בגידה עם נערת ליווי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה עם נערת ליווי
    דליה
    27/09/2010

שלום לכולם. יעלי,חסוי,מאיה,וכוללללם.א.מישלא נבגד לא מבין על מהמדובר כאן,זה אבל במלוא מובן המילה.הרגשת אובדן ,ריקון תוכן הלב,ריקון החיים,בדידות,עלבון,בושה,הרגשה שקשה לתאר אותה במילים של יומיום.בעיקר עבור אישה שהיא יודעת שהיא חלום של כל גבר.מכל הבחינות.אינטלגנציה,יופי,עדינות,רגישות,יודעת לאהוב,יודעת לתת מעצמה עד בלי די.עד כדי לישכוח מעצמי .ליהיות עסוקה בלתת לבעל האהוב ,לילדים,כמובן לעבודה משגעת מכל הבחינות ליהיות אובססיבית להופעה חיצונית,לסדר,לניקיון,לאהוב מעצם הנתינה לכולם להיות כל הזמן עם נוכחות ,לתת אמון מלא לבעל ,להביא מסכורת יותר מה בעל,ולהיסתובב עם ביטחון מלא שהבעל נותן לך להרגיש שהוא אוהב. תמיד, אבל תמיד אומרים לך שאת יפה,נעים מאוד ליהיות בחברתך. עד עצם היום הזה בגילי הלא צעיר (60) אני מחוזרת אני אישה יפה זה לא סוד ,מה לעשות אני מאוד,מאוד מודעת לעצמי,אובכל זאות בעלי העדיף נערת ליווי יותר צעירה מהבת שלנו כאן בביתינו מתחת לאף שלי,בשעות העבודה שלו. היתרחק ממני אני הייתי חולה,הוא ניצל זואת עוד יותר עד כדי טירוף.אני בטומי חשבתי לחץ עבודה,גיל,ולא האמנתי לרגע שהוא מביא זונה הביתה.למעשה ניהל מערכת יחסים כפולה במשך 10 שנים בלי להרגיש אפילו שהוא יכול להדביק אותי במחלה.כי הנערה היתה קבועה והיה בטוח ? אפילו פעם תפסתי אותו באמצע פעולה איתה דרך טלפון עם אנחות הנאה ,נשימות ,וכמובן ששמע אותי אמר דבר שטותי וטרק את הטלפון . קולות אלו ישארו לנצח עמי. להזכירכם באותו יום הייתי יומיים אחרי צינטור לב,שחזרתי הביתה,והיתחננתי אל תילך לעבודה כי הייתי חיבת ללכת לרופא ,אבל הוא סירב בתוקף. כי ידע שאני לא מרגישה טובואין סיכוי שאפריע לו. אבל תפסתי אותו על חם .משך שלוש שעות וחצי נעלם בשקט לנערה הזואת. לפני חצי שנה לקחתי אותו במפתיע והראתי לו את המקום בו היהמבלה. אבל עדיין טוען שאני חיה בחלום רע.רבותי עייפתי.אין סיכוי שיודה בטימטומו. הוא אדם משכיל,אינני יכולה ליזרוק אותו לפח. זה סרט שצריך ללמוד ממנו לצערי.בלתי נישכח, בלתי ניסלח.אותה הגברת שנתנה שיעור על היתיחסותה ,חשיבותה ,לחדר מיטות כדאי לה להבין ולהטמיע שהיא או אני ,לא יכולות למלא מקום של נערות ליווי ב700 או 600 שקל לשעה.כי זה נישמע יומרני ואפילו קצת טימטום הייתי אומרת. על מה את מדברת? היתרגשות וכמויות האדרנלין שנשפך פה לא מוכרים לך גברתי הנחמדה. הייתי מציעה לך קצת לשוטט אחרי נערות ליווי באינטרנט השפע והקלות בהשגתם אז אולי,אולי תביני על איזה חדר מיטות את מדברת.כמו שאמרה הסקסולוגית הנכבדה שהלכנו אליה בעלי ואני .היא שאלה אותי .האם את מממממוות.......לו? את בת 20? שדייך עומדות? את בלונדינית.?אז היא פסקה חד משמעית הוא בן זונה תזרקי אותו לכל הרוחות כי את עצמאית . אבל לא יהיו קופצים עליך בגילך,לאומת זואת יהיו הרבה קופצות עלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה עם נערת ליווי

הוספת תגובה

• דליה-

בני
    27/09/2010

למרות שאני מסכים איתך בכל פסיק ופסיק שטרחת להשחיל בהודעה שלך,
    את זקוקה למנוחה ולהתאוורות דחופה !
    כתבת שהמדינה השתגעה וממליצים לך על לקיחת תרופה,,,
    תחשבי שוב ע"ז ברצינות,
    יש לך עוד הרבה שנים יפות וטובות לחיות,
    חבל לבזבז אותם על העבר,
    אם את אשה יפה, אינטלגנטית, משכילה, מסודרת, נקייה, חמה, מסורה, חכמה, אז בוודאי שתמצאי מישהו לחלוק איתו חיים חדשים נפלאים יותר מאלו שהיו לך בעבר,
    קחי אוויר, תמחקי את מה שהיה, כי העתיד מחכה לך, וכפי שאני רואה מכאן,,, יש לך עתיד וורוד !
    -
    את הבגידות א"א לעצור, נקודה.

בהצלחה בחיים החדשים, אל תשכחי לעדכן !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה

סיגלית גלאי
    28/09/2010

דליה,

הרגשות הקשים והכעס שאת חשה כלפי בעלך ביחס לבגידה שלו וגם בחוסר האחריות והרגישות שלו כלפייך לגיטיימיים ומובנים.
    בעלך בוגד 10 שנים, לא מדובר בהרפתקאה חולפת אלא במערכת יחסים ששניכם יודעים עליה, את גם מציינת שאת לא מצליחה לשנות את המצב או את בעלך, למרות כל ההוכחות שנתת לו.
    ובכל זאת משהו ממשיך להחזיק את שניכם יחד. שניכם בוחרים לא לפרק את השותפות ביניכם.
    אם את בוחרת להישאר איתו וסיבותייך עימך. אני מציעה שתשקיע את האנרגיה שלך בעצמך,
    בחיפוש התשובה לאיך את יכולה לגרום לעצמך לחיות חיים טובים מהנים ושלווים יותר.
    אם את חושבת שזה בלתי אפשרי והכעס יקנן בך בלי סוף, את למעשה מענישה את עצמך כפליים. חשבי אם זה מה שאת רוצה?? והחליטי מה עלייך לעשות.

חשוב לי להגיד לך שאני לחלוטין לא מסכימה עם האמירה של הסקסולוגית "לא יהיו קופצים עלייך.."
    בכל גיל, כל אישה יכולה למצוא לעצמה אהבה וזוגיות, הכל עניין של החלטה, רצון והשקעה.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה עם נערות ליווי דליה.

יעל
    29/09/2010

מה אומר לך חברתי היקרה , אני מבינה כל מילה שלך. תהיי חזקה זה לא עובר מהר זה כמו שהאדמה נשמטת בתחתיך כאילו שמשהו מת לך מכירה את ההרגשה ,אבל ע"י עזרה ניצלתי מהמערבולת השיגעון שעד היום יש לי עדיין שרידים של התפרצויות לא במקום. אני מאחלת לך רק טוב אם את כבר נשארת או רוצה להשלים עם זה אז כדי שבאמת תשבי איתו אחד על אחד ולחדש את הקשר אני מבינה מתוך דבריך שקשה לך לוותר עליו לאף אחד לא קל גם לי לא זה בטוח, אבל אם את מוותרת לו אז שתהיי נקיה עם עצמך ושתסלחי ושתשכחי מזה ועל תנסי כל פעם לעקוץ תראי לו המון אהבה וחשיבות בלי צעקות וכאלה אולי הכל יחזור לעצמו , אני מבינה אותך שקשה לך גם לי קשה אבל לי יש את היצר של הנקמה המתוקה אני לא וותרנית כמוך כי לי גם ככה היה חסר את המרכיבים של תשומת לב שאני הכי אוהבת ותמיד הלכתי לקחת ממנו במקום לקבל. אז אצלי אולי זה קצת אחרת.תמיד דאג לעצמו העיקר שהיום אני מאושרת. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו