לב שלי מתפוצץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לב שלי מתפוצץ
    אלמונית
    03/10/2010

לא יודעת איך להתחיל זה קרה בפיתאומיות בגלל איז סיר אוכל או שאני ממש נאיבית ותמימיה בעלי החליט שאוה רוצה שיהיה לו טוב ופתאום הוא סובל 20 שנה שאני לא מגדישה לא אהבה וחום .אבל שנסיתי לדבר ולראות מה קורה התחלתי להבין שבכלל יש לו רומן עזבו שהוא מתכחש ואומר שלא אבל אני יודעת.הוא משחק כרגע מישחק שבלילות הוא בא ומחבק אותי ועושה איתי "אהבה מזויפת ובבוקר אנחנו שני זרים בקושי מתיחס שאני קיימת ואם אני מצלצלת אילו הוא עונה בתוקפנות עד לפני כן הינו משפחה מאושרת עם 3_ילדים מקסימים כך לפחות אני חשבתי אני עם הסוד הזה לבד ואני לא יודת מה לעשות אני פשוט נרגישה אני מתה לא יודעת מה עליי לעשות לשתף את הילדים או לא האם כמו שהוא אומר שאני האשמה היחידה בסיפור ועלי לקחת את כל האשמה כי הוא טוען שהוא המושלם אשמח לדבר עם מישהו תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לב שלי מתפוצץ

הוספת תגובה

• לב שלי מתפוצץ

דליה שוורץ
    03/10/2010

אלמונית יקרה,
    קודם כל אם את מרגישה שאת מוכרחה לדבר עם מישהו ולא יודעת את מי לשתף ועל מי אפשר לסמוך אני מציעה לך לפנות למאמן אישי כדי שתוכלי גם לדבר על הדברים וגם למצוא את הדרך הנכונה לפעול בה.
    ולעניין הספציפי עליו דיברת, אם בעלך מנהל רומן זה כנראה לא קרה בפתאומיות, את לא הרגשת שמשהו משתבש אבל כנראה שכבר זמן מה לא הכל בסדר. המחשבה שלו שהוא מושלם היא כמובן לא רלוונטית ובכל מערכת יחסים יש שני אנשים שאחראיים לתוצאה אבל מי שלא מוכן להבין את זה לא יוכל לעשות את השינוי.
    האם ניסית לברר איתו מדוע כ"כ מכעיס אותו שאת מתקשרת, ומדוע הוא מתייחס אלייך כמו אל זרה בבוקר? נסי לברר את השאלות האלה לא בצורה של האשמה או ביקורת אלא מתוך רצצון אמיתי להבין מה באמת קורה ואיך אפשר לשפר.

כמובן שאם הוא מוכן לפנות לייעוץ זוגי זה יהיה מצויין.. אבל לפני שאת מציעה יעוץ נסי לדבר איתו ולהבין מה הוא היה רוצה לשנות במערכת היחסים שלכם ומדוע..

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו