אשתי מתגרשת כי חליתי בסרטן...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשתי מתגרשת כי חליתי בסרטן...
    אורן
    02/10/2010

שלום לכולם, בעייתי היא כזו אני ואישתי ביחד כבר 7 שנים אני בן 28 ואשתי בת 25 לפני שנתיים התחתנו וקנינו דירה ביחד בדיוק באותו הזמן לאחר החתונה גרנו אצל הורי במשך שנה וחצי מיכוון שהיה לנו מועד כניסה לדירה של שנה מהקניה וחצי שנה שיפצנו את הדירה לפני שנה וחצי הופיעו אצלי כאבי תופת בגב העליון ובחזה ולאחר 8 חודשים מהופעת הכאבים שמעולם לא הופסקו אך שוככו עם משככים הובחן אצלי סרטן מיסוג הוצ'קין בחזה בהיקף של 7X7 ס"מ מאז אשתי נהיית מאוד קרירה אלי לא באה איתי לטיפולים לניתוח לאישפוזים ולבדיקות וטענה היא כי היא חייבת לפרנס אותנו אנו ללא ילדים ואני לקראת סוף טיפולי הסרטן שכרגע הינו 2X2 ס"מ אישתי פתאום יום אחד בהיר לפני שבוע החליטה כי היא לא נמשכת אלי יותר ולא רוצה אותי יותר ורוצה גירושין בתוך פחות משבוע ארזה את דבריה ויצאה מהדירה עשתה איתי הסכם ממון ושכרה עורך דין אני חייב לציין כי מעולם בזוגיותנו לא היה יחס לא טוב שלי כלפיה שכלל אלימות מיסוג שהוא גם פיזית וגם מילולית ואני גם אקדמאי בעל תואר והשתכרתי יפה מאוד לפני מחלתי והרווחתי יותר מפי 1.5 ממשכורתה נטו היא מתרצת את עזיבתה גם בכך שאיני יכול לתמוך בה כלכלית ולספק לה את רמת המחייה אליה הורגלה וכי בגלל כך היא מפחדת לחלות במחלת שיגעון אני מאוד פגוע נפשית מיכך ונאבק כרגע להשאיר את הדירה בבעלותי אני עדיין אוהב אותה אך גישור לא עזר ולייעוץ היא אינה רוצה ללכת כרגע הדירה ריקה ומחר אנו אצל עורך דין לסגור הסכם גירושין נוסף לכך הוריה תמיד שנאו אותי וגם לא באו מעולם לבקר אותי בבתי החולים גם כאשר אושפזתי מרחק הליכה מביתם כרגע אני פגוע מאוד מאוד מרגיש בודד בעיקר בלילות ובטיפולים וחושש כי בעתיד הקרוב והרחוק בחורות יחששו לצאת איתי כי חליתי או אני עדיין חולה במחלה(כמעט כל מי ששאלתי גבר/אישה מציינים כי לא היו נכנסים לקשר עם חולה או שחלה/תה בסרטן) מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אשתי מתגרשת כי חליתי בסרטן...

דליה שוורץ
    03/10/2010

אורן שלום,
    אתה מתאר מערכת יחסים עם אישה שיודעת בדיוק מה היא רוצה מבעלה ואמרה את זה בצורה מאוד ברורה בטיימינג הכי לא אנושי מבחינתך.
    היא אומרת לך באופן מאוד ברור, רוצה בעל כדי שיפרנס אותי ויתן לי רמת חיים טובה ולא רוצה להמשיך מערכת יחסים שיש בה בעייתיות של מחלת הסרטן שלצערי את המשמעות שלה כולנו מבינים.
    עכשיו אתה צריך להחליט אם אתה מצטער שאשה שזה מה שהיא רוצה מבעלה עזבה או לא.
    האם אתה רוצה להיות בן זוג שמספק צרכים כלכליים או שאתה רוצה להיות בן זוג של אישה שתחלקו יחד את החיים עם כל הטוב שבהם אך גם עם הבעיות שיש בהם?
    אני מניחה שאתה בוחר באפשרות השנייה ולכן תחשוב פעמיים לפני שאתה מצטער, אולי מוטב להפרד עכשיו ולא כשיהיו לכם 3 ילדים....

לגבי מציאת בת זוג אחרת, האם אתה רוצה לחיות איתה כי אין אלטרנטיבה? קח קודם כל את הזמן כדי להחלים ואחרכך צא לחפש לך את אהבת חייך האמיתית, היא תקבל אותך גם עם ההסטוריה הרפואית שלך.

החלמה מהירה ובהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה,

אורן
    03/10/2010

אני רוצה להודות לך מקרב ליבי על תשובתך המהירה ועל המענה המיקצועי
    בכבוד רב,אורן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורן ידידי

שימחה
    04/10/2010

מניסיון אישי מסרטן יוצאים צריך רק כוחות ואמונה בעצמך את השאר הרפואה והגוף שלך יעשו לבד...
    גם אני לפני 15 שנה לא חלמתי שאצליח למצוא זוגיות ולהוליד 2 ילדים מקסימים.
    צחוק הגורל זה שהיום אני כותב כאן כבר חודשים רבים אבל זה כבר סיפור אחר...
    ( סרטן כואב וכניראה לא ניתן לריפוי מלא )
    בהצלחה ובבריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש פתגם שאומר גלגל סובב בעולם

שחף
    06/10/2010

אני לא יודעת אם זה מנחם אותך אבל לו אישתך יכלה לקרוא שורות אלו אולי היתה קצת חושבת על מעשיה ושהדברים עלולים לחזור אליה יום אחד כבומרנג ,כי כמו שציטטתי בראשית דבריי "גלגל סובב בעולם " ויש מידה כנגד מידה,איחולי החלמה מהירים לך ובריאות איתנה בגוף ובנפש.אמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו