בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    אנה
    26/09/2010

שלום,
    אני בת 26 נשואה 4 שנים עם ילדה בת 3. אני ובעלי מהיום הראשון לנישואים לא הסתדרנו. כל הזמן רבים , מתווכחים , מקללים, בקיצור מערכת יחסים מאוד קשה ומכוערת.
    הילדה גודלת ולאט לאט מבינה שיש המון מתח בין אמא לאבא. מה שקורה הוא שבכל ריב אנחנו מערבים אותה (אני יודעת שזה לא נכון לעשות ולא בריא עבורה אבל ככה זה יוצא) אנחנו שנינו חמי מזג , מתפרצים מאוד מהר פזיזים ויכולים לגרום אחד לשני המון המון סבל ותסכול.
    הילדה עדה להכל- אם הוא מקלל אותי אני אומרת לה שתחזיר לו בשמי . אם אני מקללת אותו אז הוא מלמד אותה לקלל אותי . בקיצור כמו כדור פינג פונג . נורא כואב לי עם המצב , קשה לי , וזה ככה כבר כמה שנים. נודע לי שאני בהריון. התחננתי אליו שיביא לי כסף להפלה כי הנבתי שזו תהיה טעות להמשיך ככה . אמרתי לו בוא נלך לטיפול זוגי הוא לא מוכן. מאשים אותי טוען שאני זו שצריכה טיפול ולא הוא . הוא בסדר ורק אני הבעייתית.
    כיצד עליי לפעול??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• בעיה

דליה שוורץ
    26/09/2010

טלי שלום,
    את מתארת מערכת יחסים בעייתית ואפילו הרסנית בעיקר כלפי הילדה שלכם.
    את שואלת כיצד עלייך לנהוג? בתור התחלה את צריכה להפסיק ומייד את ההתנהלות הזו עם הבת שלכם. לערב אותה באופן פעיל במה שקורה לכם זו טעות שתגבה מחיר יקר מאוד בהמשך ולכן קודם כל עתרי את ההתנהלות הזו.
    את אומרת שאתם גורמים אחד לשני המון סבל ותסכול, אז למה בעצם להמשיך ביחד? שאלת את עצמך את השאלה הזו? מה מחזיק אותך במערכת יחסים שמבוססת על קללות ומריבות הרסניות?
    אני מציעה שתמצאי את התשובה לכך ואז אפשר יהיה להמשיך הלאה ולבדוק איך מחזקים את הנקודות הטובות וגורמים לטוב שיש לכם להיות השליט במקום לרע.

אני ציעה לך בחום לפנות לייעוץ אישי ( כי הוא לא רוצה זוגי) ולטפל בבעיות הזוגיות שלכם באופן עצמאי. אם הוא יחליט שהוא מצטרף אז הרווח יהיה של שניכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו