לבד בערב חג ..אני עזרתכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבד בערב חג ..אני עזרתכם
    שיר
    29/09/2010

שלום לכולם כמעט הזוי לי שאני כותבת פה אולי זה יעזור אולי סתם יגרום לי לפרוק מה שבלב
    אני בת 27 נשואה טרייה חודש .. יצאתי עם בעלי שנתיים לפני הנישואים גרנו יחד שנה אני בעלת קריירה ואין בעיות כלכליות טפו טפו .. ובכלל זאת כל זמן שהיינו חברים הוא היה בא מתחנף אליי בריבים הכל היה נורמלי תמיד היה לארג' .
    היום אני חודש מאז החתונה אין יום בלי ריב הוא תמיד מחפש על מה להעיר לי ברגיל הוא קורא לי סתומה טיפשה מפגרת , הוא מקלל אותי בגסות מרים ידיים , לא מפוצץ במכות אבל נותן לי אגרוף לרגל דוחף אותי מאיים שיעיף לי משהו לפנים ועוד הרפתקאות שכאלו.
    אני כל הזמן סולחת מנסה להסביר הוא מבקש סליחה ושוב הכל חוזר על עצמו אתמול רבנו כי שכחתי להוציא כסף ובקשתי ממנו 0 ש"ח לקנות סנדויץ בעיר הוא זרק עליי את הכסף אמר שאני זונה בלי כבוד כי לפחות זונה עם כבוד מחזיקה כסף בארנק , כמובן שהלך התיאבון הוא התחיל לנסוע כל הדרך הביתה קילל ואני מתה מבפנים ביקשתי ממנו שיוריד אותי אצל ההורים שלי הוא צעק עליי שאם לא אסתום יעיף לי משהו לפנים אמרתי לו תעז אני אקרא למשטרה ואז הוא נתן לי בוקס לרגל שמרב כאב רציתי להקיא הגענו הביתה הזמנתי מונית ונסעתי להורים ב3 לפנות בוקר הוא שולח לי הודעה שהוא חזר מבילוי ולא רוצה לשמוע ממני...לציין שלא בילינו אני והוא כבר כמה חודשים כי הוא בשנת אבל על אביו
    התפוצצתי התחיל לסמס לי קללות .. בבוקר לא יכלתי ערב חג היום לא רציתי להראות להורים שקרה משהו חזרתי הביתה הוא אפילו לא הסתכל עליי נסע לארוחת חג עם המשפחה ואני פה מתוסכלת כותבת לכם.. לא יודעת מה עליי לעשות יש לנו רגעים ממש קטנים של אושר . אני נראית טוב מאוד משכילה ואני אוהבת אותו אבל סובלת האם לפרק הכל עוד לפני שהתחיל הוא בטיפול פסיכולוגי בלי שום קשר מאז שאביו מת ..אני לא רואה שום שיפור תעזרו לי בבקשה:(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לבד בערב חג ..אני עזרתכם

הוספת תגובה

• תיקון

שיר
    29/09/2010

20 ש"ח בקשתי ה2 נמחק..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשיר

מרי
    30/09/2010

שלום לך אני קראתי את מה שכתבת וכל כך כאב לי עליך אני יודעת טוב מאד מה זה להעביר חג לבד איזה הרגשה איומה ולחיות עם אדם שיורד עליך בלי סוף. אני כל כך מבינה אותך אני בת 25 גרושה עם ילד לאחר שנה של נשואים קשים מאד
    העצה הכי טובה שיש לי בשבילך שתעשי טוב טוב חושבים ותראי אם את מסוגלת לחיות עם אדם כזה כי ככל שהזמן יחלוף ותחיו ביחד ותסליחי לו ותשתקי זה רק ילך ויחמיר תעריכי את עצמך ותזרקי אותו לעזאזל גברים כמוהו לא ראויים לאף אישה מכל סוג שהוא. שיהיה רק בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבד בחג

מזל
    30/09/2010

לשיר כדי מאוד שכשמך תשירי כל חייך ותשמחי מאשר לחיות עם גבר מתוסכל ואלים שימי לב זה רק יחמיר עם הולדת הילדים. הצרות האמיתיות שלך שאת לא משתפת את הורייך או אוזן קשבת קרובה. תמהרי חבל על כל רגע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבד בערב חג ..אני עזרתכם

דליה שוורץ
    02/10/2010

שיר שלום,
    יש לי שאלה כנה אלייך, מה את רוצה שאני אציע לך? האם את רוצה להשאר איתו כדי לא לפרק וכדי שכולם יראו שהכל בסדר. או שאת רוצה שאציע לך לעזוב כי מי שמתנהג כך אל אדם אחר לא ראוי שיהיו לידו?
    אם את יודעת להגיד מה את רוצה שתיהיה העצה שלי אז יודעת מה את צריכה לעשות....
    אין לי את הסמכות להגיד לאדם מה לעשות עם חייו ולכן לא אגיד לך תברחי וכמה שמהר יותר טוב, אבל לצערי גם לא אוכל להגיד לך תדברי איתו תגשו לייעוץ והכל יהיה בסדר...
    זו החלטה שלך איך את רוצה לנהל את חייך ועם מי את רוצה להעביר את שארית חייך... אני חושבת שאת יודעת את התשובה...

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו