מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי 4 וחצי שנים נשבר...אסף14/09/2010
שלום, אני במערכת יחסים עם חברתי כ 4 וחצי שנים. אנחנו בני 25 ,אנחנו לא גרים ביחד.
מה שמפריע לי במערכת יחסים זה שהבחורה פשוט הרסנית ורעה. היא מנתנקת לי את הטלפון בפרצוף עשרות פעמים ביום, רבה איתי כל יום על משהו חדש שאני בכלל לא עושה.
כשאני הולך לישון מוקדם היא חושבת שאני בוגד בה. כשאני קונה בגדים היא חושבת שאני מתחיל עם המוכרת בחנות. כשהיא רבה איתי היא אומרת שהיא תשכב עם מישהו אחר.
אני סטודנט וזה נורא מפריע שהיא רבה כל יום משפילה מדכאת את החיים מדכאת כל יום מחדש. רבה איתי כל פעם שאני עם חברים כדי שיהיה לי רע לפי דעתי. הרסה לי עם כמה חברים את היחסים. אומרת לי לאן אפשר לצאת ולאן אי אפשר. מקללת אותי ועוד המון דברים רעים שלא אפרט כאן.
כל הארבע שנים שאנו יחד כמובן נפרדנו בגללה עשרות פעמים על כלום. כל הארבע שנים לא שיקרתי אותי ולא בגדתי בה ולא פגעתי בה, באמת. והיא שיקרה אותי המון, ישנה אצל מישהו ידיד שלי בזמן שאנחנו בקשר ושיקרה ואמרה שזה אצל חברה. ביקשתי ממנה שתשתנה שלא תשקר שלא תריב כל יום מחדש שלא תנתק שלא תשפיל אך היא לא מפסיקה.
האם היא תישתנה ? האם מי שבגד פעם אחת או אפילו פעמיים תמיד יבגוד ? האם זה קשור לבעיות נפשיות שהיו לה בעבר שהיא פגעה לעצמה בגוף ? האם זה קשור לחברים שבגדו בה בעבר ואגב היא אמרה לי שכל חבר שהיה לה בעבר היא בגדה בו.
היא ממש עושה לי רעה בחיים, היא מדכאת כל רגע טוב שיש לי בחיים היא הורסת לי את הלימודים, היא חכמה היא יפה. למה קשה לי לעזוב אותה ? איך זה אפשרי לעזוב אותה ? ואולי זה קל כי היא נפרדת כל יום ממש כמו הסרט "50 דייטים ראשונים ". איך אתמודד בלעדיה. אני אשמח אם תענו לי על כל השאלות שכתבתי. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי 4 וחצי שנים?!
סיגלית גלאי14/09/2010אסף שלום,
נראה לי שציינת בעצמך את כל הסיבות מדוע היא לא מתאימה לך: הרסנית, רעה, מדכאת, חשדנית, משפילה, מקללת, משקרת...... כדאי שתדע, אם זה היחס שאתה מקבל ממנה עכשיו, זה גם מה שתקבל בעתיד. מדוע שהיא תשתנה אם אתה מוכן לספוג את כל זה???
אולי קשה לך לעזוב בגלל כוח ההרגל, או הפחד משינוי? אם כן, הדרך היחידה היא פשוט להחליט לעשות מעשה ולהתמודד, תוך כדי הבנה שאין לזה עתיד.
בהצלחה,
סיגלית גלאי
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אסף14/09/2010תודה רבה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסף אתה חייב לקרוא את זה!
מיואשת15/09/2010אני פשוט בשוק!
אני נימצאת בדיוק בדיוק במצב שלך!
הגבר שלי מתנהג בדיוק כמו חברה שלך זה פשוט מפחיד מה שסיפרת זה פשוט הסיפור שלי וגם אני נימצאת באותו בעיה.. אני פשוט פוחדת לקום וללכת... אבל בימים האחרונים ישבתי עם עצמי וחשבתי הרבה ודיברתי עם אנשים והגעתי למסקנה. הם מתנהגים ככה כי הם יודעים שאנחנו תמיד נהיההה שם בגלל זה הם לא מפחדים לאבד אותנו כי אנחנו תמיד נחכה להם לא משנה מה הם יעשו וזה הטעות שלנוו בגלל זה הם לא מעריכים אותנו!!! אני מוכנה לספוג את ההתנהגות המסריחה של חבר שלי ואני תמיד סולחת לו עוד מבלי שהוא יבקש סליחה ובגלל זה הוא ממשיך ככה למה לו להשתנות? אם אני מקבלת את זה? ועכשיו אתה בדיוק במצב שלי נימאס לך אתה כבר לא יכול יותר לשאת את ההרגשה המגעילה הזאת אתה מרגיש לא שווה מושפל וגם איפשהו אשם נכון? ואתה יודע מה אתה ממש לא אשם היא גורמת לך להרגיש ככה וכתוצאה מכך אתה מבקש סליחה על הטעויות שלה.. אם תירצה לדבר יש לי הרבה מה להגיד לך אני מאוד מזדהה איתך ואני חושבת שאנחנו הכי נבין אחד את השני ואני מקווה שנוכל לעזור גם אחד לשני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אסף15/09/2010היי אני אשמח מאוד מאוד לדבר איתך אם שתינו באותו המצב
אשמח אם תשאירי לי מייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה
מיואשת15/09/2010אני מחכה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
אסף15/09/2010איך אני מקבל את המייל שלך או טלפון אשמח ליצור איתך קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטעות נמחק לי ..
מיואשת15/09/2010כתבתי לך אותו.. כניראה שנמחק
[email protected]
דבר איתי אני ישמח לשוחח איתך בכל דרך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי
אסף15/09/2010היי קיבלתי את האימייל
שלחתי לך הודעה אשמח לדבר איתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסף
ליאל15/09/2010אסף היקר
קראתי את מה שכתבת וזה ממש נגע לליבי....... למה אבל למה גבר שנשמע כל כך טוב מגיע למצב שהוא סובל ? למה שתנתק לך את הטלפון אם היא אוהבת אותך? פשוט זלזול וחוסר כבוד למה לעזעזל אתה עדיין שם? למה כל הרוע הזה שהיא עושה לך? זאת אהבה? להיות אובססיבית אלייך, קנאית........ רכושנית
למה לך לסבול? אתה צעיר... יש מלא בחורות בחוץ
למה לך להיתפס על מישהי רעה?
אני לא מבינה את זה תתעורר יש בחורות טובות בחוץ!!!! תחזק את עצמך אף אחת לא תשפיל אותך זה לא מגיע לך!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי שוב
אסף15/09/2010שלחתי שוב האם קיבלתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשת לא הצלחתי
אסף15/09/2010היי מיואשת לא הצלחתי לשלוח לך אימייל
האם יש לך אימייל אחרי או שתרצי להשאיר את הנייד שלך
אולי יש לך טעות בכתובת
אשמח לשוחח איתך אם שנינו באותו המצב
אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אסף15/09/2010היי
אשאיר לך את המייל שלי
[email protected]
אשמח אם תחזרי אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי לך הודעה
מיואשת15/09/2010שלחתי לך הודעה עכשיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?