מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לליאת היקרה תגובה....רונית06/10/2010
כל הכבוד לך מקנאה בך על האומץ על המהירות שבה הגעת להחלטה . איך ? אנשי מקצוע ?, משפחה ,יעוץ של חברות? איך יודעים....
אומרים שהזמן מרפא אצלי כנראה הזמן הוא האוייב הכי גדול, ככל שהזמן עובר אני מתחילה להפנים מה עברתי וכמה גדול הכאב האובדן הבדידות והעצב שאינו מרפה.
עולות לי המון שאלות לגבי מה היה ? איך ? למה? יש לי כאב ראש חמישה חודשים כבר חשבתי שאולי יש לי גידול , הראש לא מפסיק לחשוב והלב לא מפסיק לצעוק.
איך מתגברים? מה עושים? איך מחליטים ? יש פה עוד אנשים שמעורבים (הילדים) אני לא יכולה ככה סתם באמצע החיים לישבור את הכלים הם חושבים שהכל בסדר, שבעלי ואני עברנו משבר וזה כעת מאחור....חשבתי תמיד שקל יותר להיפרד שהילדים גדולים אך מסתבר שטעיתי ובגדול ככל שהם יותר בוגרים הם יותר מבינים יש להם שאלות קורעות לגבי העתיד ,מגורים,רכבים,מי ישלם מה? אם נצתרך להצתמצם? למכור מכוניות ?לרדת ברמה? המצב הכלכלי שלנו גבוה והילדים יפגעו מאוד גם זה מעסיק אותי כי 2 הגדולים חיילים ואנחנו מחזיקים להם רכבים ומשלמים להם את כל ההוצאות בקיצור ליאת המצב לא מזהיר ,לצאת עם חברות כרגע לא כ"כ על הפרק כי אף אחת מהן לא יודעת מה עברתי ובמידה ואפגש איתן הרבה הן יבחינו גם ככה בעבודה כולם מרכלים עלי שאני עוברת משהו קשה לי מאוד ואני לא רואה אור בקצה המנהרה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשקיעי במקום לשקוע.
רוי07/10/2010תשקיעי בעצמך במקום לשקוע בעצמך.מאז הסיפור עברתי טלטלות רגשיות ואני כרגע במקום בוגר יותר מבינה שחיים פעם אחת.
ולמה לי לסבול?במיוחד אם הוא לא סובל?!
אני התחלתי להתלבש שונה יותר פרובוקטיבי מפעם,קניתי אודם אדום מדהים!וכל פעם שאני סתם יוצאת אני משקיעה ונועלת נעלי עקב ונראית פי 10 סקסית ממה שהייתי.
ומה קרה??
יוצאות לו העניים.הוא יותר שואל לאן הולכת?מה עושה?תחזרי מוקדם.מתקשר כמה פעמים...ואפילו שאין לי מה להסתיר אני נהייתי "חשאית"לא עונה לו רק אחרי כמה פעמים.מסבכת אותו שיבין לבד מה עשיתי לא מפרטת יותר מידי.לפעמים אני עושה סיבוב עם האוטו ואומרת לו שאני יוצאת והוא לא מבין מה התלבשתי ונעלמתי@!!אך איזה כייף זה!!היום קצת יותר אכפת לו....לאט לאט....אמרתי לו שיש לי חשק לבגוד בו....והוא לחוץ.....ככה זה גברים תלכי הפוך על הפוך ואל תשתפי אותו בכלום ותראי מה יהיה....בהצלחה מתוקה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?