מה אני אמורה לעשות כדי שמור על

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה אני אמורה לעשות כדי שמור על
    שירה
    01/10/2010

הנישואים שלי מפני השותפה לעבודה של בעלי? שלפי דבריו הזמינה אותו לנהל רומן עימה בעקיפין, בכך שסיפרה לו שבגדה בבעלה לפני הולדת ביתם וזה היה נפלא.
    השנים עובדים יחדיו תקופה קצרה ואני חשה שחיזוריה ואלמנט הזמן מסכנים את הזוגיות שלנו.
    אני לא מבינה איך ישנן נשים שמרשות לעצמן להיכנס בין בני זוג ומנסיוני כל אלו שבגדו החיים זימנו להן חוויות זהות בתמורה רק מהצד השני של המטבע.
    כואבת לי הבטן ואיני יכולה לישון אני מרגישה שדברים קורים מתחת לפני השטח ואני לא יודעת מה לעשות.
    מישהו יודע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תביאי בלש

אנונימית
    01/10/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה אני אמורה לעשות כדי שמור על

דליה שוורץ
    02/10/2010

שירה שלום,
    את מוטרדת מהעובדת החדשה שמתנהגת בבוטות ומזמינה את בעלך, אני רוצה שתזכרי שבכל מקום בו יש נשים וגברים "הסכנה" הזו קיימת, יש נשים בוטות יותר ויש כאלה שיציעו בעדינות יתר אבל בכל מקום עם נשים וגברים זה יכול לקרות. את יכולה לבחור לחיות את החייך בפחד ובחוסר אמון ולנהל את כל מערכת היחסים שלך בבית על בסיס של בדיקות בלשים ומעקב, יש עוד אופציה והיא לבחור להאמין בבעלך ולבחור להאמין בעצמך שאת ראויה שהיו נאמנים לך ושאין שום סיבה לבגוד בך. זו החלטה שלך איך את בוחרת להתנהל...

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו