חסוי:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסוי:
    דליה
    29/09/2010

שלום רב. את אישה מדהימה.כל הכבוד לך.תרגישי טוב עם עצמך ,תהיי שלמה בלי טיפת יסורי מצפון תישמרי על סודיות תמשיכי הלאה .כי זה ירגיע אותך. זה טיפול הכי טוב לנפשך הפגועה ,כי אני בדרך שלך.לא קורה שום אסון ,כך את רגועה אני לא יודעת מה ה"אביר " שלך עשה ?אבל זאות התשודה בה" הידיעה. אל לך לחכות לאישורים מאחרים כי זה לא יבוא. כולם קנאים ושקרנים. כל עוד יש לך אושר בלב והרגשת נקמה זה כייף.ישאר כוח אני איתךנשיקות וחג שמח. שילמדו האבירים שאנחנו לא רכוש פרטי שלהם גם אנחנו יכולות , ללמד את הבוגדים לקח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חסוי:

הוספת תגובה

• דליה תודה על החיזוק

יעל
    30/09/2010

דליה בעלי בגד בי אחרי 30 שנה של זוגיות יפה עם ילדים טובים משפחה חמה ואוהבת גבר שנתתי לו את כל חיי , ולפתע מתגלה הגרוע מכל הפון מהמאהבת שלו שנמשך זמן רב כנראה ובעלי בסוף הודה בזאת כי כבר הגעתי עד אליה הייתי שבר כלי כמעט ואושפזתי נעזרתי באנשים בעלי מקצוע..היום יש לי אהוב אני מאושרת כפל כפלים הנפש הפגועה שלי מתחילה לחיות העצבות הולכת ממני מרגישה שווה ולא אפס כמו שהייתי, וכמובן שעם אהוב כזה אני מאוד מאושרת עד השמים אני אהנה ונהנת ממנו עד שארית ימיי ,והוא לא מבין אך ולמה בוגדים באישה כמוני שנותנת את כל כולה אישה טובה של בית ובישולים וילדים ועבודה ואישה שתמיד דאגה ואהבה את הבעל וזה מה שהיא צריכה לקבל. תודה רבה לך על העידוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו