מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מתגברים עליו?רינת14/09/2010
היינו 4 שנים ביחד. עבר כבר חודש מאז שנפרדנו
ואני לא מצליחה לצאת מהדיכאון, גם בפעמים שאני מגיעה למצב שאני מחזיקה מעצמי יותר ואומרת דברים נכונים עליו (מה שהוא טעה בקשר) בערב אני נכנסת שוב פעם לדיכאון
לא משנה מה אני עושה, איפה אני נמצאת, או עם מי אני נמצאת אני חושבת עליו
הוא לא יוצא לי מהראש ומהלב...
אני לא נרדמת כל הלילה אני מרגישה שאני עוברת גיהנום! הגעתי כבר למצב של תת תזונה..
הוא לא שינה סיסמא באיזה אתר חברתי ונכנסתי לחשבון שלו וראיתי שהוא סיפר לחבר שלו שאתמול הוא היה עם מישהי, ואני רואה את כל השיחות שלו שבהן הוא מתחיל ומפלרטט עם בנות
אני יודעת שזאת טעות להיכנס אבל " הסקרנות שהרגה את החתול" עכשיו הרגה אותי
אני עדיין מאוהבת בו ולא מוצאת מנוחה,, אני לא מבינה איך הוא הולך עם בנות כל כך מהר
אחרי שהוא אמר שהוא מאוהב בי והראה את זה איך?
אין לו רגשות? בשניות הוא מחק את כל מה שהיה ביננו?
איך זה זה יתכן שאני סובלת וחיה כבר חודש בסיוט ואצלו הכל בסדר?
אפילו לא הספקתי לעכל את זה שנפרדנו וכבר אני צריכה לעכל את העובדה שהוא המשיך הלאה בחיים שלו.......
אני מרגישה שאני נמצאת בירידה שלא נגמרת
הייתי מתנחמת מהעובדה שגם הוא סובל ולא קל לו, אבל זה נראה ההיפך הגמור
אני כל כך רוצה לשמוע אותו, לדבר איתו, להיות איתו , אני פשוט מתגעגעת אליו מאוד והוא חסר לי ואני יודעת ובטוחה שזה לא מתוך הרגל
מאז שנפרדנו לא דיברנו והוא לא יצר איתי קשר.ואני?כל הזמן מקווה שהוא יתקשר , ואין סיכוי בעולם שאני יתקשר אליו כדי שנדבר גם אם זה יהיה תלוי בחיים שלי ולא מתוך גאווה מתוך ידיעה שאם אני זאת שמתקשרת הוא יתנהג ביהירות והאגו שלו יעלה
אומנם זה לא נגמר בריב אבל זה גם לא נגמר יפה, זה נגמר דרך הטלפון
איך אני יכולה לעזור לעצמי? חודש לא מספיק? כמה אני צריכה עוד לסבול בשביל להתגבר עליו?
בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יודעת מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרינת
א14/09/2010תמחקי את כל הגישה אליו את הטלפון ומספר הסלולרי שלו גם משרשימת השיחות נכנסות ויוצאות את המייל את המסנג'ר ה icq בפייס בוק תחסמי הכול של יהיה קיים רחוק מהעין רחוק מהלב. זה מה שאני עשיתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרינת !!!!!
מיואשת15/09/2010רינתי נשמה אני כל כך מבינה לליבך ואני יתן לך עצה
תרעילי את עצמך נגדו כל הזמן תשימי נגד עינייך את החסרונות שלו אל תחשבי על היתרונות שהיה לך בקשר תחשבי על הדברים הלא טובים אם לא היה לך טוב בקשר הזה אז תגידי לעצמך עם כל האהבה שלך אליו שטוב שזה נגמר דברי עם עצמך תכתבי כל מה שאת מרגישה על דףי הכל אני עושה את זה וזה מאוד עוזר לי. תיסתכלי על עצמך במראה ותגידי לעצמך שאת שווה יותר ומגיע לך יותר
ובואי אני יגלה לך סוד.. הוא יהיה עם אלף בנות!!! ורק אחרי שהוא יעבור 4 5 בנות הוא יבוא ויגיד לך שאין כמוך ושהוא רוצה לחזור אבל את כבר תמשיכי הלאה ולא תרצי אותו תפסיקי לחכות לטלפון שלו נשמה תחשבי על מה שיש ולא על מה שאין תהיה חזקה אם הוא אחרי חודש הולך עם בחורה אחרת אז שיהיה בריא הוא לא שווה אותך . את היית מסוגלת לנגוע במישהו אחר? לא !! כי את אוהבת אותו! שילך שיהנה אל תעשי את זה לעצמך מתוקה אל תתעללי בעצמך תעצרי את עצמך מלהישתגע כי בסופו של דבר את תפליי חזק ואף אחד לא יוכל לעזור לך לקום. תעצרי את זה מלכתחילה!! אל תיתני לעצמך להישבר אל תגיעי למצב שאת פורצת בבכי!! תעצרי את עצמך ותאמיני בעצמך
ואת יודעת מה אני כל כך מבינה אותך אני עברתי לפני כמה זמן ניתוח וסבלתי מכאבי תופת ראיתי כוכבים שבוע היתה לי החלמה מאוד קשה וכשאני וחבר שלי נפרדנו לפני שבועיים אמרתי שאני מוכנה לעבור שוב את הכאבים של הניתוח כי זה בהרבה פחות כואב מלב שבור!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מתגברים עליו?
מיכל פאטל15/09/2010היי רינת,
מתןך דברייך עולה שאת עוברת תקופה לא קלה לאחר הפרידה, אך לא ברור מאיזו סיבה נפרדתם?
מה קרה שהביא לפרידה לאחר 4 שנים? ומדוע זה נעשה דרך הטלפון ולא באופן אישי כפי שראוי בין אנשים בוגרים?
בהתייחס למה שכן העלית , אכן - אין כל סיבה שתמשיכי לסבול . במידה ואת חושבת שנכון עבורך/עבורכם ליזום שיחה פתןחה וגלויה ולברר האם יש מקום לשקם את מע' היחסים- עשי זאת.
במידה ולא - עלייך להמשיך בחייך, כלומר להיות בין חברים/ות, לבלות, להיות עסוקה בעבודה, או בתחביבים שונים וכל מה שגורם לך לתחושה טובה וחיונית.
רינת, לעיתים מערכות יחסים שהיו טובות לזמן מסויים- מסתיימות ויש לקבל זאת ןלהניח להן.
בהצלחה!!!
מיכל פאטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיבה לפרידה
רינת19/09/2010היא שהגעתי למסקנה שאי אפשר להמשיך את המערכת יחסים באותה מתכונת , והגענו לנק' שבה צריך לבחור מה עושים עם הקשר כי אני לא רוצה בסופו של דבר למצוא את עצמי אחרי 7 שנים של זוגיות ובגיל 27 להתחיל לחפש את הכיוון שלי בחיים אחרי כל כך הרבה שנים עם מישהו שהוא רק חבר . האופציות שעמדו בפניו היו להתחתן ולהתחיל לבנות את החיים שלנו או שפשוט כל אחד ילך לדרכו.
ומעולם לא אמרתי את זה בתור אולטימטום, פשוט הסברתי לו מה הסיבה שבגללה אני אומרת שחייבים לבחור.
אני זאת שהעלתה את הנושא , לצערי הוא זה שבחר באופציה שהקשר צריך להיגמר כי הוא לא רוצה להתחתן....
אין לי מושג למה הוא בחר לסיים את הקשר בטלפון ולא פנים מול פנים כמו 2 אנשים בוגרים, אני רק יכולה להניח שמתי שהוא לא נמצא מולי הוא הרבה יותר "קשוח" וכך הוא לא יזוז מהחלטתו....
אני לא רואה טעם ליצור איתו קשר ולנסות לפתור את הבעיות כי אז זה רק יחזק אותו ואת ההחלטה שלו (וזה לא בגלל שיש לי גאווה) מעבר לזה שהוא לא השאיר אופציה לחזור אם אני ירצה....
לפני יום כיפור הוא שלח לי הודעה שלא קל לו עם המצב והוא יודע שגם לי לא קל והוא מבקש סליחה אם פגע בי ומאחל לי הרבה אושר!
הוא דיי מבלבל אותי כי אם הוא סיים קשר של 4 שנים דרך הטלפון למה לו לטרוח ולבקש סליחה? מה זה משנה אם אני יסלח לו או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?