מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתלבטת...ל13/10/2010
שלום לכולם..
אני בת 34 נשואה + 2, מאז ומתמיד הייתי אישה בולטת גם במראה וגם באופי, אני אלופת הפלירטוטים ותמיד הייתי סביב חברה של בחורים שהמבט בעניים שלהם אמר הכל, אני אישה שמאוד מודעת לעצמי ויודעת מה היא רוצה, אני מאוד מינית וסקסית ומכאן נובעת הבעיה.. אני נשואה 5 שנים לגבר באמת מדהים, אבא למופת בכל מה שקשור ללהיות בעל הוא "טעון שיפור" לצערי הוא לא יודע לפרגן, להחמיא, לחזר ולפנק דברים שאני חייבת כדי לתחזק את הקשר שלנו, אני מאוד אוהבת אותו ומשתדלת מבחינתי באמת לעשות הכל בתור האישה האידיאלית... יש לציין שאני מאוד פתוחה ברגשותיי לבעלי והוא יודע בדיוק מה חסר לי ומפריע לי, אני מזכירה לו בכל הזדמנות שהוא צריך להשתפר ולנסות יותר.. אבל ללא הועיל.. הוא פשוט לא מבין את המשמעות של העניין שאם הוא לא יעשה את זה אני פשוט אחפש במקום אחר, אני נמצאת עכשיו במקום שאני כל כך קרובה לבגידה בו (היו בגידות מצידי בעבר) הפעם זה מישהו שנותן לי את מה שאני לא מקבלת מבעלי ואני חוששת שאני עלולה להתאהב בו.. דבר שאני ממש לא רוצה בו.. אני רוצה להרגיש מחוזרת ונאהבת ובעלי פשוט רחוק מזה.. הגבר החדש מכניס עניין לחיי, מחזר ומפרגן לי.. בקיצור בשורה תחתונה אני אישה משועממת מחיי הנישואין בתקווה למצוא ריגושים.. אני יודעת שזה לא בסדר אבל מה לעשות אם הבעל מסרב להבין את הצרכים שלי?? על טיפול הוא לא מוכן לשמוע...
מה עושים? איך מחזירים את הריגוש מבלי לבגוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתחיל ב.......
רון13/10/2010ראשית אל תהיי אדיוטית !!
את נשמעת בחורה עם ראש על הכתפיים ואני שם לב שאת בהתהוות של בגידה כלשהיא.....
תפסיקי לבלבל תבייצים עם כל הבולשיט שכתבת פה למעלה !!
נסי להחיות את הנישואין שלך ואת מה שאת זקוקה לו, או שלחילופין תתגרשי ותפרקי את הבאסטה !!
אל תהיי שפן עם תסמונת דאון ותבגדי בבעלך !!
חייב לציין שהבטחון העצמי שלך והראייה הוויזואלית כלפי עצמך נושקת ללחי השמאלית שלי (התחתונה......)
ליצן שכמוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטת... - תגובה
מיכל פאטל13/10/2010שלום לך ל,
אני מתרשת מדברייך שיש לך מחסור כעת בחיזור/פירגון/מחמאות וכו' בזוגיות שלך, אך זהו היבט אחד במערכת יחסים זוגית. האם יש ביניכם, תמיכה, הדדיות, שותפות ,חברות, הבנה הערכה וכו' וכ'?
האם ישנם דברים מסןיימים בזוגיות בינכם שהוא מתוסכל מהם? לא שבע רצון? האם את קשובה לצרכים שלו, לקשיים לרצונות?האם יש ביניכם תקשורת אפקטיבית המביאה בחשבון האחד את השני או שמא הביקורת והשיפוטיות שולטות?
חשוב לחשוב ביחד ולשוחח על הדברים הללו באופן הדדי ,ולבדוק מה חוסם אותו מלהעניק לך מה שאת זקוקה לו ?
באופן אישי, אינני חושבת שבגידה היא התשובה הנכונה לתיסכול הנקודתי שלך ,והיא יכולה רק להחמיר את מצב היחסים.נסי להסביר לו אם לא ניתן להגיע להבנות באופן עצמאי, כי יועצ/ת מיקצועית יאפשרו לו ולך להבין ולתקן את אותם הדברים החסרים
בזוגיות שלכם, וכי הוא יצא מכך נשכר.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטת-
בני13/10/2010דווקא אני רואה בך אשה רצינית עם אחריות, ויפה שאת רושמת את הכל ומצפה להכוונה,
זה מצחיק אבל את ההודעה הזו היה צריך לראות בעלך, והלוואי שהיינו מגיעים לפתיחות כזו, שבו אפשר לומר פשוט בצורה ישירה את המעיק עלינו, היינו חוסכים הרבה כאב ויגון מעצמנו ומהסובבים אותנו,
-
בלי קשר לרקע שלך ויש קצת קשר,,, מי לא צריך ריגושים ? כל אדם אוהב להיות נחשק, ומחוזר, במידה ובמינון שונים, אבל בכל זאת זה צורך בסיסי,
לכן חשוב לבנות את הקשר הזוגי על טיפוח יום יומי, כדי לא להגיע למצב של שחיקה ושיעמום, לא תמיד זה תלוי בנו, יש אירועים וחוויות שלא בשלטתנו, כמו אדם שמחזר בכוח אחר אשה נשואה וכו', אבל בשאר המקרים השעמום והשיגרה הובילו לאסון שרשרת שכבר לא זוכרים מה קדם למה,-
יקירתי, דבר נוסף וחשוב > כשעושים עבודה בשניים, לפעמים צד אחד סוחב על גבו את הצד השני, אם כוחך במותנך ואת רוצה את הקשר הנוכחי עם בעלך, אז עלייך להתאמץ ולגשת למלאכה, את יכולה לעשות זאת בכל צורה שרק תבחרי, את מחזקת את הקשר הזוגי שלכם, ואני מדגיש לא שלך בלבד, את גם לא עושה לו טובה שאת נשארת איתו כי יש לך מחזרים שמחכים בפינה,,, את נלחמת על הזוגיות המשותפת שלכם, כך תתיחסי לכל פעולה שאת מבצעת וייטב לך,
אז נכון שהוא זה שצריך לחזר אחרייך, אבל לימדו אותנו תמיד, דומה מושך דומה, חיוך מושך חיוך, תתחילי את כמו בריקוד הטנגו, צעד אחד את וצעד אחד הוא,
חשוב לעשות שיחה נעימה בזמן מתאים וללבן את כל המצב שנוצר, שתפי אותו בקשיים שלך, ותקשיבי לצרכים שלו ג"כ,
אני בטוח שתעלו על דרך המלך, ולא תצטרכי לחפש במקום אחר,
דרך אגב הריגושים שמקבלים במקום אחר, גם הם זמניים בלבד, ואז האכזבה יותר גדולה,
אז יש לך את בעלך שאת אוהבת מאוד, ויש לך את הכוחות, יש בסיס טוב, קדימה לעבודה,
אל תשכחי לעדכן אותנו,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ל14/10/2010אני כל כך שמחה שעניתם לי ושחלק מכם מבינים אותי
כפי שרשמתי אני אדם מאוד פתוח וחולקת עם בעלי את רגשותיי ותחושותיי, אך לצערי זה נופל על אוזניים אטומות, אני מסבירה לו בצורה הכי פשוטה את מה שאני צריכה וזקוקה לו אבל לצערי הוא לא מבין את המשמעות של הצרכים האלה ונראה כי הוא מזלזל בהם, אני חייבת לציין שהוא מגיע ממשפחה קרה כקרח, לפעמים אני מסתכלת על ההורים שלו ורואה אותנו עוד 20 שנה... הוא מגיע בבית שאין בו טיפת כבוד, תקשורת, חום, אהבה.. הרבה הוא למד אצלי ואצל משפחתי שעוטפת אותנו כל הזמן, נכון שאי אפשר לחנך אותו מחדש אבל הצלחתי קצת להחדיר לו את המשפחתיות ואת האהבה וזה מתבטא בצורה מדהימה בגידול ילדנו, הוא מעניק להם כל כך הרבה שלפעמים אני מצטערת שחלק קטן מזה הוא לא מעניק לי
אני כל כך רוצה ללכת ליעוץ, אני יודעת את התשובות אך לצערי הוא מסרב לקבלן, אולי גם אצלי משהו חסום ואשמח לעבוד על כך מול יועצת..
כמו שבני אמר.. הלוואי והוא היה יכול לקרוא את ההודעה הזאת...
אני באמת אוהבת אותו ומאוד רוצה לשמור על הזוגיות שלנו, דרך אגב יש בנינו כבוד והערכה, הוא חבר טוב שלי אבל התקשורת בנינו לפעמים כל כך לקוייה שאני פשוט מוותרת מראש..
אשמח לקבל חיזוקים... לפני שאני נשברת!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-
בני14/10/2010לכי ליועצת- שהיא תשבר,,, למה את ?
כולנו כאן מחזקים אותך, ומאמינים בך, שתצליחי להעביר לו את המסר בצורה הנכונה ביותר,
כל הכבוד לך על התעוזה, כל הכבוד על הרצון,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?