חוש חש הבלש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוש חש הבלש
    סיוון
    17/09/2010

עליתי באמצעים שונים (לא חוקר ) שבעלי מנהל קשר טלפוני צפוף ביותר עם גב' צעירה בת 21 ועם אחיה.אותה גב' הספיקה להתאלמן לפני חודשים ספורים לאחר מספר חודשי נישואין בלבד כתוצאה מהתאבדות בעלה,,מצב שהביאה לניסיון התאבדות ואישפוז.גם בתקופת האישפוז היו מספר רב של התקשרויות שאורכן היה מעל מחצית השעה.לא נראה לי הגיוני שבנסיבות אלו ובגלל פערי הגילים(40 שנה) יש קשר רומנטי ביניהם (אף שבהחלט יכול להיות שאני טועה).אני מנסה לרמוז לבעלי,אך מפאת החשש שיעלה על מקורות המידע שלי,איני מביאה בפניו את הידוע לי
    האם לדעתכם כדאי לי כן לאמתו עם הפרטים,או לרדת מזה,בהנחה שמדובר בסתם קשר טלפוני עסקי ?
    בשבועות האחרונים לא נצפו שיחות לאותה גב' ולאחיה.
    מניחה שהסיפור מעניין ודי יוצא דופן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוש חש הבלש

הוספת תגובה

• חוש חש הבלש

דליה שוורץ
    19/09/2010

רויטל שלום,
    גילית שבעלך מדבר עם בחורה צעירה שעברה טרגדיה בחייה. את אומרת שאת לא חושבת שיש בינהם קשר רומנטי ולכן לא ברורה לי שאלתך. לא פרטת במה עוסק בעלך ואם מקרים כאלה קשורים למקצוע שלון. אבל אם את חושבת שלא היה שום דבר רומנטי אז איפה הקושי שלך לשאול מזה הסיפור הזה....יכול להיות שהוא עוזר לבחורה בצרה ויכול להיות שהוא מנהל רומן אם המקורות שלך לא מדויקים אז את יכולה או לשאול אותו או לעזוב את זה... זו בחירה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו