מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידה עם נערת ליווידליה16/09/2010
שלום לכולם. תודה על התגובות . בפניה שלי הראשונה כתבתי שפנינו בעלי ואני לכל מישהיה יכול לעזור.פסיכיאטר,סקסולוג,יעוץ זוגי.הבעיה שהוא ממשיך לטעון שהוא לא בגד ,לא הלך לנערת ליווי,הכל פרי דימיוני .היום אני יוצאת מדעתי מעצם הנחישות שלו ,שיכנוע עצמי שלו שהוא לא אשם ,הוא טוען מי שצריך טיפול פסיכיאטרי זו אני.אני רוצה לעזוב אותו ,אבל הוא כל הזמן מושך זמן ,אינני מוכנה לעזוב את ביתי.הוא מבקש סליחה ,אומר טעיתי ,עשיתי הרבה טעויות ,מבקש סליחה אבל מעולם לא שכבתי עם אף אחת אחרת.עם כל ההוכחות שישלי ,כולל נירות ספוגים באודם,הפרשות זרע,הפרשות רוק,סימני אודם עם נצנצים(שכמובן נבדקו במכון הפטולוגי) שהוא טוען שזה ריבה וכו..... הרבה כספים ביזבזתי לשם ההוהכות. אז עם כל הכבוד והערכה איזה יעוץ זוגי צריך? אני רואה עלו את חוסר השקט ,חוסר רצון והתלהבות לחיות כמו בתקופה שישנתי.כל ערב אחרי 16 שעות עבודה שלי היה רוצה בשימחה ללכת לישתות בירה איתי .היום הוא מת חי מגיע הביתה עייף חסר חיות רוצה רק לישון .הבית מוזנח,אני חיה מתה בארון מתים מתחת לאדמה או בכל זואת נושמת ועובדת.משנה צבעים לא יודע מה הוא רוצה פעם בסדר פעם מטורף .צעקות איומים,אלימות שלא היכרתי אצלו מעולם .כמובן גם אני מיתנהגת כמו חיה אפילו סטרתי לו לא פעם ,אומרת לו אני יותר לא רוצה אותך למרות ש הוא אהבת חיי היה ונישאר כזה, אבל......אין בי כוחות וגדלות רוח ליסלוח. זואת היתה אהבה הדדית שאין היום. אני יודעת שהוא לא מסוגל לעזוב אותי ,אבל ממשיך לשקר כניראה שימשיך גם ללכת לנערה הזו. אני כותבת ובוכה ......ומבינה היטב שאין מוצא. תודה וגמר תחימה טובה דליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דליה
שמחה16/09/2010זה הזמן לקבל החלטה.
כניראה שבשלב זה לא תקבלי ממנו הודעה. והשאלה היא האם את באמת זקוקה לה?
הוא גם במשבר מבין שעשה טעות שעלולה לעלות לו בביתו באשתו ובילדיו.
פוחד פחד מוות שהודעה רק תחמיר את המצב , מבין שהוא הולך ומסתבך בשקר
ולא יודע כיצד לצאת מהמצב.
לכן את צריכה לנהל את המשבר ולהחליט רוצה להישאר ? תתחילי לתת חום,אהבה,בית
נשיות וכ"ו לא רוצה ? תיפרדי ...
קיבוע של המצב הקיים הוא הגרוע ביותר.
את יכולה , את חזקה את מסוגלת תאמיני לי לא אמרתי לך שום דבר שאני לא אומר יום יום לעצמי שום דבר שאני לא חי איתו ומתמודד איתו כל יום כל שעה בשנה האחרונה ויחד עם זה מהרגע שהבנתי שכך צריך לפעול המצב השתפר, הדברים נפתחו והיום יש זוגיות מצויינת כמותה לא היתה לנו מעולם ולמרות הכל יש דברים שישארו תמיד שילכו איתנו תמיד ועם זה צריך ללמוד לחיות.
דבר אחרון ניראה לי שנכון יותר טיפול אישי ולא זוגי לפחות בשלב זה.
אולי אפילו אימון אישי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדליה שלום
סיגלית גלאי16/09/2010דליה שלום
אני חשה את הכאב שאת מביעה בדברייך, ובכל זאת אני מציעה לך לחשוב ולהחליט
על מה את רוצה להילחם על אהבת חייך או על הצדק?
אין ספק שאם תילחמי על האמת והצדק מערכת היחסים ביניכם תמשיך להתדרדר ובסופו
של דבר זה יהיה בלתי נסבל, אבל אם את מרגישה שהוא אהבת חייך ועודנו כזה, תשקיעי את כל כוחותייך כדי להחזיר את הקשר והאהבה ביניכם. נכון, צריך לרצות לסלוח כדי שזה יתאפשר.
תחשבי איפה הרווח האישי שלך יהיה גדול יותר.
ברגע שאחד מכם יתנהג ויתנהל אחרת זה ישפיע גם על השני.
בהצלחה וכל טוב,
סיגלית גלאי
ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?