מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
נשואה+3הטעות במקור,,,-
בני16/10/2010מזל טוב !
אני מברך אותך על האומץ ועל ההחלטה הלא פשוטה,
אכן את אשה חזקה,
אני מרשה לעצמי להוסיף ביקורת אחת
תלכו לאנשי מקצוע להחזיר את האמון שלא היה,
לבד זה לא יחזיק מעמד. נקודה.
שוב שיהיה בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון תיכנס
נשואה +217/10/2010שלום
אני לא אגיד לך להתנצל על מה שאמרת "טיפשה" כי הדעה של אחרים לא מעניינת אותי
אני מכירה את עצמי טוב מאוד
קיבלתי החלטה שהינה מאוד משמעותית עבורי
נכון שסיפרתי לכם את מה שסיפרתי אך זה לא הכל..
רק אני יודעת איזה חיים יש לי ומה אין לי
זו בחירה שלי
היית יכול להגיב בלי כותרת "קצת" דוחה
תודה בכל מקרה על ההתעניינות
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נבגדתי.. פגועה.. הרוסה.. בא לי למותנשואה +201/10/2010
שלום
לא יודעת איך להתחיל לדבר ועל מה לספר...
אני אמא לשני ילדים (שנה וחצי/ 3חודשים) נשואה מזה 5 שנים
בעלי יצא עם מישהי במשך 3 שנים לפני האירוסין
המשיך לצאת איתה גם בתקופת האירוסין (שנה)
התחתנו וגיליתי את הבגידות רק שנה אחרי החתונה
כל הזמן היו לי חששות ותפסתי אותו מלא פעמים מדבר איתה בפלאפון.. כותב הודעות.. מדבר במסינג'יר.. ראיתי הודעות מגעילות ממנה כמו :"אוננתי הרבה" וכו'..
עד שיום אחד מצאתי תמונות שלה עירומה ומצולמת בהרבה תנוחות (כל איברי הגוף שלה צולמו על ידי בעלי בצורה מגעילה) הוא צילם אותה גם כשכתבה לו (בעירום) על דלת הדירה למה אתה עוזב אותי.. אל תתחתן... ועוד הרבה דברים שבחיי לא אשכח... חשוב לציין שכל זה היה בתקופה בה היינו מאורסים אך ידעתי על זה רק אחרי הנישואין..
תפסתי אותו הרבה פעמים מדבר איתה.. ועברנו הרבה משברים בגלל הקשר הזה.. הוא גם הרביץ לי בגללה.. היה יוצא מהבית במיוחד כדי לדבר איתה.. אמר לה שהוא מכריח את עצמו כדי לשכב איתי.. שהוא יושן בסלון... ועוד ועוד
לפני יומיים נכנסתי "במקרה" למייל שלו דרך הפלאפון שלו.. וראיתי דברים איומים
ראיתי את התמונות של שניהם ביחד במיטה כשהיא מוצצת לו.. תמונות של איבר המין שלה.. של הציצי.. הרבה התכתבויות בין שניהם.. כתבה לו "הטעם של הזין שלך עדיין בפה שלי מאתמול".. ולפי התאריכים כל זה היה בשנתיים הראשונות אחרי הנישואין
לפני חודש ראיתי הודעות פלאפון שלו ממנה "בוקר אור נשמה שלי" "יצאתי לאכול תתקשר מאוחר כשיהיה לך זמן מתוקי" והוא כתב לה "יצאתי כדי להגיד שאני מגועגע"...
זה קרה לפני חודש
אנחנו כבר שלושה ימים לא מדברים ואני יושנת בחדר עם הילדים.. הוא מתחרט על מה שהיה ואמר שהוא היה לא בסדר.. ושהוא שיקר לה כשאמר שמכריח את עצמו לשכב איתי.. שזה היה רק בשנתיים הראשונות אחרי הנישואין.. ששכח ממנה.. שמזמן הפסיק לשכב איתה.
לא משנה מה הוא אומר.
אני כבר 3 ימים לא אוכלת לא יושנת הרוסה רק בוכה.. חושבת רבות להתאבד.. חושבת על הילדים שלי וזה קורע לי את הלב..
אני לא מאמינה לו וקשה לי להאמין לו יותר.. אימון? מילה שנמחקה מזמם מהמילון שלי...
למה זה מגיע לי? למה? למה? אני כבר 6 שנים סובלת בגלל זונה
יש לי מלא פרטים עליה: שם פרטי ומשפחה, כתובות מיילים, מס נייד, תמונות שלה עירומה בדירה שהייתה לנו, שמות ההורים שלה, האחים, ועוד הרבה דברים
אני מתה להתנקם קודם כל ממנה.. בא לי לגרום לה נזק..
בא לי להפיץ את תמונותיה.. שכולם ידעו שהיא זבל.. זונה של כולם..
מה אתם מציעים לי?
בינתיים אני לא מדברת מה יהיה עם בעלי.. כי בינינו הכל נגמר. לא גרושים אך פרודים שגרים בבית אחד.
התחתנתי בגיל 21 וכיום אני בת 26 שסבלה במשך 6 שנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגיבו בבקשה...
נשואה +201/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא לשניים-
בני01/10/2010אני לא רואה סיבה מוצדקת להתאבדות,,,
בסך הכל נפלת עם האדם הלא נכון, שלא יודע לשים לעצמו גבולות בשום דבר,
זה לא אומר עלייך כלום, כי הוא בחר להרוס את החיים שלו, ועל הדרך גם את שלך,,,
אפשר לאהוב אדם כזה, אבל תפקחי את העיניים ותסתכלי מה את מקבלת בתמורה,,,
הבחירה אם להישאר בקשר הזה הוא שלך בלבד,
למרות שרציתי לכתוב לך שתזרקי אותו לכל הרוחות,,, כמו שאומרת וורדה רזיאל---,
עדיין כדאי לכם לגשת לייעוץ מקצועי בדחיפות שיעזור לך בראש ובראשונה להבין מה המקום שלך, ולאן את יכולה להגיע איתו ובלעדיו,
תשמרי ע"ע למענך, למען עתידך, את צעירה מאוד, 6 שנים זה הרבה ויפה ששרדת, אבל נכונים לך עוד הרבה שנים טובות ויפות, תחליט אם מי ואיך את רוצה לבלות את חייך בנעימים,
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנשואה+2
יעל02/10/2010שלום לך אחותי את מספרת לנו דברים מזעזעים תמונות פונים פשוט הכל כאן לגבי בעלך אלוהים ישמור לאן הוא הגיע, ליבי ליבי איתך לדעתי קשה מאוד לעבור לדף חדש זה חצה כל גבול מתוקה שלי אני כבר לא יודעת אם ניתן יהיה לעשות לתקן משהו לדעתי לא הייתי נותנת לו צ'אנס כי הוא כבר התלכלך עד הסוף גברים עושים דברים כאלה בגיל ה 50 גיל של משבר וגם לא ככה,אבל לא כשירח הדבש בביתך כשאתם עוד צעירים טריים ,והשאיר אותך ככה את עדיין צעירה חבל עליך קומי תתייעצי תקחי לך אחות אח משהו לעזרה ותלכי ותפתחי דף חדש לגשת לבחורה ולנקום זה טיפשי ולא יתן כלום ואם היו לו כמה אז תלכי ותחפשי כל אחת ואחת באמת שזה לא מוביל לכלום. אולי הייתי נוקמת בו ועושה את מה שהוא עשה אבל הכל שאלה של אופי. תשבי איתו תסבירי לו את המצב ואת מה שאת יודעת עליו הכל הכל. ותהיי חזקה לקום ולעזוב. עם חיה כזאת לא חיים. באהבה אחותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקראי את הודעתי
ס02/10/2010אני מאוד מרחמת עלייך וחושבת שאם יעשה לך טוב- להתנקם בה, אז תעשי את זה.
אני לא מבינה את בעלך- את הרי אישתו, את מטפלת בבית, בילדים והוא צריך לתמוך בך ולאהוב אותך. אני חושבת שאם הוא עשה את כל זה- הוא לא באמת אוהב אותך ויכול להיות שאת צריכה לעזוב אותו. ולגבי הזונה המגעילה הזאת- את צריכה באמת להתנקם בה כי זה מגיע לה- היא ידעה שהיא חודרת לתחום קדוש וטהור שנקרא משפחה והיא הרסה את הנישואין שלכם ובגדה בילדים שלכם (גם בעלך). לדעתי, את צריכה להפיץ את התמונות שלה ולגרום לה לילמוד לקח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיהי חכמה
אנונימית01/10/2010אני בטוחה שאת עוברת גהינום עכשיו,אבל בבקשה! כאשא לאשא - תיהי חכמה!
אני מבינה את הצורך להתנקם ולכן: כרגע תישבי בשקט עם הנקמה.היא תיהי יותר מאוחר בהזמנות טובה יותר.1. קחי 2 דיסקים: גבי את כל הראיות! כולל את התמונות בעירום בהם היא נראת זונה מושפלת. 2 הדיסקים צריכים להיות זהים-כלומר גיבויי אחד של השני, ועשי את זה בדחיפות לפני שבעלך ימחוק הכל. אני לא יודעת במי את יכולה לבטוח(הורים /אחים) אבל שימרי את העתקים במקום שלאף אחדם לא תהיה גישה אליו (לא בבית שלךכי הוא ימצא) אצל מישהו שאת ממש ממש ממש ממש ממש בוטחת בו! עשי שיקול מושכל היטב ואל תמהרי לבטוח בכל אחד. אפילו באחים.לאחר שאת שומרת את הראיותלזמן הנקמה המתוקה. עיברי לשלב 2. כרגע אל תעשי כלום!!!! זה יכול להיות פלילי ואצבע מאשימה תופנה כלפייך ולכן קחי נשימה עמוקה מאוד!!!!
2. קחי לעצמך זמן ובאמת תחליטי אם את רוצה לנסות לשקם את הנישואים -אם כן לכי לייעוץ זוגי. אם לאו,לא להצהיר הצהרות גירושין מתוך זעם ומועקה.שבי בשקט ותתכנני את הפגיעה. בדיוק כמו שהוא פגע בך!!!! תעשי ברוגז.אל תחזרי למסלול רגיל. ותתחילי למשוך כספים מהבנק בסכומים קטנים כמו 500-1000 ש"ח.תצברי לעצמך רשת בטחון בלי שיידע ואת הכסף תצטרכי להחביא איפשהוא (בשום פנים לא בבנק!!!) כי ברגע שהוא ייחפש-ותאמיני שהעו"ד שלו ימצא ולכן תשמרי את זה אצל האדם שאת בוטחת בו (עם הדיסקים). אחרי שריקנת את כל החשבונות שלכם לאורך תקופה עברי לשלב 3
3. קחי את העו"ד הכי חיה ואכזר שיש ותתגרשי (רק במידה והחלטת שאת לא עובדת על הנישואים)
4. יום הנקמה: אחרי שאת מוודאשהיא נעלמה מחייכם חכי למכה! מידי פעם תרחרחי אם הזונה נמצאת עם מישהו,אבל משהו רציני כמו לפני חתונה ואז.... רק אז!!! תעלי את התמונות לאינטרנט. תאמיני לי שזה בטוח יכאב שהוא מבטל חתונה על דבר כזה. וגם חשפת את בושתה לפני כל העולם.
עכשיו לפני השלב הזה - את ממש צריכה להזהר ולהתייעץ עם מישהו טכני אייך לעשות את זה בצורה שהיא לא תוכל לתבוע אותך.לדוגמא: שלא יאתרו שזה מהמחשב שלך.. תעלי את זה באינטרנט קפה... באמת לפני שאת עושה את זה - תתייעצי עם בעל מקצוע, מה לעשות ואייך כי אחרי כן, לא רק שהזונה הרסה לך את החיים - היא גם יכולה להושיב אותך בכלא...
יקירתי,באמת שיהיה לך בהצלחה!!! הלב שלי יוצא אלייך!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאישה הנבגדת
הילה05/10/2010אני חושבת שאת צריכה לעשות בדיוק מה שנאמר לך כאן. ודעי לך שכמה חודשים תעברי משבר אבל את חזקה את תעברי את זה בגבורה ואח'כ תחייכי ותגידי לעצמך מול מראה איזה טיפשה הייתי שביכלל אהבתי אותו רציתי אותו קינאתילו וליבי כאב על יחסו אליי ותיראי כמה יפה הוא העולם ואיך יש תמיד את הגבר לאותה אישה שחוותה עוצמה גדולה של עוגמת נפש,שיעניק לה אהב גדולה וביחון רב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן אלף ****
ירון01/10/2010נשמה אני במקומך מפיץ את התמונות ושיזדיין העולם איזה בן אלף זונה בלי הערכה עצמית
שלא לדבר על הזונה הזו שתקבל את המכה שלה בצורה הכי נחרצת שיש
לא מבין אותך איך את לא גומרת את זה !!!
שמרי את כל החומר וברבנות זה יהיה שווה לך הרבה מזונות שהכלב ישלם לך
בן אלף ****
מי הוא חושב שהוא הזין הזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב, אם את מתגרשת אז לא דרך הרבנות.
אנונימית01/10/2010לגבר זה הכי טוב דרך הרבנות. לאישה הכי טוב דרך בית דין לענייני משפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מעודד לראות שיש גברים כמוך
שחף04/10/2010שסולדים מבגידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצדיק בסדום ,כן ירבו כמוך ...
שחף05/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשואה +2
יעל02/10/2010קודם תהיי רגועה אני יודעת שקשה לך יש לך ילדים קטנים מאוד עצוב לשמוע את מה שאת עוברת תהיי חזקה את נמצאת במצב של תיסכול דיכאום משבר צאי קצת מהבית תקחי אויר אני מאמינה שש לך משפחה תספרי לאחד שאת סומכת עליה תלכי ותקבלי עזרה מבעלי מקצוע ,לכי תקבלי חיזוקים אני יודעת בדיוק מה את עוברת יקירתי זה יכול לשגע ולמוטט אותך, גם אם תסלחי לו בפה הלב שלך תמיד יבער לך לפעמיים זה לוקח שנים או שלא עובר בכלל תמיד תראי בו את הבחור הלא אמיתי והבוגד במיטה שלך אז לדעתי . את צעירה תמשכי קצת זמן שהילדים יגדלו קצת ופשוט תעזבי. אחרי יחס כזה ועוד הרמת יד חצוף ומגעיל למרות כל מה שהוא עשה לך שילך לעזזל. הוא לא שווה שום יחס תשמרי את כל התמונות זה חשוב מאוד. לגבי הבחורה חבל לך להשתגע סתם היא לא שווה את העצבים שלך. ואולי יש לו עוד תתחילי לרוץ אחרי כל אחת ואחת זה מיותר. תשקיעי בעצמך תתלבשי תצאי תהני עד שתרגישי חזקה לעזוב אוקיי ושהוא יתפוצץ. תהיי חזקה תדעי שיש עוד הרבה כמוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנבגדתי.. פגועה.. הרוסה.. בא לי למות
דליה שוורץ02/10/2010שלום לך נשואה + 2.
את מספרת את הסיפור שלך והוא קשה מאוד.
לא פשוט לראות תמונות כאלה ולדעת שבעלך עוד בזמן האירוסין כבר בחר לנהל מערכת יחסים נוספת עם אישה אחרת.
עצתי לך, קודם כל ולפני הכל, קבלי עם עצמך החלטה מה את רוצה שיהיה עם הנישואים האלה. האם את רואה סיכוי שאת נשארת איתו לאחר טיפול זוגי או שמבחנתך העניין נגמר... אם את רואה עתיד משותף ביחד, פנו באופן דחוף לייעוץ זוגי כדי שתוכלו לשקם את ההריסות ולהציל את המשפחה. אם את לא רואה את עצמך חיה את חייך איתו אז למה את מחכה? גשי לבית דין לעניני משפחה ותתחילי בתהליך של פרידה, נכון זה לא פשוט להפרד אך גם לא פשוט לחיות בבית אחד אם בן זוג שהתנהג בדרך הזו. ולכן אל תחכי כי הזמן רק יוביל אותך למקומות שאת לא בהכרח בוחרת להיות בהם.
לשאלתך לגבי הנקמה, נכון השאינסטינקט הוא לנקום באותה בחורה שהרסה לך את המשפחה אך אם תחשבי לרגע מי שמחוייב לך ולילדים זה בעלך ולא אותה בחורה. מי שבאמת אחראי להרס זה בעלך. ולכן נתבי את הכוחות שלך לתהליך השיקום/פרידה ממנו ועזבי אותה בצד היא לא שווה כנראה את האנרגיות שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתגרשי
רוי05/10/2010בעלי "רק"דיבר עם מישהי ואני לא מצליחה להתרפא קל וחומר את זרקי את הבן זונה ותרחמי קודם על עצמך.
למה לך לסבול קחי את עצמך בידיים ותהני על חשבונו.ופשוט לכי לרבנות כבר.בהצלחה נשמה.
בשום מקום לא כתוב שאת צכה לסבול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתנקם.
רוי05/10/2010איך?תפתחי פייסבוק לא בשמך תאספי חברים שלה ושלך ותפיצי חחחהההה היא לא תדע מאיפה זה בא לה.
תכתבי תטלפון שלה בכל שרותים ציבורי והיא קצת תסבול...
חחחחח-זה מה עשיתי.ואני עדיין עושה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקל לאמר להתגרש..זה ממש לא ככה.
יעל14/10/2010הכאב גדול מאוד היא צריכה את הזמן בכדי להחליט מה היא רוצה בדיוק אי אפשר על רגל אחת להחליט מה אני רוצה ממש לא. אני מאחלת לה שתיהייה מספיק חכמה להחליט החלטה נבונה והיא אישה חזקה ואם לא היא תתחזק עם הזמן ותדע מה לעשות עם עצמה.לא סוף העולם אולי מחכה לך משהו יותר טוב? באהבה אחותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת אני שוב
נשואה +215/10/2010תודה לכולם על התגובות
ברצוני להגיד שעברה עליי תקופה לא קלה
ולמדתי הרבה דברים חדשים על עצמי..
אני אישה חזקה שאחרי כל משבר קמה וממשיכה הלאה
חשבתי רבות על מה שהיה ומה שיהיה
קרו הרבה דברים מאז שכתבתי לכם לראשונה
היום אני מקווה שאנחנו אחרי זה.. עברו הרבה ימים שלא דיברנו.. כל אחד ישן בחדר נפרד.. צעקתי.. בכיתי.. קיללתי.. השפלתי..
היום אפשר להגיד שאחרי הרבה ניסיונות מצידו להשלים ובקשותיו הרבות שאסלח לו.. אני משתדלת להתחיל דף חדש נקי.. אבל ממש נקי
אל תחשבו לרגע שאני טיפשה
אני ממשיכה איתו לא מחוסר ברירה או בגלל הילדים.. ממשיכה כי אני יודעת שזה מה שאני רוצה
בעלי.. עשה הרבה חשבונות עם עצמו.. התנצל זו לא מילה..
הוא בן אדם חדש.. משקיע הרבה בבית ובעיקר בי
לא יכולה לפרט אך ברצוני לבקש מכולם להחזיק לי אצבעות לחיי זוגוית חדשים ומאושרים המבוססים על נאמנות!
תודה לכולם.. מקווה שלא אצטרך לכתוב בפורום זה אלא מנסיבות טובות
ותזכרו שאני לא טיפשה ולא ילדה קטנה.. באמת שאני יודעת מה אני עושה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפשה, ! נקודה !! סימן קריאה !!
רון15/10/2010פאק את זן נחות !! איך את מסוגלת שדורכים עליך ?
עץ עקום לעולם לא מתיישר !!
חירטט אותך כהוגן הברנש הא ?!
ממה את חוששת ? שלא ירצו אותך משום שאת גרושה ?!?!
שפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?