבארו. "זה מחליף את ריקודי העם של פעם. את הזדמנות לפגוש אנשים, קל מאוד להכיר אנשים ולהציג את עצמך כרווק", מוסיף עו"ד לענייני גירושים יצחק קרט מניסיונו..." ממליצה לצפות בכתבה המלאה של ערוץ 2.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אני קולטת באיזה עולם אנו חיים

עטיה
    25/09/2010

לצערי אני קולטת באיזה עולם אנו חיים
    העולם הוא עולם של גברים שמזדקנים ומחפשים את הימים של צעירותם ולא רוצים להקדיש לנשותיהם. הפרוד שלי תמיד אמר לי "אישה אפשר להחליף" היו לו בכלל אמרות כנף, שלא מהעולם הזה.
    ואני שואלת גם, איפה הגינות, היושר האמון, כבר פס מן העולם? איפה הניסיון להביט אל עצמך במראה, ולשאול, אם גם אתה אשם, במה שקורה. הרי, אדם מרגיש חזק יותר אם הוא מצליח לשקם את מה שהוא מכיר מזה שנים. זו משפחה, מסגרת, חויות, וכו.
    מי תעזור לו בזקנתו, הצעירה שזקוקה למפרנס? או אשתו שחייתה איתו , ילדה לו ילדים, הקשיבה למצוקותיו, ניסתה לעזור לו, עזרה לו בשעה שהחלי, הלוך ושוב שותפויות, עזרה לו במצוקות הכספיות שלו. כלום!!!!!
    והוא היה אלים מילולית
    ונתן לזה דרור וביטוי בכל צעד
    שמרתי על מסגרת חולנית. לא היה מגיע לו אותי.
    אבל, עכשיו נפרדנו. לא יאומן קשה לי. אבל אני יותר רגועה , אומנם בתקופהת אבל. על מה אני לא יודעת. על הכבוד שלי. איך נתתי לזה לקרות. ולא הפסקתי יחסים אלה בתחילתם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עטיה נתתי לו הכל ולא עזר מבינה אותך

יעל
    30/09/2010

אני לא בחורה מכוערת להפך יפה עדינה נקיה אישה של בית מבינה לא צועקת הכל רגוע והייתי אומרת אפילו סקסית בשבילו, בעלי כנראה לא יכול לעמוד בפני השתדלתי להבין אותו אולי משבר גיל ה 50+ ולוותר ללכת לפי הראש שלו, לא לחצתי שלא יהייה לחוץ ממני, כל כך רציתי אותו לצידי אבל הוא תמיד משחק את העייף הזקן אבל כשהוא יוצא בחוץ כמו פנטר .בושם על כל הגוף ומשקיע המון בעצמו. הייתי בשבילו כמו גיישה והוא היה כמו מלך הכל מסודר נקי בית חם ילדים הכל מתוקתק שלא יחסר דבר אבל כנראה הוא חיפש לבדוק עד כמה הוא שווה גם בחוץ.אהבתי אותו הערכתי התחשבתי ויתרתי אבל דיי נגמר לי התחלתי לשאול את עצמי בשביל זה באתי לעולם ?בשביל זה התחתנת להיות פיליפינית שפחה של מישהו דיי נגמרו הימים ההם של האישה הטובה של גבר אחד כנראה.דיברתי איתו כמה פעמיים שיבוא אלי וכמה קשה לי ושאני צריכה אותו לידי אבל זה היה בדיוק ליום אחד בלבדיומיים וחוזר חלילה,במקום להעריך אישה כזאת ולתת לה הכל הוא עשה לי את הגרוע מכל , היום בשבילי לאחר שנתפס הוא לא שווה אני יותר צעירה אלוהים ברך אותי ביופי בחן בחוכמה ובביטחון והכוחות על להראות לו כמה אני שווה יותר ממנו, אני אהבתי התרגלתי אליו אבל את אהובי אני אוהבת יותר כי הוא זה שמרגיע ושאיכפת לו מה שלומי ואך אני מרגישה באמת ונותן לי את הכל דברים שלא היו קיימים בכלל אצלי ואצל בעלי.מרגיש ישר אם כואב לי משהו או מציק לי למה אהובי צריך לבוא ולתת לי מעל ומעבר ובעלי לא בגלל שאני נשואה לו ויש לי ילדים ואין מצב שאעשה שטיות כמוהו לא לא. זה כבר לא תופש היום הכל שווה ושווה. עין תחת עין כמו שהגבר לא מפחד מכלום ככה גם האישה . אני רק בוכה על דבר אחד אך הייתי כזאת נאיבית איתו ולא הרגשתי דבר.ושבזבזתי המון שנים יפות בהשליה שהוא רק שלי למרות שהחסיר ממני המון דברים בחיים. טוב שעזבת ,אני עדיין לא עזבתי. אני נהנת בדיוק כמוהו ויותר טוב .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני היום זה להיט מי שלא טוב לו בוגד

יעל
    30/09/2010

לצערנו ככה זה היום העולם השתגע במקום לדבר מה מציק אבל הגברים זבל היום לא כולם רובם. זה אחלה תרוץ טוב בשבילהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו