מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להתגבר על בגידה לבודדהרונית03/10/2010
גם אני לצערי חוויתי בגידה לפני 5 חודשים ,ביום שגיליתי התהפכו לי החיים ,מאישה, חברה, מאהבת,ואשת סודו של בן זוגי היקר הפכתי לכלום. ירדתי 7 ק"ג יש לציין שאני ניראת נהדר דוגמנית לשעבר, בחוץ אנחנו משדרים עסקים כרגיל יוצאים מבלים נוסעים המון לחו"ל ואף אחד לא מעלה על דעתו באיזה גיהנום אני נמצאת,החיים נגמרו היום אני אישתו אבל לא יותר מזה ,הפסקתי לאהוב אותו אני מתה לקום וללכת אבל הפחד משתק אותי ,אני מרגישה שהוא עדיין לא שילם את המחיר שעליו לשלם בגין מה שהוא עשה לי מכיוון שהילדים היו בראש מעיייני והם התפרקו לגורמים החזרתי אותו הביתה 6 ימים אחרי שהעפתי אותו ומיד בשבוע לאחר מכן התחלנו טיפול זוגי אינטנסיבי שכלל 6 שעות שבועיות ולא תרם כלום. בעוד 4 חו' יש לנו אירוע של בני זהו בעצם הזמן שהקצבתי לעצמי ברגע שהפרשה התפוצצה החלטתי שאני לא מחליטה החלטות אני אתן לזמן לעשות את שלו ונראה מה יהיה עד אחרי האירוע של הילד, חשבתי לתומי שבעלי ילחם עליי יוריד לי את הירח והכוכבים טעיתי ובגדול, הוא די מושפע ממצבי הרוח שלי כאשר אני נישברת הוא יושב לצידי כמו גולם בסלון הוא מבחינתו לא יוזם שום שיחה ,חיבוק או מגע ,הוא אומר שהוא טעה ובגדול והיום הוא מבין מה הוא הפסיד והוא יודע שסלחתי לו ,הוא לא מתאר לעצמו מה הולך אצלי בפנים איזו סערת רגשות אני בזה לו על שמעד הוא היה הדבר הכי יקר לי בחיים הייתי מוכנה למות למענו ואני מדברת על 20 שנות נישואים מושלמים,החברים הטובים שלנו בוגדים כולם והם "סידרו" לו מישהי ועודדו אותו וכאשר הוא החליט שמספיק והוא רוצה חזרה הביתה הם פנו אליה וסידרו המשך למפגשים הסוערים הוא היה מספר להם הכל איך מתי באיזה תנוחות וכדומה ,מיותר לציין שהיום בנוסף לחוויה הקשה שעברתי אנחנו גם בלי חברים .
נשים יקרות אתן שמתגברות ומצליחות לשקם את חיי הנישואים ,להמשיך הלאה, כל הכבוד לכן אין לי שמץ של מושג איך אתן עושות את זה....הפגיעה כ"כ קשה אני מפורקת לרסיסים הדימוי העצמי הביטחון מה יהיה? מתי זה יגמר? הלב שלי הנפש הנשמה צועקת הצילו אבל אף אחד לא שומע,לא רואה להורים לא סיפרתי כדי לא להכאיב מה עלי לעשות? מתי הכאב יגמר? כואב לי הלב שורף לי בנשמה והראש ,הראש לא מרפה למה? למה?למה זה קרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית
שימחה04/10/2010אני סוגר עוד מעט שנה והאמת לא איש בשורות אני
ניראה לי שנגזר עלינו לחיות עם תחושות אלה כל החיים העניין הוא שאני לא בטוח שבזוגיות אחרת התחושות יעלמו...
זכותך המלאה להתלבט זכותך המלאה לכעוס חלק מהעניין זה גם לספר כאן ולתת עצות
אבל בעצם כולנו מדברים גם לעצמינו.
המון בהצלחה ואשמח לשמוע במידה ודוקא את תימצאי את המתכון לאושר למרות
הכאב,הכעס וחוסר העונים
דבר אחד כן ברור לי הדברים צריכים להיות מדוברים על השולחן את לא יכולה לחיות לבד עם התחושות שלך זה לא טוב לא לך ולא לילדיך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעברתי גם...
רוי05/10/2010אני אמנם בת 30 ו2 ילדים גם חוויתי מה שחווית לפני 5 חודשים.
ורבק!!שום ירח שום כוכבים אדיוט מושלם.אני כל היום רק חושבת מה לעשות איך להשתנות ולא מצליחה הוא במקום שיתרפס הוא יושב כמו גולם בסלון!
ככה בדיוק זה דפוס ההתנהגות של הבני זונות.
אני חושבת על גירושים.האמת...
בהצלחה מתוקתי!תחזיקי מעמד!
דרך אגב אני מבלה ויוצאת ולא סופרת אותו כבר נהינית לי מהחיים ...עם חברות דווקא כייף לי לפנק את עצמי.כי חרא ישאר חרא ולמה לסבול??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?