אחרי 4 וחצי שנים נשבר....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי 4 וחצי שנים נשבר....
    אסף
    14/09/2010

שלום, אני במערכת יחסים עם חברתי כ 4 וחצי שנים. אנחנו בני 25 ,אנחנו לא גרים ביחד.
    מה שמפריע לי במערכת יחסים זה שהבחורה פשוט הרסנית ורעה. היא מנתנקת לי את הטלפון בפרצוף עשרות פעמים ביום, רבה איתי כל יום על משהו חדש שאני בכלל לא עושה.
    כשאני הולך לישון מוקדם היא חושבת שאני בוגד בה. כשאני קונה בגדים היא חושבת שאני מתחיל עם המוכרת בחנות. כשהיא רבה איתי היא אומרת שהיא תשכב עם מישהו אחר.
    אני סטודנט וזה נורא מפריע שהיא רבה כל יום משפילה מדכאת את החיים מדכאת כל יום מחדש. רבה איתי כל פעם שאני עם חברים כדי שיהיה לי רע לפי דעתי. הרסה לי עם כמה חברים את היחסים. אומרת לי לאן אפשר לצאת ולאן אי אפשר. מקללת אותי ועוד המון דברים רעים שלא אפרט כאן.
    כל הארבע שנים שאנו יחד כמובן נפרדנו בגללה עשרות פעמים על כלום. כל הארבע שנים לא שיקרתי אותי ולא בגדתי בה ולא פגעתי בה, באמת. והיא שיקרה אותי המון, ישנה אצל מישהו ידיד שלי בזמן שאנחנו בקשר ושיקרה ואמרה שזה אצל חברה. ביקשתי ממנה שתשתנה שלא תשקר שלא תריב כל יום מחדש שלא תנתק שלא תשפיל אך היא לא מפסיקה.
    האם היא תישתנה ? האם מי שבגד פעם אחת או אפילו פעמיים תמיד יבגוד ? האם זה קשור לבעיות נפשיות שהיו לה בעבר שהיא פגעה לעצמה בגוף ? האם זה קשור לחברים שבגדו בה בעבר ואגב היא אמרה לי שכל חבר שהיה לה בעבר היא בגדה בו.
    היא ממש עושה לי רעה בחיים, היא מדכאת כל רגע טוב שיש לי בחיים היא הורסת לי את הלימודים, היא חכמה היא יפה. למה קשה לי לעזוב אותה ? איך זה אפשרי לעזוב אותה ? ואולי זה קל כי היא נפרדת כל יום ממש כמו הסרט "50 דייטים ראשונים ". איך אתמודד בלעדיה. אני אשמח אם תענו לי על כל השאלות שכתבתי. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי 4 וחצי שנים נשבר....

הוספת תגובה

• ברח ואל תסתכל אחורה

ערן
    18/09/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קוים אדומים?

עטיה
    25/09/2010

מישהו שאל, אם הוא חצה את הקוים האדומים שלה? אני לוקחת זאת אישית.
    הפרוד שלי תמיד דיבר על קוים אדומים, בעוד שהוא חצה את כולם אצלי. עזרתי לו בהזמנת ילדיו מפרק אלף, ייעצתי לו מה לעשות בכספיו, הוא תמיד הקשיב לאחרים ואלי לא. לא העריך, כינה אותי בכינויים שונים ומעליבים, לא העריך אותי, כינה את אבי בכינויים, את אחי בכינויים, העליב אותי בפני בני משפחה....
    ועכישו הגיע לגיל של משבר, הוא תמיד חווה משברים, קיבל ירושה מאביו, ואופססססס.....הוא נפרד. בצורה מאוד מעליבה, ארז מזוודה כמו שפן ויצא מהבית. אבל, אני הכנתי עצמי כבר לפני עשר שנים לפרידה אפשרית. כי חשתי, שהכל משחק אבוד. הבחור קריזיונר, ואין אצלו קוים אדומים, הוא דורש אותם אצלי, ואצלי חצה את כולם. מסובך מאוד, הבחור. ועכשיו מחפש עצמו בכיבושי נשים. המסכן. אצל נשים צעירות ממנו, שבוודאי ישחקו עם גופו הכואב והזקן והמתבלה.
    אולי החבר פה, באתר, הוא זה שחצה קוים אדומים? אולי גברים מרשים לעצמם להעליב נשים, ומתפלאים שהגברות מעיזות לפצות פה ולהתגונן? האמת שאני לא מתפלאת, שהוא מצא מהר בת זוג, גם הפרוד שלי, מצא כבר את השניה. זה הולך מהר מאוד.
    קורבנות, בחורות תמימות ומאמינות תמיד ניתן למצוא על כל צעד ושעל. השאלה, אם הגברים יוכלו לשחק עד הסוף את משחקם. בכל פעם בכל זוגיות יש קוים אדומים אחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשבר אחרי 4 וחצי שנים....

דליה שוורץ
    19/09/2010

אסף היקר שלום,
    אתה מתאר מערכת יחסים מאוד קשה שנראה שלא עושה לך טוב ובכל זאת אתה מתעקש להשאר במערכת היחסים הזאת. אתה מדבר על שינויים שהיית רוצה שיקרו אצלה: שתפסיק לשקר שלא תריב,שלא תנתק ולא תשפיל. האם חשבת מה אתה רוצה שיקרה איתך? מה אתה רוצה לעצמך ומדוע אתה בוחר להשאר במערכת יחסים שכ"כ מכאיבה לך?
    אתה צריך להבין שכל מה שאתה מאפשר שיקרה ימשיך לקרות. אם אתה תמשיך לאפשר לה להתנהג כמו שהיא מתנהגת אין סיבה שהיא תחדל מהתנהגות זו. אתה צריך להחליט מהם הרוים האדומים שלך וללמוד להתעקש עליהם. זה קשה. זה מאוד כואב בהתחלה אבל אם לא תוותר תוכל לדעת שהבחורה שמתאימה לך תמצא אותך ואולי דווקא החברה הזאת תלמד שיש לך קוים אדומים שאסור לחצות והיא תחליט להפסיק לחצות אותם. אבל עד שלא תחליט מה אתה רוצה לעצמך לא יהיה שום שינוי.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו