אבא בוגד באמא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבא בוגד באמא
    אנונימית
    01/10/2010

ההורים שלי מעל גיל 60 ולאחרונה גיליתי שאבא בוגד עם חברה טובה שלהם. אני מרגישה שאני נשמעת כמו קלישאה.כמו הסיפורים מהטלויזיה- שמה בכלל הקשר בינינו לבין הסיפורים של אחרים". מכירים???
    אז העניין הוא שעכשיו אמא גילתה.
    אמא עדיין בהלם ולא יודעת מה לעשות ואיך להתמודד.הפחד שלי הוא משפטי וריגשי:1.המשבר הנוראי שאמא שלי תעבור,אני פשוט לא יכולה לתאר את עומק הפגיעה.2. כל האחים גדולים,בסביבות ה30 ואמא לא תהיה זכאית למזונות.ההורים שלי בחובות של איזה מיליון שקל כולל משכנתא והפחד הכי ממשי שהוא יילך וישאיר אותה עם כל הבלגן -שאגב הוא ייצר!!! אימי מעולם לא עשתה שום חוב ובקושי צורכת לעצמה משהו.לעומתה בגלל אבי כל הזמן היו לנו עיקולים וכל מיני בעיות כלכליות מכל מיני שטויות שהוא עשה (הימורים).למה אמא שלי צריכה לשלם את המחיר הכלכלי על הנאמנות שהייתה לה? מה עכשיו ?היא צריכה להתחלק איתו חצי חצי בחובות שלו?אייך גורמים לזה שהיא לא תשאר חסרת כל?בקיצור אני מפחדת שהם יתגרשו כי אז אמא שלי תדפק מבחינה כלכלית בצורה קשה!מה עושים?אגב לאף אחד מהמשפחה אין יכולת כלכלית לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבא בוגד באמא

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי אני בלחץ!!!

אנונימית
    01/10/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבא בטגד באמא

דליה שוורץ
    02/10/2010

אנונימי שלום,
    השאלה שעולה היא בעצם שאלה כלכלית במקרה של גירושים ואני ממליצה לפנות לייעוץ משפטי יכול לתת תשובות בעניין החובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלוקת רכוש וחובות במקרה של גירושין

איילת סיטון
    03/10/2010

אנונימי שלום,

ככלל, כאשר בני זוג מתגרשים הרכוש המשותף
    שנצבר במהלך הנישואין מתחלק חצי-חצי.
    רכוש כולל גם חובות שנצברו במהלך
    החיים המשותפים, ואולם במקרה בו
    אחד מבני הזוג צבר חובות כתוצאה מפעילות בלתי חוקית
    שלו, כגון: הימורים הרי שבמקרה כזה נטל החוב לא
    יחולק בין בני הזוג. בן הזוג שהימר ישא לבדו בנטל החוב.

בנוסף, יכול ואמך זכאית למזונות אשה.

בכל מקרה על אמך לקבל ייעוץ משפטי מקיף.

בהצלחה,

איילת סיטון, עו"ד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו