תודה לסיגלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה לסיגלית
    יהודית
    30/09/2010

רציתי רק לספר לך שחזרתי הביתה ורק גיליתי איזה טעות ענקית עשיתי , בעלי הודה בפניי שהוא מאוהב באישה הזאת וכל השבוע סבלתי , הוא אמר שמוטב שניפרד והבנתי ממנו שהוא רוצה להיות בקשר איתה
    מצד שני התחלתי לקבל תמיכה מכל החברים והמשפחה שאמרו לי שהוא לא שווה דמעה אחת שלי אפילו מהמשפחה שלו אמרו את זה
    אז הנה אני לוקחת את ביתי בת ה 6 ובני התינוק הקטן שוב יוצאת לכיוון ההורים שלי כשהפעם אין שום כוונה לחזור , אני מניחה שהזמןיעשה את שלו ובאמת כנראה ישנו מישהו יותר מתאים שמחכה לי היכן שהוא , אין לי מה להיות עם בן אדם כזה שקרן אלים ובמיוחד שלא יודע לתקשר
    עם מישהו יכול לתת לי קצת הכוונה איך להתחיל מחדש כאם חד הורית סידורים איך דורשים מזונות וכאלה אשמח מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה לסיגלית

הוספת תגובה

• ליהודית

מרי
    30/09/2010

שלום לך
    אני גם אם חד הורית ולדעתי את לא צריכה לצאת מהבית הוא צריך לצאת אם החלטת להתגרש לכי ותפתחי תיק בבית משפט לעינייני משפחה ושם תתבעי ממנו מזונות, הסדרי ראיה.. ומה שצריך. תיקחי לך עורך דין או שתבקשי מהסיוע המשפטי
    לא פשוט להיות אם חד הורית אבל הרבה יותר רגוע ושליו לגדל ילדים בשקט ולבד מאשר לחיות עם אדם מנוול.ההתחלה תיהיה קשה אבל את תתרגלי ויגיע לך גם שקט נפשי בסופו של דבר חשוב לקבל תמיכה מהסובבים ולא להיות לבד ולדבר לשפוך את הלב ולהמשיך לחיות את חייך בכבוד והערכה עצמית. מאחלת לך הצלחה ואושר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו