בוגדת בבעלי בטח לא תאהבו את זה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוגדת בבעלי בטח לא תאהבו את זה.
    חסוי
    25/09/2010

עקב זה שבעלי בגד בי נאלצתי לבגוד בו גם וראה זה פלא התאהבתי הבן אדם מספק לי את הסחורה את מה שהחסיר לי בעלי במשך שנים הסתפקתי במועט איתו .והיום יש לי את הצומי, הדיבור , את ההערכה, את המתנות, האהבה ,הדאגה ,הכל.... אני יודעת שזה לא בסדר ,אבל... הרגשתי צורך להרגיש למה בעלי חיפש את הריגוש בחוץ היום אני מבינה שלא צריכה להיות שום סיבה בעולם פשוט ריגוש,גם אם תהיי אמא טובה בשלנית עובדת חרוצה אישה סקסית חמה ואוהבת פשוט לא משנה להם כלום יבגדו בך,. והיום טוב לי אני מתרגשת כל פעם מחדש. בעלי לא יודע כלום , מרגישה קצת לא טוב עם עצמי רק בגלל בילדים ,אבל נקמתי את זעמי והתאהבתי, קשה לי להתגרש למרות שאהובי מאוד רוצה, לי חשובים ילדיי שלא יפגעו מזה. בנתים נהנים ככה מהחיים והכל דבש אין יותר טוב מנקמה מתוקה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• את פשוט גדולה מהחיים אישה חכמה.

יעלי
    26/09/2010

אין עליך ככה יעשה לאיש אשר יבגוד בנו זה עונשו של הגבר כל הכבוד על האומץ הגיע הזמן שבאמת תעשי חיים. אישה חכמה נתת הכל וככה עושים לך? זה עונש מעולה לכל הגברים שידעו שאישה זה לא זבל בבית. את אישה עם בצים וחכמה. גם אני הייתי עושה אותו הדבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני שמחה שהוזזתי אצליך משהו ומקווה

יעלי
    26/09/2010

שזה ידבר גם לעוד גברים אחרים כמוך אתם לא תעשו מה שבא לכם אין מצב .היום הכל מותר לעשות אם לכם מותר אז גם לנו הנשים עכשיו תבין כמה זה כאב וכואב לנו.אנחנו נשים רגישות תשקיעו את המרץ בבית לאישה ולילדים נדפק לכם הראש. בגלל החברה הגרועה שישנה היום.זונות ברחוב נערות ליווי הכל יש לכם תתביישו לכם אתם תקבלו עין תחת עין וככה תחזרו להיות הגברים של פעם. שתסבלו גם אתם ב"ה. אתם בסוף חוזריםהביתה כמו כלבים ובוכים אז למה להתחיל עם זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה קשור לילדים

יעלי
    26/09/2010

למה שהילדים ישמעו שאבא בגד באמא זה בסדר...? כמה טיפש אתה אין לך כמצוץ של שכל ואפילו אתה לא מגיע לקצהו של חוכמת החיים. אתם רוצים אישה מפגרת בבית שתעשו בה כרצונכם אין נגמר היום תלמדו אתה בוגד בה היא תבגוד בך גם אתה יכול לכעוס עלי אני יודעת שהאגו הגברי נפגע גם האישה נפגעת חזק מאוד. גם האישה חופשיה לעשות כרצונה מרגיז אותך שאני דוברת אמת נכון? כל הנשים חושבות היום ככה אבל אני בחורה שמראה את המציאות. כי כואב לי על אותן נשים שבתוכם החברות שלי הקרובות ביותר נפגעו הנשואין שלהם .בגלל בגידה בגלל העיניים הגדולות שלכם בגלל הטימטום והשעמום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה צריך למתן את תגובותייך

ירון
    26/09/2010

שלום לך,
    התגובות שלך לכל הנאמר בפורום הזה הן בוטות, לא מנומסות ויורדות לרמה מאוד נמוכה.
    דבר זה מעיד על הפרעה כלשהי המלווה בצורך להגיב לכל אישה בצורה כה בוטה.
    נראה לי שאתה נפגעת מבחורה אשר בגדה בך ומאז אתה מוציא את כל זעמך על נשים בוגדות, אין לי בעיה עם מעשייך אלא עם הדרך הבוטה (בלשון המעטה) בה אתה נוהג.
    תאמין לי שניתן להעביר מסרים גם אם הם נוקבים וכואבים בדרכים אחרות מאשר הדרכים אשר אתה נוקט בהן.
    דרך הגידופים אתה משיג את ההיפך, אתה חושב שמישהי תקרא בעיון את דברייך אם אתה רק מגדף ומקלל?
    ההתבאטויות שלך חוזרות ונשנות, הייתי מציע לך לגשת לייעוץ כדי להיפטר ממה שכואב לך!!!
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נ.ב. יעלי......

רון
    26/09/2010

את חייבת טיפול בגלי הלם ומהר !! את מצוייה אבל לא בפלנטה הזו !!

LOCO

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כואב לך מה שחסוי עשתה כל הכבוד

יעלי
    26/09/2010

לה על השכל החכם שלה שכל הנשים ילמדו ממנה סבלה כל החיים שלה ובעלה בגד בה למה היא לא בסדר למה? כי רק הגבר צריך לבגוד מי אמר? למה אישה צריכה להתלכלך מאישה אחרת למה? תתביישו לכם הגברים של היום למשמע אוזניי כל גבר שני יש לו מאהבת ובוגד למה?< אתה צריך אשפוז דחוף חמוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רון ברגע שיבגדו בי

יעלי
    26/09/2010

הגבר שלי יהיה מסכן והוא יודע ... בנתיים אני שומעת רק מחברות מסכנות אצלי בנתיים הכל בסדר ב"ה, אבל מחברות קרובות שמעתי פשוט לא מגיע להן וזה כואב הלב כואב למה? רון תדבר ברמה קצת גבוה לפחות שיהיה חשק לדבר איתך אתה נשמע אנלפא בתי כמו ילד..שמשחק אותה ידען בן כמה אתה בכלל אני יכולה להיות הסבתא שלך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגדת בבעלי בטח לא תאהבו את זה.

דליה שוורץ
    26/09/2010

חסויה יקרה,
    לא ברור לגמרי ממה את נהנית יותר, מהיחס שאת מקבלת מהמאהב שלך או מנקמה המתוקה.
    אם ההנאה שלך היא מהנקמה אז לא לגמרי ברור למה את ממשיכה את זה. נקמת, ועכשיו את יכולה לחזור לחייך. אם טוב לך עם הגבר הזה ואת מרגישה את הכל הדברים הטובים שדיברת עליהם, למה את לא עוזבת? מה באמת מחזיק אותך במערכת היחסים הזאת? אם את מצליחה לנהל את החייך כך בצורה הטובה ביותר ובאמת הכל דבש אז איפה הבעיה? אז תמשיכי כך לנהל את חייך עד שמשהו ישתנה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקירתי

שימחה
    26/09/2010

קצת מקנה בך שיחקת אותה אבל פה הבעיה את בשביל לבגוד צריכה להתאהב ובעלך
    כניראה לא.
    לא יודע מה להגיד לך מצד אחד לא מאמין שאת מסוגלת ומצד שני הגשמת את חלומו של כל נבגד/ת
    הרבה בריאות ואושר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו