מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעלי שקרן כרוניהמתוסכלת14/10/2010
עזרה דחוופה בעלי שקרן כרוני הוא משקר ומאמין בשקרים שלו אני כבר לא יודעת מה לעשות אם המחלה הזאת... בנוסף בעלי קנאי ולא נותן לי לנשום כל היום התריסים בבית מוגפים כדי שבטעות אף גבר לא יראה אותי הוא אוסר עלי לדבר עם ידידים שלי מהעבר אסור לאף אחד לגעת בי או ללחוץ לי את היד בעלי כל היום מפטנז לעצמו דברים ומאמין בהם ואני סובלת מזה בחיי היום יום .. אני בחודש תשיעי לא יודעת מה מצפה לי העתיד עם הבעל השקרן והקנאי מה יהיה עלי ועל בתי .. אנא עזרו לי להבין מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניסיון...
לילי12/12/2011לפי מה שאת מספרת אני מאמינה כי קיימת אלימות מילולית ואפילו פיזית..
יש דרכים לטיפול, יש מרכזים לטיפול, גם עבור האשה וגם עבור הגבר.
חייגי לער"ן - 1201 והם יפנו אותך לגורם המתאים. אני מאמינה ברגע שתרצי לעזור לעצמך, יעזרו לך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעל אובססיבי
דני12/12/2011שלום רב,לדעתי אין מצב שאת חווה את התנהגותו של בעלך רק עכשיו,ככל הנראה חווית את התנהגותו החריגה והשקרים הרבים שלו כבר בהיותך חברה שלו,את נזכרת עכשיו אחרי שהתחתנת,ילדת ילד ואת עכשיו בחודש תשיעי,לא מובן איך עם סימנים כאלו מדאיגים המשכת ללכת במדרון התלול ועכשיו את מוחפשת מוצא.מה בדיוק את חושבת שיענו לך כאן בדיוק? את מה שאת יודעת ולא מהיום? שאת חייבת לברוח מוקדם ככל האפשר ולהציל את חייך כי יותר טוב זה ממש לא הולך להיות,את יכולה לצפות רק ליותר גרוע ואני ממש לא יודע מה כבר יכול להיות יותר גרוע מלחיות בבית סוהר כפי שאת מתארת.אם יש בך את הכוח לקום ולברוח מבעלך האובססיבי תעשי את זה מיד,ואם לא אז תנסי לפחות לגרור אותו לטיפול דבר שאני באופן אישי לא מאמין שיצליח.בכל מקרה בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעלי שקרן כרוני
סיגלית גלאי14/10/2010שלום לך,
את מתארת מצב שהולך ומחמיר בהגבלת החירות שלך על ידי בעלך. לא כתבת כיצד את מגיבה ולכן אני משערת שאת נענית לדרישותיו ולכן אין לו סיבה להפסיק ולהתנהג כלפייך באופן משפיל כל כך.
מדברייך לא ברור מדוע הוא מתנהג כך? אם יש לו בסיס לחוסר האמון בזוגיות שלכם כדאי שתפנו לייעוץ זוגי, אבל אם הוא "שקרן כרוני" כדברייך או שהוא באמת רק מדמיין ומפחד לאבד אותך כדאי שהוא יפנה לטיפול כדי לקבל עזרה.
ואת צריכה להחליט האם את בוחרת להיכנע או להתמודד מולו וגם לעזור לו.
כי העתיד לא ישתנה מעצמו למקום טוב יותר, זה עשוי רק להחריף אם זה לא יטופל.
בהצלחה,
גלאי סיגלית
יועצת זוגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?