מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידה עמ נערות ליווידליה21/09/2010
שלום לכולם . תגידו לי למה גבר נשוי או לא נשוי מיתאהב עד טירוף חושים מיתאהב לנערת ליווי ?הרי היא זונה .זולה לכל דבר.מרוקנת אותו מכל כספו. מכל נפשו בלי רחמנות האידיוט לא לא מבין זואת?מה ניתן לעשות ?הא אםכך שיפסיק בכוח הרצון לא ללכת אליה זה יעבור לו? או בכל זואת באיז שהוא שלו יתחמק ויבקר שםשוב כי זה מביא לו אושר,שלווה,רוגע .אני יודעת שרק טיפול חשמלי עוזר. אבל מה אם הוא לא מוכן להודות? להמשיך להית בת יענה ? בדרך כלל המפגרים האלה מוכנים לימכור את אימא שלהם בישבילה,הכי מסוכן שזה אותה בחורה קבועה שגם מלמדת אותו לא לקחת תרופות מסוימות כי זה פוגע ביכולת ביצועים והם שומעים ומבצעים.לדוגמא ,לא לקחת תורופות להורדת לחץ דם,לאכול אך ורך דברים טיבעיים. אני בתוך זה עמוק היא שינתה את בעלי בצורה קיצונית שבא לי להרוג אותה ,מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה עם נערת ליווי
סיגלית גלאי21/09/2010מתגובתך נראה שהאפשרות שלך להיות "בת יענה" כלומר לדעת ולשתוק. היא אינה אפשרות כלל. הכעס עליו יתגבר ובסופו של דבר יתפרץ החוצה ואולי יהיה כבר מאוחר מידי.
עלייך להתעמת מולו בגלוי, לתאר לו את השינויים שאת רואה שחלו בו. להסביר לו שאת מודאגת ממצבו הבריאותי, להציע לו ללכת לרופא ולהיבדק.
זכותך לשים גבול ברור ולא להסכים שבעלך יבגוד בך, אין דרך אחרת לשים גבולות מאשר להצהיר על זה ולעמוד על זה!! אם את יודעת בוודאות שהוא הולך אל האחרת כדי לקבל רוגע, שלווה, אושר (כפי שציינת) תבררי איתו האם זה באמת נכון?? נסי לקבל ממנו תשובות למה? מה מניע אותו ללכת שוב ושוב לרוקן את נשמתו וכיסו?? הראי לו מה הוא עשוי להפסיד ... אם נישואייך חשובים לך ואת רוצה לשמור עליהם בדקי מה חסר לו בבית. אולי אם יסופקו צרכיו הרגשיים בבית הוא לא יחפש את זה במקום אחר. אין בכוונת דבריי לתת לגיטימציה למעשיו אלא לספק חומר למחשבה.
בהצלחה,
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה עם נערת ליווי
@@@ד25/11/2011ג'ב סיגלית תודה על ההענות.בודאי שאני יודעת שישלו אחרת.במשך 6שנים אנו מיתאמתים,לא חסר לו כלום בבית .היינו אצל הרבה יועצים הוא מכחיש וטוען שאני משוגעת. סגור ומסוגר דור שני ל שואה עם תרבות מסוימת שאינני רוצה לעלות בכתב כאן (על דעת מומחים לנושא) היינו אצל סגסולוג,פסיכיאטר,יועץ זוגי .,מאשים אותי מיתנהג בצורה מוזרה ממשיך בדרכו הפסולה. לי נראה שמחכה להיזדמנות אפילו ללכת ליחיות איתה,אמר לא פעם שלא יכול להפסיק לאכול דברים טובים. זואת גירסתו. וכמובן טוען שאני חולה עם התקפים והאיש ממליץ בלי הרף שאקח כדורים.אני מיואשת לא נשארה לי אפשרות מבוי סתום אין מנוס מלברוח ממנו. בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדליה המתוקה שלי
יעלי25/09/2010כואב לי לשמוע אותך זה מזכיר לי משהו מהעבר. דליה אנחנו נשים חזקות מאוד עם המון כוחות את לא יודעת כמה. אם את בטוחה במה שהוא עושה לך, קומי והעמידי אותו על מקומו או ..שתעשי כרצונך תהני גם את מהחיים מתוקה שלי.יבוא לך מישהו שיתן לך את חייו גם. למה שרק הוא יהנה ואת תחפשי מה הוא אוכל מה הוא שותה מה זה?.. ולהיות עמוק בפנים ,עשי כרצונך שיוכל חרא גם זאת דעתי. הגברים ברובם כמו כלבים ,כשיש להם אישה טובה הם פוזלים גם לזבל אז תדברי איתו על זה שאת מאוד כועסת עליו ותגידי לו מה אני החסרתי ממך שהלכת לשם להתלכלך,בדרך כלל יש את ההכחשה וזה מעצבן. אני גבר כזה הייתי זורקת מהחלון האמיני לי. על דיבור בפון לא ראה אותי שנה שלמה.היה אצלי כמו נטע זר אז תביני על מה אני מדברת איתך אנחנו לא הפיליפיות שלהם. הגיע הזמן לקום ולעשות משהו.הם צריכים לעשות כבוד לאישה ולפחד, נערת ליווי זה אותו הדבר כמו כל בחורה אחרת בשבילי ואף יותר גרוע מבזבז את כל הונו אליה. אוהבת ומחזקת. הגברים השתנו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?