אנא את הצעתכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנא את הצעתכם
    אנונימי
    16/09/2010

ביתי אמורה להיות בכיפור עםם גרושתי. אתמול בערב נפטר סבא של גרושתי וגרושתי מתכוונת להיות בבית הסבתא בכיפור. האם כדאי לקחת את הילדה אליי? (בהסכמת גרושתי כמובן)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנא את הצעתכם

הוספת תגובה

• לאנונימי שלום

סיגלית גלאי
    16/09/2010

שלום לך,

מדוע אתה לא מתייעץ עם גרושתך? אולי הצעתך תתקבל בברכה, היא תהיה פנויה לעזור בבית האבלים בזמן שאתה תהיה עם הילדה.
    לא ציינת בת כמה הילדה, אם זה אפשרי כדאי שתשאל גם אותה היכן היא מעדיפה להיות? והאם היא יכולה להתמודד בבית הסבא?

קשה לתת לך תשובה חד משמעית כי חסרים פרטים ולכן אני מציעה שתתייעץ עם גרושתך והילדה ותקבלו החלטה משותפת ונכונה לכולכם.

כל טוב,
    גלאי סיגלית
    יועצת זוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנא את הצעתכם

אנונימי
    16/09/2010

זה קצת מסובך... הילדה בת 2.5. הבקשה באה מגרושתי. העניין הוא שאנחנו בשלבים הראשונים של הגירושים ועדיין נמצאים ב"כסאח". האמת היא שבת זוגתי כרגע לחיים היא זו שמתנגדת שאקח את הילדה מהסיבה שאנו צמים בחג בעוד שגרושתי לאו (וגם להחזיר לגרושתי על פעמים אחרות שאנו ביקשנו והיא סירבה... התנצחויות של גירושים) . כמו כן למיטב ידיעתי בכיפור לא יושבים שבעה. אני די תקוע בין הפטיש לסדן... מצד אחד הטיעונים של בת זוגתי נכונים, אך מצד שני זו הבת שלי שאני חושב עליה. אפילו קיבלתי איומים על פרידה מבת זוגתי אם אחליט כן לקחת את הילדה. (כאן המקום לציין שבת זוגתי עדיין רווקה ומעולם לא נישאה, אך היחס שלה לביתי עד כה מעולה, היא אוהבת אותה, מטפלת בה כשהיא איתנו, שומרת עליה ומחנכת אותה.)
    מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנונימי-

בני
    16/09/2010

מאחר ואתה מם בכיפור, יהיה זה לא אחראי לטפל בילדה במצב כזה, קח שלטובתה כדאי שהיא תהיה במקום אחר,
    למען הסדר הטוב כדי שתציע לגרושתך באותה נשימה שתשמח לקחת אותה בהזדמנות אחרת על חשבונך למרות שאתה לא חייב,
    תסביר לה שאתה צם קשה ואתה דואג לילדה,
    אכן ביום כיפור אין אבלות, ולכן מן הדין ומן הצדק שהיא לא תהיה אצלך,
    חתימה טובה וצום קל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו