ניבגדתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניבגדתי
    מיכל
    07/10/2010

אז ככה..אני נשואה אמא לשני ילדים..אני יספר בקצרה כי כבר סיפרתי את הסיפור בעבר וכרגע יש לי שאלה בנושא..בעלי היה בקשר עם בחורה שעובדת איתו,הם עובדים כבר חצי שנה ביחד אבל הקשר האישי בינהים היה רק שבוע וחצי הייתה פגישה אחת והיה חיבוק בלבד..ובאותו ערב כבר סיפר לי..עכשיו הם עובדים ביחד אין ברירה צריך כסף אבל אני ממש ממש מודאגת מזה כי כמה פעמים בשבוע הוא רואה אותה והיא זונה היא לא מבינה שהוא לא בעיניין שלה היא אומרת לו משפטים כמו "אני אוהבת אותך" "אני יתפלל עליך שתיתגרש" "ואי אתה לא ניראה במצב טוב תיתגרש כבר.."ועוד..לאחרונה היא היפסיקה הם לא מדברים בכלל כי הוא דיבר איתה בפון לידי ואמר לה נחרצוות שתפסיק והוא לא מעוניין לדבר איתה יותר אפילו בעיניני עבודה..וגם שפתחנו דף חדש{זה נכון}ושהיא הרסה מספיק וכו..וסוף סוף היא הבינה אז מה אתם אומרים?שימשיך לעבוד איתה ולהיות רגועה?או שיחפש עבודה אחרת??????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניבגדתי

הוספת תגובה

• נבגדתי

סיגלית גלאי
    08/10/2010

שלום מיכל,

בכל מקום ניתן למצוא פיתויים, ולכן אני לא מאמינה במעבר של מקום עבודה, במיוחד אם מדובר במקום טוב שבעלך מרוצה ממנו וכו'.
    בעלך כבר "ילד גדול" עליו ללמוד להגיד לא! כי את חשובה לו יותר.
    (למרות שזאת דעתי, אני מציעה שתדברי איתו על החששות שלך, תתלבטו ותקבלו החלטה
    משותפת שתהיה נכונה לכם)
    חשוב שתמשיכו להשקיע בזוגיות שלכם, תעניקו תשומת לב ואהבה אחד לשני, תחזקו את
    האמון שוב זה ייתן לכם את הכוח להמשיך יחד.

בהצלחה!
    גלאי סיגלית
    יועצת זוגית בדרום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו