בעלי שקרן כרוני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעלי שקרן כרוני
    המתוסכלת
    14/10/2010

עזרה דחוופה בעלי שקרן כרוני הוא משקר ומאמין בשקרים שלו אני כבר לא יודעת מה לעשות אם המחלה הזאת... בנוסף בעלי קנאי ולא נותן לי לנשום כל היום התריסים בבית מוגפים כדי שבטעות אף גבר לא יראה אותי הוא אוסר עלי לדבר עם ידידים שלי מהעבר אסור לאף אחד לגעת בי או ללחוץ לי את היד בעלי כל היום מפטנז לעצמו דברים ומאמין בהם ואני סובלת מזה בחיי היום יום .. אני בחודש תשיעי לא יודעת מה מצפה לי העתיד עם הבעל השקרן והקנאי מה יהיה עלי ועל בתי .. אנא עזרו לי להבין מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעלי שקרן כרוני

הוספת תגובה

• מניסיון...

לילי
    12/12/2011

לפי מה שאת מספרת אני מאמינה כי קיימת אלימות מילולית ואפילו פיזית..
    יש דרכים לטיפול, יש מרכזים לטיפול, גם עבור האשה וגם עבור הגבר.
    חייגי לער"ן - 1201 והם יפנו אותך לגורם המתאים. אני מאמינה ברגע שתרצי לעזור לעצמך, יעזרו לך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעל אובססיבי

דני
    12/12/2011

שלום רב,לדעתי אין מצב שאת חווה את התנהגותו של בעלך רק עכשיו,ככל הנראה חווית את התנהגותו החריגה והשקרים הרבים שלו כבר בהיותך חברה שלו,את נזכרת עכשיו אחרי שהתחתנת,ילדת ילד ואת עכשיו בחודש תשיעי,לא מובן איך עם סימנים כאלו מדאיגים המשכת ללכת במדרון התלול ועכשיו את מוחפשת מוצא.מה בדיוק את חושבת שיענו לך כאן בדיוק? את מה שאת יודעת ולא מהיום? שאת חייבת לברוח מוקדם ככל האפשר ולהציל את חייך כי יותר טוב זה ממש לא הולך להיות,את יכולה לצפות רק ליותר גרוע ואני ממש לא יודע מה כבר יכול להיות יותר גרוע מלחיות בבית סוהר כפי שאת מתארת.אם יש בך את הכוח לקום ולברוח מבעלך האובססיבי תעשי את זה מיד,ואם לא אז תנסי לפחות לגרור אותו לטיפול דבר שאני באופן אישי לא מאמין שיצליח.בכל מקרה בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעלי שקרן כרוני

סיגלית גלאי
    14/10/2010

שלום לך,

את מתארת מצב שהולך ומחמיר בהגבלת החירות שלך על ידי בעלך. לא כתבת כיצד את מגיבה ולכן אני משערת שאת נענית לדרישותיו ולכן אין לו סיבה להפסיק ולהתנהג כלפייך באופן משפיל כל כך.
    מדברייך לא ברור מדוע הוא מתנהג כך? אם יש לו בסיס לחוסר האמון בזוגיות שלכם כדאי שתפנו לייעוץ זוגי, אבל אם הוא "שקרן כרוני" כדברייך או שהוא באמת רק מדמיין ומפחד לאבד אותך כדאי שהוא יפנה לטיפול כדי לקבל עזרה.
    ואת צריכה להחליט האם את בוחרת להיכנע או להתמודד מולו וגם לעזור לו.
    כי העתיד לא ישתנה מעצמו למקום טוב יותר, זה עשוי רק להחריף אם זה לא יטופל.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית
    יועצת זוגית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו