מבולבלת מאוד...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת מאוד...
    נוי
    14/09/2010

שלום לכולם
    אני בת 24 נשואה כארבע שנים לאדם מקסים,אבל יש לי בעיה רצינית,אני לא אוהבת אותו ולא מרגישה אליו כלום כבר המון זמן(שנתיים לפחות).לפני כמה חודשים שוחחנו והחלטתי שאני עוזבת את הבית כביכול לא לתמיד אלא כדי לחשוב ואולי להתגעגע.המחשבות לא הביאו אותי לשום מקום והגעגועים לא ממש באו.אני לא יודעת מה לעשות, מצד אחד להשאר בלי אהבה ובלי חשק זה לא חיים,ומצד שני כולם אומרים לי שאני עושה טעות ושהוא אדם מקסים ושאני לא אמצע מישהו כזה בחיים.השאלה היא אם עדיף להשאר עם בן אדם טוב עם מידות טובות שדואג לי ואוהב אותי אבל משום מה אני לא מצליחה להרגיש אליו בחזרה, או שאני צריכה בכל זאת לעשות את הצעד ולקחת סיכון ואולי למצא אהבה אמיתית. אני חושבת שבגיל כזה בתחילת החיים אולי לא כדי "להתקע" במשהו שלא עובד לכל החיים.
    אשמח לשמוע דעות ...
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת מאוד...

הוספת תגובה

• מבולבלת..

סיגלית גלאי
    14/09/2010

נוי שלום,

כפי שאת מציינת לכל החלטה יש מחיר, כרגע יש לך בן זוג ואת יודעת מה את מקבלת או לא מקבלת מהקשר הזה. מכיוון שאין דרך לדעת מה צופן העתיד, עלייך לבחור האם את לוקחת את הסיכוי או הסיכון, הדרך היחידה לקבל תשובה היא להתחבר לאמת הפנימית שלך מבלי להקשיב ל"כולם" כי הצרכים האישיים של כל אדם בזוגיות שונים מאוד מאדם לאדם.
    כדאי שתשאלי את עצמך: האם אהבת אותו לפני 4 שנים? כשהכרתם? במידה וכן, כדאי שתיזכרי מה אהבת בו? מדוע בחרת להתחתן איתו ? אח"כ תבחני מה גרם לשינוי והאם יש סיכוי לעורר שוב את רגשותייך כלפיו. אם התשובות שלך הן שליליות, נראה לי שהתשובה ברורה.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית
    יועצת זוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי

אסף
    14/09/2010

לדעתי אם את לא אוהבת את בעלך/ בן הזוג שלך יותר משנתיים, את צריכה למצוא גבר אחד, את בת 24 את בחורה צריכה, כל החיים לפניך, אני עדיין לא מבין למה התחתנת בגיל כל כך מוקדם לדעתי זו טעות.

אני גם בן 24 לא נשוי אך בזוגיות של 4 שנים וממש לא מרוצה לקראת סופה, אשמח להכיר אותך.

טל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו